Find billige fly til Sharm El Sheikh

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 5.10
ons. 12.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sharm El Sheikh

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sharm El Sheikh

Bedste pris på enkeltbillet

428 kr.

Bedste pris på returbillet

1.077 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 00min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sharm El Sheikh fra Danmark i de seneste 72 timer er 428 kr. (København Kastrup til Sharm El Sheikh Ophira).
Den bedste pris på en returbillet til Sharm El Sheikh fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.077 kr. (København Kastrup til Sharm El Sheikh Ophira).
Det hurtigste fly til Sharm El Sheikh fra Danmark tager 9t. 00min. (København Kastrup til Sharm El Sheikh Ophira).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Sharm El Sheikh, herunder Pegasus Airlines og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Sharm El Sheikh

Få indsigter om din flyrejse til Sharm El Sheikh, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sharm El Sheikh?

Den billigste måned at flyve til Sharm El Sheikh fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.391 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Sharm El Sheikh i januar, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.682 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Sharm El Sheikh?

407 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Sharm El Sheikh. Dette fly er fra Istanbul og er 88% billigere end de fleste andre flyrejser til Sharm El Sheikh. Hvis du vil finde den billigste pris til Sharm El Sheikh fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sharm El Sheikh på?

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Sharm El Sheikh på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.173 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.530 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sharm El Sheikh?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Sharm El Sheikh på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Sharm El Sheikh om aftenen helt ned til 1.787 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Sharm El Sheikh koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.446 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sharm El Sheikh?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Sharm El Sheikh du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 8t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Hurghada. På den anden side tager det i gennemsnit 14t. 35min. at flyve fra Billund til Hurghada. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sharm El Sheikh?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Sharm El Sheikh fra Danmark er 33 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.179 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sharm El Sheikh

Find de billigste fly til disse Sharm El Sheikh-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sharm El Sheikh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sharm El Sheikh

København (CPH) til Hurghada (HRG)

Fly til Sharm El Sheikh ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hurghada, hvor den gennemsnitlige pris er 3.165 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SHARM EL SHEIKH FRA KØBENHAVNjanuar25% billigereAt flyve fra København til Sharm El Sheikh ​​koster i gennemsnit blot 2.391 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SHARM EL SHEIKH FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 4.202 kr. at flyve til Sharm El Sheikh ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SHARM EL SHEIKH FRA KØBENHAVNjuli418% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sharm El Sheikh fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sharm El Sheikh

På den sydslige spids af Sinai-halvøen og helt ud til Det Røde Hav finder du feriebyen Sharm el-Sheikh. Med minimal regn og masser af sol, har dette længe været en populær feriedestination for mange danskere. Den varmeste sæson anses for at være perioden fra april til oktober, men klimaet er, set med danske øjne, faktisk varmt hele året rundt med op til 22 grader i f.eks. januar.

Vand, varme, scubadykning og seværdigheder i ørkenen er lig med Sharm el-Sheikh.

Lufthavn: Hurghada kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sharm El Sheikh.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sharm El Sheikh Ophira for 3.361 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Sharm El Sheikh

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sharm El Sheikh fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Sharm El Sheikh

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Sharm El Sheikh

Hvilke flyselskaber flyver til Sharm El Sheikh?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sharm El Sheikh

Hvilke flyselskaber flyver til Sharm El Sheikh?

Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Egypt Air og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Sharm El Sheikh regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Sharm El Sheikh med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Sharm El Sheikh

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Sharm El Sheikh. Selskabet flyver 4 fly om ugen til Sharm El Sheikh, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 2.575 kr. (fra Aalborg). I 147 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,0/10.

Egypt Air-fly til Sharm El Sheikh

Egypt Air (7,5/10, 41 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Sharm El Sheikh med tilbud fra helt ned til 3.037 kr. retur fra København Kastrup. Med 8 Egypt Air-fly til Sharm El Sheikh om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Sharm El Sheikh

Neden for finder du alle lufthavne i Sharm El Sheikh samt deres afstand til centrum

Sharm el-Sheikh Lufthavn består af to terminaler, som tilsammen håndterer de ca. 10 millioner passagerer der besøger byen hvert år. Minibusser og taxaer er de to muligheder, når man skal ind til centrum.

Busserne venter med at køre, indtil de fyldt op, og de fortager mange stop undervejs, hvilket skal medregnes i den samlede rejsetid. De er dog den billigste løsning til omkring 2 DKK. Man skal dog være klar til at forhandle om prisen.


Populære fly til Sharm El Sheikh

Find dine flybilletter til Sharm El Sheikh blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sharm El Sheikh
Hurtigste flyvetid7t. 25min.
Laveste pris1.077 kr.
Fly fra Billund til Sharm El Sheikh
Hurtigste flyvetid26t. 10min.
Laveste pris1.711 kr.
Fly fra Aalborg til Sharm El Sheikh
Hurtigste flyvetid12t. 20min.
Laveste pris6.196 kr.
Fly fra Aarhus til Sharm El Sheikh
Hurtigste flyvetid19t. 15min.
Laveste pris1.505 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Sharm El Sheikh

Mange rejsende kommer til Sharm el-Sheikh for at dase ved poolen og traske lidt rundt i byen – til det formål er byen nem at komme rundt i til fods med butikker, spisesteder og boulevarder i gåafstand.

Skal du længere ud er det lettest at tage en taxa, hvor du skal huske at aftale prisen på forhånd og ikke betale, før turen er slut. Det anbefales også at få hotellet til at arrangere en taxa til dig.


Visumkrav for Sharm El Sheikh

Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum hjemmefra, inden du rejser med fly til Sharm el-Sheikh, da du får et 30-dages visum ved indrejse. Det er dog vigtigt at du medbringer gyldigt ID i form af pas, som er gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. Da der er undtagelsestilstand i hele Egypten (men pr. januar 2018 frarådes der ikke rejser til Sharm el-Sheikh), bør du ligeledes altid bære gyldigt ID på dig. Hold dig opdateret på tilstanden hos Udenrigsministeriet. Husk også altid at tjekke de nyeste visumregler hos den egyptiske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sharm El Sheikh


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sharm El Sheikh

Hvordan får man den billigste flybillet til Sharm el-Sheikh?

De køligste måneder fra omkring november til marts er også de billigste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Sharm el-Sheikh, januar 2018). I denne periode kan du opleve temperaturer under 20 grader samt aftener, hvor det tidligt bliver mørkt, men luften er stadig meget varmere end i Danmark.

Hvad skal man se i Sharm el-Sheikh?

Sharms Old Town er et besøg værd, hvor man også finder det gamle marked, der emmer af lokal autenticitet og ægte “prut om prisen” kultur – markedet er også en kontrast til det mere turistede i Na’ama Bay.

Tag på en ørkensafari og få en oplevelse du sjældent vil glemme. Uanset om turen foregår med jeep eller kamel, så er synet af Mount Sinai samt St. Catherines kloster værd at rejse efter.

Er du til dykning, kommer du naturligvis ikke udenom Ras Muhammad National Park samt SS Thistlegorm, der er nogle af de mest kendte skibsvrag i verden. Når der skal bades og slikkes sol, er området omkring Na’ama Bay det bedste sted.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med i Dolphina Park, hvor du kan være sikker på de vil være underholdt af havets mange forskellige dyr, f.eks. delfiner. En dagstur på hesteryg eller en tur i Ghibli Raceway Park får også gang i lattermusklerne.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanen i Sharm el-Sheikh, men købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Sharm el-Shiekh?

I turistbyen Sharm el-Sheikh er det standard at give omkring 10 % for en tilfredsstillende service.

Hvor er der god shopping?

SOHO Square, Genena City samt La Strada Mall er oplagte steder at shoppe.


Find billige flybilletter til andre byer i Egypten

Egypten er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Sharm El Sheikh, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Sharm El Sheikh, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Sharm El Sheikh på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Sharm El Sheikh.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sharm El Sheikh. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.