Flyrejser Afrika Egypten Sharm El Sheikh

Find billige flybilletter til Sharm El Sheikh

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Sharm El Sheikh (SSH)
tor.. 29.7.
tor.. 5.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Sharm El Sheikh. De nuværende restriktioner til Sharm El Sheikh er baseret på Egypten rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Egypten

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sharm El Sheikh

Find de billigste fly til disse Sharm El Sheikh-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sharm El Sheikh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sharm El Sheikh

København (CPH) til Hurghada (HRG)

Fly til Sharm El Sheikh ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hurghada, hvor den gennemsnitlige pris er 2.487 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SHARM EL SHEIKH FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Sharm El Sheikh ​​koster i gennemsnit blot 1.858 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SHARM EL SHEIKH FRA KØBENHAVNdecember32% dyrereDet koster cirka 3.395 kr. at flyve til Sharm El Sheikh ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SHARM EL SHEIKH FRA KØBENHAVNfebruar728% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sharm El Sheikh fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sharm el-Sheikh?

På den sydslige spids af Sinai-halvøen og helt ud til Det Røde Hav finder du feriebyen Sharm el-Sheikh. Med minimal regn og masser af sol, har dette længe været en populær feriedestination for mange danskere. Den varmeste sæson anses for at være perioden fra april til oktober, men klimaet er, set med danske øjne, faktisk varmt hele året rundt med op til 22 grader i f.eks. januar.

Vand, varme, scubadykning og seværdigheder i ørkenen er lig med Sharm el-Sheikh.

Hvilket er det absolut billigste fly til Sharm El Sheikh?

362 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Sharm El Sheikh. Dette fly er fra Alexandria og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Sharm El Sheikh. Hvis du vil finde den billigste pris til Sharm El Sheikh fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sharm El Sheikh?

Den billigste måned at flyve til Sharm El Sheikh fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.858 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Sharm El Sheikh i januar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.078 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Sharm El Sheikh?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Sharm El Sheikh fra Danmark er 20 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.581 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Sharm El Sheikh udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Sharm El Sheikh for 1.801 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sharm El Sheikh på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Sharm El Sheikh på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.458 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.060 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sharm El Sheikh?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Sharm El Sheikh på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Sharm El Sheikh om formiddagen helt ned til 2.361 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Sharm El Sheikh koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.864 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sharm El Sheikh?

Lufthavn: Hurghada kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sharm El Sheikh.

Findes der en billigere måde at flyve til Sharm El Sheikh på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sharm El Sheikh Ophira for 2.506 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Sharm El Sheikh?

På nuværende tidspunkt inkluderer Egypten rejserestriktioner rejser til Sharm El Sheikh. Indrejserestriktioner

Egyptens lufthavne er åbne for rejser, også for turisme. Nogle flyselskaber stiller særlige krav, såsom at bære ansigtsmasker.

Indrejsekrav

Alle rejsende (herunder personer med egyptisk statsborgerskab), der ankommer fra udlandet til en hvilken som helst del af Egypten, skal fremvise et negativt PCR-testcertifikat, der er udstedt inden for de foregående 72 timer før afgang til Egypten. Rejsende, der ankommer fra Argentina, Australien, Bolivia, Brasilien, Canada, Chile, Kina, Colombia, Ecuador, Frankrig (kun Paris), Tyskland (kun Frankfurt), Guyana, Italien (kun Rom), Japan, Mexico, New Zealand, Paraguay, Peru, Sydkorea, Suriname, Thailand, USA, Storbritannien (kun London Heathrow), Uruguay eller Venezuela, kan dog inden for 96 timer fremvise et afgangscertifikat for flyvning. Børn under 6 år, uanset nationalitet, er fritaget for at forelægge negative PCR-testcertifikater. Der er ikke blevet bekræftet andre undtagelser. Samtlige rejsende, der ankommer til Egypten, skal have deres temperatur tjekket, udfylde et offentligt sygekort med personlige oplysninger og skal fremvise bekræftelse af gyldig sygeforsikring til lufthavnsmyndighederne. Turister, der flyver direkte ind i lufthavnene i kystområderne i Det Røde Hav (Hurghada og Marsa Allam), det sydlige Sinai (Sharm El-Sheikh) og Marsa Matrouh, som ikke kan fremlægge acceptable beviser for en negativ PCR-test, skal ved ankomsten underkastes en test mod et tillægsgebyr på USD 30 og skal isolere sig på et hotel, mens de afventer testresultatet. Hvis resultatet er positivt, vil rejsende blive holdt i 14 dages karantæne i et separat rum, der er tildelt karantæne på hotellet. Hvis symptomerne vedvarer, vil de blive overført til et offentligt eller privat hospital efter eget valg under tilsyn af Sundhedsministeriet.

Hvis du planlægger rejser til Sharm El Sheikh nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Sharm El Sheikh Ophira

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sharm El Sheikh Ophira fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
9. aug.
CPH11:40København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
SSH20:55Sharm El Sheikh Ophira
18. aug.
SSH23:20Sharm El Sheikh Ophira
8t. 35min.
1 stop
CPH07:55København Kastrup
2.462 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. nov.
CPH10:00København Kastrup
9t. 50min.
1 stop
SSH19:50Sharm El Sheikh Ophira
23. nov.
SSH08:55Sharm El Sheikh Ophira
9t. 10min.
1 stop
CPH18:05København Kastrup
2.028 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
11. aug.
CPH11:40København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
SSH21:45Sharm El Sheikh Ophira
16. aug.
SSH22:55Sharm El Sheikh Ophira
9t. 00min.
1 stop
CPH07:55København Kastrup
2.563 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
7. aug.
CPH11:40København Kastrup
10t. 30min.
1 stop
SSH22:10Sharm El Sheikh Ophira
19. aug.
SSH23:10Sharm El Sheikh Ophira
8t. 45min.
1 stop
CPH07:55København Kastrup
2.740 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH11:45København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
SSH19:30Sharm El Sheikh Ophira
20. aug.
SSH23:10Sharm El Sheikh Ophira
11t. 40min.
1 stop
CPH10:50København Kastrup
3.042 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH04:40København Kastrup
12t. 35min.
2 stop
SSH17:15Sharm El Sheikh Ophira
22. aug.
SSH23:20Sharm El Sheikh Ophira
8t. 35min.
1 stop
CPH07:55København Kastrup
2.431 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Sharm El Sheikh Ophira

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Sharm El Sheikh, så se nogle af vores tilbud herunder.
Pegasus Airlines
9. aug.
CPH11:40København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
SSH20:55Sharm El Sheikh Ophira
1.134 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
16. aug.
CPH11:40København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
SSH20:55Sharm El Sheikh Ophira
1.776 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
11. aug.
CPH11:40København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
SSH21:45Sharm El Sheikh Ophira
1.241 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Sharm el-Sheikh?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Sharm El Sheikh

Når rejsen går til Sharm el-Sheih står valgmulighederne mellem flyselskaber som Air Cairo, Nile Air, SAS, KLM, SWISS og Lufthansa. Der er på nuværende tidspunk ingen direkte fly fra Danmark, og derfor skal man påregne ét stop undervejs, så rejsetiden kommer op på omkring 7 timer i alt.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Sharm El Sheikh samt afstand til centrum

Sharm el-Sheikh Lufthavn består af to terminaler, som tilsammen håndterer de ca. 10 millioner passagerer der besøger byen hvert år. Minibusser og taxaer er de to muligheder, når man skal ind til centrum.

Busserne venter med at køre, indtil de fyldt op, og de fortager mange stop undervejs, hvilket skal medregnes i den samlede rejsetid. De er dog den billigste løsning til omkring 2 DKK. Man skal dog være klar til at forhandle om prisen (Information tjekket 18/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Mange rejsende kommer til Sharm el-Sheikh for at dase ved poolen og traske lidt rundt i byen – til det formål er byen nem at komme rundt i til fods med butikker, spisesteder og boulevarder i gåafstand.

Skal du længere ud er det lettest at tage en taxa, hvor du skal huske at aftale prisen på forhånd og ikke betale, før turen er slut. Det anbefales også at få hotellet til at arrangere en taxa til dig.


Kan man rejse til Sharm el-Sheikh uden pas eller visum?

Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum hjemmefra, inden du rejser med fly til Sharm el-Sheikh, da du får et 30-dages visum ved indrejse. Det er dog vigtigt at du medbringer gyldigt ID i form af pas, som er gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. Da der er undtagelsestilstand i hele Egypten (men pr. januar 2018 frarådes der ikke rejser til Sharm el-Sheikh), bør du ligeledes altid bære gyldigt ID på dig. Hold dig opdateret på tilstanden hos Udenrigsministeriet. Husk også altid at tjekke de nyeste visumregler hos den egyptiske ambassade inden afrejse.


Tips og gode råd til Sharm el-Sheikh

Hvordan får man den billigste flybillet til Sharm el-Sheikh?

De køligste måneder fra omkring november til marts er også de billigste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Sharm el-Sheikh, januar 2018). I denne periode kan du opleve temperaturer under 20 grader samt aftener, hvor det tidligt bliver mørkt, men luften er stadig meget varmere end i Danmark.

Hvad skal man se i Sharm el-Sheikh?

Sharms Old Town er et besøg værd, hvor man også finder det gamle marked, der emmer af lokal autenticitet og ægte “prut om prisen” kultur – markedet er også en kontrast til det mere turistede i Na’ama Bay.

Tag på en ørkensafari og få en oplevelse du sjældent vil glemme. Uanset om turen foregår med jeep eller kamel, så er synet af Mount Sinai samt St. Catherines kloster værd at rejse efter.

Er du til dykning, kommer du naturligvis ikke udenom Ras Muhammad National Park samt SS Thistlegorm, der er nogle af de mest kendte skibsvrag i verden. Når der skal bades og slikkes sol, er området omkring Na’ama Bay det bedste sted.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med i Dolphina Park, hvor du kan være sikker på de vil være underholdt af havets mange forskellige dyr, f.eks. delfiner. En dagstur på hesteryg eller en tur i Ghibli Raceway Park får også gang i lattermusklerne.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanen i Sharm el-Sheikh, men købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Sharm el-Shiekh?

I turistbyen Sharm el-Sheikh er det standard at give omkring 10 % for en tilfredsstillende service.

Hvor er der god shopping?

SOHO Square, Genena City samt La Strada Mall er oplagte steder at shoppe.


Flyrejser Afrika Egypten Sharm El Sheikh
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class