Find billige fly til Marsa Alam

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Marsa Alam

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Marsa Alam

Bedste pris på enkeltbillet

3.872 kr.

Hurtigste flyvetid

25t. 15min.
Den bedste pris på en enkeltbillet til Marsa Alam fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.872 kr. (København Kastrup til Marsa Alam).
Det hurtigste fly til Marsa Alam fra Danmark tager 25t. 15min. (København Kastrup til Marsa Alam).

Indsigter og trends for flyrejser til Marsa Alam

Få indsigter om din flyrejse til Marsa Alam, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Marsa Alam?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Marsa Alam på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.505 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Marsa Alam i januar, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Marsa Alam i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 3.715 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Marsa Alam på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Marsa Alam på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.196 kr.. Fly fra Danmark til Marsa Alam på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.971 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvor lang tid tager det at flyve til Marsa Alam?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Marsa Alam (Marsa Alam), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 41t. 40min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Marsa Alam?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 31 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Marsa Alam. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 4.400 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Marsa Alam

Find de billigste fly til disse Marsa Alam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Marsa Alam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Marsa Alam

København (CPH) til Marsa Alam (RMF)

Fly til Marsa Alam ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marsa Alam, hvor den gennemsnitlige pris er 4.400 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSA ALAM FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Marsa Alam ​​koster i gennemsnit blot 2.505 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSA ALAM FRA KØBENHAVNapril53% dyrereDet koster cirka 6.721 kr. at flyve til Marsa Alam ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARSA ALAM FRA KØBENHAVNoktober431% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Marsa Alam fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Marsa Alam

Flyrejser fra Danmark til Marsa Alam Lufthavn (RMF) i Egypten tager et sted mellem et par håndfuld timer og helt op til flere dage afhængig af antallet af mellemlandinger og eventuel ventetid undervejs. Du opnår de hurtigste rejsetider ved afgange fra Københavns Lufthavn (CPH), mens du fra de to største jyske lufthavne, Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL), må regne med en ekstraordinær lang rejsetid. Faktisk vil det typisk kunne betale sig at rejse fra Jylland til København og foretage rejsen derfra. Rejser du fra København, vil du ofte kunne nøjes med en enkelt mellemlanding på vej til Egypten, mens der for det meste skal to eller tre landinger til fra Aalborg og Billund, før du er fremme i Egypten.

Flyvningen fra Danmark til Marsa Alam Lufthavn kræver aktuelt mindst én mellemlanding, da der ingen direkte flyvninger er mellem danske lufthavne og Marsa Alam Lufthavn. Rejser du fra København, kan du bakse rejsen sammen, så du flyver med Lufthansa til Frankfurt, og her skifter du til Tui, som flyver dig til Marsa Alam Lufthavn. Med en ekstra mellemlanding kan du rejse med Swiss Air hele vejen via Oslo og Zürich, før du er fremme ved dit rejsemål. Gælder dine flybilletter med start i Billund, kan du med Wizz Air flyve til Bukarest og derfra videre med Ryanair til Berlin, hvorfra Swiss Air tager dig først til Zürich og endelig til Marsa Alam.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Marsa Alam. Hvis du har planer om at flyve til Marsa Alam, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Berenice Intl (132 km fra Marsa Alam centrum).


Gode tilbud på fly til Marsa Alam

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Marsa Alam fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Marsa Alam

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Marsa Alam

Hvilke flyselskaber flyver til Marsa Alam?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Marsa Alam

Hvilke flyselskaber flyver til Marsa Alam?

Brussels Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Marsa Alam. Lufthansa, Czech Airlines og SWISS er også populære valg på flyrejser til Marsa Alam fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Marsa Alam, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Marsa Alam

Neden for finder du alle lufthavne i Marsa Alam samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Marsa Alam Lufthavn?

Når du er vel ankommet til Marsa Alam Lufthavnen, kan du komme videre til selve Marsa Alam by på flere måder. Du kan booke transfer med bus eller taxa på forhånd via din rejseudbyder, og så vil de vente i lufthavnen, når du ankommer. Du kan også leje en bil fra et af de udlejningsfirmaer, som holder til i lufthavnen. Dem finder du i ankomsthallen. Skal du køre i bil fra lufthavnen til selve Marsa Alam, følger du blot rute 65 langs kysten, til du kommer til Marsa Alam, som ligger i overkommelig afstand fra lufthavnen.


Populære fly til Marsa Alam

Find dine flybilletter til Marsa Alam blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Marsa Alam
Hurtigste flyvetid41t. 40min.
Laveste pris11.431 kr.

Visumkrav for Marsa Alam

Rejser du fra Danmark til Egypten, er der visumpligt. Du kan vælge enten at søge e-visum før afrejsen, eller du kan ansøge om et turistvisum, som du kan få i lufthavnen ved indrejsen. Du skal naturligvis også have et gyldigt pas, og det skal være gyldigt i mindst seks måneder ud over dit ophold i Egypten.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Marsa Alam


De bedste oplevelser og seværdigheder i Marsa Alam

Når dit flytilbud til Marsa Alam har fået dig sikkert frem, er du klar til at opleve byen. Al Qulaan-træet er en af byens mest berømte attraktioner, for det står midt i vand og er omgivet af farverige fisk og rev. Fujairah-marinaen er kendt for at være et forrygende sted for folk med hang til dykning. Det vrimler med sjældne fisk. I Marsa Alam finder du også et astronomisk center, og hvad kan være mere fristende end at udvide forståelsen af universet og himmelhvælvingens mange hemmeligheder? Nej vel? du bliver guidet til de største oplevelser, og du får selv lov at udforske og opdage et væld af overraskende og interessante fakta. Du kan også svømme med delfiner og opleve glæden og tilfredsstillelsen ved at bruge tid sammen med et af havets klogeste dyr. Når du er færdig med al den plasken, kan du tage på ørkensafari og se, hvordan livet er med lidt mindre vand. Rid på kameler, og oplev beduiner, eller se Seti den førstes tempel og smaragdminerne.


Find billige flybilletter til andre byer i Egypten

Egypten er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Marsa Alam. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Marsa Alam på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Marsa Alam. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Marsa Alam og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.