Find billige flybilletter til Denver

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Denver (DEN)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Denver. De nuværende restriktioner til Denver er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Denver

Find de billigste fly til disse Denver-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Denver

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Denver

København (CPH) til Denver (DEN)

Fly til Denver ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Denver Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.878 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DENVER FRA KØBENHAVNmarts15% billigereAt flyve fra København til Denver ​​koster i gennemsnit blot 3.314 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DENVER FRA KØBENHAVNjuli31% dyrereDet koster cirka 5.088 kr. at flyve til Denver ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DENVER FRA KØBENHAVNjuli313% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Denver fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Denver?

Med 300 solskinsdage om året topper Denver hvert år listen over de bedste steder at bo I USA. Er du ikke til varme temperaturer, bør du styre uden om juni og juli. Rejs i stedet med fly til Denver uden for højsæsonen. For eksempel i maj eller september, hvor det ofte er muligt at finde billige flybilletter til Denver.

Hvilket er det absolut billigste fly til Denver?

503 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Denver. Dette fly er fra Chicago og er 92% billigere end de fleste andre flyrejser til Denver. Hvis du vil finde den billigste pris til Denver fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Denver?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Denver fra Danmark i februar i stedet. Fly til Denver i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.472 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Denver?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Denver er 58 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.878 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Denver på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Denver er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Denver på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 3.703 kr.. Fly fra Danmark til Denver på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.710 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Denver?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Denver på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Denver på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.515 kr.. Fly til Denver koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.987 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Denver?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Denver. Hvis du har planer om at flyve til Denver, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Denver Intl (30 km fra Denver centrum), Lufthavn: Loveland Northern Colorado (79 km fra Denver centrum), Lufthavn: Colorado Springs (107 km fra Denver centrum) eller Lufthavn: Cheyenne (158 km fra Denver centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Denver på?

Lufthavn: Denver Arapahoe Co har en gennemsnitspris på 4.195 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Denver. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Denver?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Denver. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Denver nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Denver Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Denver Intl fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
12. nov.
CPH02:00København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
DEN18:10Denver Intl
16. nov.
DEN12:25Denver Intl
12t. 45min.
1 stop
CPH01:10København Kastrup
5.467 kr.
Find lignende
American Airlines
12. nov.
CPH02:00København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
DEN18:10Denver Intl
16. nov.
DEN12:25Denver Intl
15t. 45min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
5.448 kr.
Find lignende
Lufthansa
30. okt.
CPH02:40København Kastrup
17t. 15min.
1 stop
DEN19:55Denver Intl
2. dec.
DEN11:20Denver Intl
17t. 10min.
1 stop
CPH04:30København Kastrup
4.646 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
12. nov.
CPH02:30København Kastrup
18t. 23min.
2 stop
DEN20:53Denver Intl
16. nov.
DEN06:20Denver Intl
16t. 20min.
2 stop
CPH22:40København Kastrup
6.995 kr.
Find lignende
Air France
30. jul.
CPH02:25København Kastrup
16t. 55min.
1 stop
DEN19:20Denver Intl
11. aug.
DEN13:20Denver Intl
18t. 20min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
5.139 kr.
Find lignende
SWISS
12. nov.
CPH04:40København Kastrup
19t. 45min.
2 stop
DEN00:25Denver Intl
16. nov.
DEN08:25Denver Intl
16t. 45min.
2 stop
CPH01:10København Kastrup
6.862 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Denver Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Denver, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Lufthansa
6. aug.
CPH02:40København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
DEN17:20Denver Intl
3.592 kr.
Find lignende
Air France
18. aug.
CPH02:25København Kastrup
16t. 55min.
1 stop
DEN19:20Denver Intl
3.327 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. jul.
CPH07:20København Kastrup
19t. 14min.
2 stop
DEN02:34Denver Intl
8.561 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Denver?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Denver

Der er mange gode muligheder, når du søger en flybillet til Denver. British Airways, Icelandair, Lufthansa, Norwegian, easyJet og Air Canada har alle flyafgange fra Københavns Lufthavn til Denver.

Hvem flyver direkte til Denver?

Der er ingen direkte fly mellem København og Denver. Det er muligt at finde flybilletter til Denver med mellemlanding i for eksempel London eller Reykjavik.

Hvor lang tid tager det at flyve til Denver?

Den hurtigste rute med fly til Denver går med Icelandair via Reykjavik. Inklusiv en mellemlanding er rejsetiden ca. 12 t og 20 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Denver samt afstand til centrum

Når du lander i Denver Airport, kan du komme videre til byen med det såkaldte RTD-tog. Turen tager ca. 40 min og koster ca. 10.5 USD (ca. 70 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Denver?

En god måde at bevæge sig rundt i byen, er med letbanen (Light Rail Service). Der er ni linjer, der dækker byen på kryds og tværs. En enkeltbillet koster ca. 3 USD (ca. 20 DKK) og er gyldig i tre t. Du kan også finde billetter, der gælder til fri rejse i flere dage.


Kan man rejse til Denver uden pas eller visum?

Varer din rejse til Denver mindre end 90 dage, er du som dansk statsborger fritaget for at søge om visum. Dog skal du ansøge om ESTA (Electronic System for Travel Authorization), inden du rejser med fly til Denver. Ansøgningen udfyldes online. Prisen er ca. 14 USD (ca. 95 DKK).


Tips og gode råd til Denver

Hvad skal man se i Denver?

Denver er farvestrålende og livlig, et gammelt guldgravermekka og en moderne metropol i én og samme by. Der er masser af aktiviteter og seværdigheder. Blandt andet byder byen på kunstgallerier og museer med moderne kunst. I byens gader finder du spændende arkitektur, mens parkerne udgør et godt afbræk. Museet for natur og videnskab er en særlig populær turistattraktion med planetarium og skiftende udstillinger.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan nemt rejse til Denver med børn, da der er rigeligt at give sig til for hele familien. Tag på guidet tur i United States Mint og oplev pengeproduktion. Her kan I få en personlig guldmønt med hjem. Besøg den nyrenoverede Denver Zoo eller tag på udflugt ud af byen for at bestige Rocky Mountains.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort, når du rejser i USA. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom såvel som ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Der er rent drikkevand i hanen i Denver.

Giver man drikkepenge i Denver?

På restauranter i Denver er det kutyme at give ca. 15 % i drikkepenge. Ved betjening ud over det sædvanlige kan du give ca. 20 %. Hotelpersonale får normalt ca. 5 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

I Denver kan du shoppe i det skønne og bilfrie område ved 6th Street Mall, hvor der udover et alsidigt udvalg af butikker, også er sørget for blomsterbede, træer og bænke. (Priser checket: 16/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class