Find billige flybilletter til Memmingen

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Memmingen (FMM)
tir.. 11.5.
tir.. 18.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Memmingen. De nuværende restriktioner til Memmingen er baseret på Tyskland rejserestriktioner.

Se nuværende Tyskland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Memmingen

Find de billigste fly til disse Memmingen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
München

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Memmingen

Billund (BLL) til Stuttgart (STR)

Fly til Memmingen ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Stuttgart Echterdingen, hvor den gennemsnitlige pris er 1.375 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Memmingen?

Hvilket er det absolut billigste fly til Memmingen?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Memmingen fra Kyiv for 160 kr.. Det er 93% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Memmingen. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Memmingen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Memmingen?

Lufthavn: Friedrichshafen, Lufthavn: München Augsburg/Mühlhausen, Lufthavn: Oberpfaffenhofen, Lufthavn: Stuttgart Echterdingen eller Lufthavn: München lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Memmingen.

Findes der en billigere måde at flyve til Memmingen på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Memmingen Lufthavn: Stuttgart Echterdingen, hvor gennemsnitsprisen er 1.422 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Memmingen?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Memmingen. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Memmingen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Memmingen Memmingen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Memmingen Memmingen fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
17. jul.
BLL05:55Billund
7t. 20min.
1 stop
FMM13:15Memmingen Memmingen
20. jul.
FMM09:55Memmingen Memmingen
19t. 50min.
1 stop
BLL05:45Billund
Flere flyselskaber
17. jul.
BLL07:55Billund
9t. 35min.
2 stop
FMM17:30Memmingen Memmingen
20. jul.
FMM15:55Memmingen Memmingen
26t. 15min.
3 stop
BLL18:10Billund
3.147 kr.
Find lignende
Ryanair
17. jul.
BLL13:30Billund
24t. 50min.
2 stop
FMM14:20Memmingen Memmingen
20. jul.
FMM09:55Memmingen Memmingen
19t. 50min.
1 stop
BLL05:45Billund
Ryanair
17. jul.
BLL13:30Billund
24t. 50min.
2 stop
FMM14:20Memmingen Memmingen
20. jul.
FMM02:00Memmingen Memmingen
27t. 45min.
2 stop
BLL05:45Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Memmingen Memmingen

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Memmingen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
25. jul.
CPH03:20København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
FMM14:20Memmingen Memmingen
Ryanair
25. jul.
BLL16:00Billund
15t. 35min.
1 stop
FMM07:35Memmingen Memmingen
Ryanair
23. jul.
BLL18:35Billund
18t. 40min.
1 stop
FMM13:15Memmingen Memmingen

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Memmingen Memmingen

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.

Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Memmingen?

Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Memmingen. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

Hvordan kan jeg spare penge på fly til Memmingen med momondo?

Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at bestille på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal bestille din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

Hvordan finder momondo sine flypriser?

Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Populære fly til Memmingen

Find dine flybilletter til Memmingen blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Memmingen
Korteste rejsetid
1t. 40min.
Laveste pris
471 kr.
Fly fra København til Memmingen
Korteste rejsetid
5t. 55min.
Laveste pris
1.412 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class