Find billige flybilletter til Manama

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Manama

Find de billigste fly til disse Manama-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Manama

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Manama

København (CPH) til Manama (BAH)

Fly til Manama ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manama Bahrain Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.397 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MANAMA FRA KØBENHAVNjanuar12% billigereAt flyve fra København til Manama ​​koster i gennemsnit blot 2.994 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MANAMA FRA KØBENHAVNdecember12% dyrereDet koster cirka 3.799 kr. at flyve til Manama ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MANAMA FRA KØBENHAVNdecember443% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Manama fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Manama?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Manama fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.994 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Manama fra Danmark i november i stedet. Fly til Manama i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.023 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 49 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Manama. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.397 kr..

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Manama fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 3.103 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.729 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Manama på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Manama om aftenen helt ned til 2.940 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 3.942 kr. i gennemsnit. Fly til Manama fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.Gode tilbud på fly til Manama

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Manama fundet af momondos brugere for nylig
AnadoluJet
CPHKøbenhavn Kastrup
9t. 00min.
BAHManama Bahrain Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Manama

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Manama, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet
AnadoluJet
CPHKøbenhavn Kastrup
9t. 00min.
BAHManama Bahrain Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Manama?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Manama

Hvilke flyselskaber flyver til Manama?

For fly fra Danmark til Manama, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Turkish Airlines, Lufthansa, Emirates og Pegasus Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Emirates-fly til Manama

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Manama. Selskabet flyver 39 fly om ugen til Manama, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.068 kr. (fra København Kastrup). I 122 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,6/10.

Turkish Airlines-fly til Manama

2.508 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines til Manama, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Turkish Airlines har 13 fly til Manama de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 128 momondo-brugere har anmeldt Turkish Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 8,3/10.


Populære fly til Manama

Find dine flybilletter til Manama blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Manama
Hurtigste flyvetid9t. 00min.
Laveste pris2.952 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Manama


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Manama. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Manama på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Manama.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Manama lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Manama og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.