Find billige flybilletter til Dortmund

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dortmund

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dortmund

Bedste pris på enkeltbillet

431 kr.

Bedste pris på returbillet

1.462 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 10min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dortmund fra Danmark i de seneste 72 timer er 431 kr. (København Kastrup til Dortmund).
Den bedste pris på en returbillet til Dortmund fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.462 kr. (København Kastrup til Dortmund).
Det hurtigste fly til Dortmund fra Danmark tager 7t. 10min. (København Kastrup til Dortmund).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Dortmund, herunder Lufthansa, SunExpress og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dortmund

Find de billigste fly til disse Dortmund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dortmund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dortmund

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Dortmund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 858 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DORTMUND FRA KØBENHAVNfebruar40% billigereAt flyve fra København til Dortmund ​​koster i gennemsnit blot 727 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DORTMUND FRA KØBENHAVNapril48% dyrereDet koster cirka 1.808 kr. at flyve til Dortmund ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DORTMUND FRA KØBENHAVNdecember319% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dortmund fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dortmund?

Sommerhalvåret byder på mildt vejr og mange lyse t, men der er noget at opleve hele året på en rejse til Dortmund. De varme måneder er juli og august. Dog kan aftenerne stadig være kølige. Du kan finde billige flybilletter til Dortmund på alle tider af året, da priserne ligger nogenlunde stabilt.

Brugere, der booker rejser til Dortmund fra Oujda, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Dortmund. Hvis du vil finde den billigste pris til Dortmund fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Dortmund på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 727 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Dortmund fra Danmark i januar i stedet. Fly til Dortmund i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 812 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Dortmund 46 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Dortmund for 1.221 kr..

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Dortmund på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 919 kr.. Den dyreste dag at flyve til Dortmund er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.174 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Dortmund på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Dortmund om aftenen helt ned til 959 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Dortmund koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.029 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Duesseldorf Intl, Lufthavn: Muenster, Lufthavn: Köln/Bonn, Lufthavn: Paderborn eller Lufthavn: Düsseldorf Weeze kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Dortmund.

Lufthavn: Düsseldorf Weeze har en gennemsnitspris på 1.191 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Dortmund. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Dortmund

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dortmund fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. jul.
CPH08:55København Kastrup
19t. 45min.
3 stop
DTM04:40Dortmund
12. jul.
DTM14:00Dortmund
26t. 05min.
2 stop
CPH16:05København Kastrup
1.462 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jul.
CPH08:55København Kastrup
25t. 45min.
2 stop
DTM10:40Dortmund
12. jul.
DTM12:30Dortmund
27t. 35min.
2 stop
CPH16:05København Kastrup
1.490 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jul.
CPH08:55København Kastrup
25t. 45min.
2 stop
DTM10:40Dortmund
18. jul.
DTM13:40Dortmund
13t. 50min.
1 stop
CPH03:30København Kastrup
1.568 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jul.
CPH18:20København Kastrup
16t. 55min.
1 stop
DTM11:15Dortmund
18. jul.
DTM13:40Dortmund
13t. 50min.
1 stop
CPH03:30København Kastrup
1.596 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jul.
CPH08:55København Kastrup
28t. 50min.
3 stop
DTM13:45Dortmund
18. jul.
DTM13:40Dortmund
13t. 50min.
1 stop
CPH03:30København Kastrup
1.610 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jul.
CPH15:30København Kastrup
19t. 10min.
1 stop
DTM10:40Dortmund
12. jul.
DTM12:30Dortmund
27t. 35min.
2 stop
CPH16:05København Kastrup
1.631 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dortmund

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dortmund, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og Ryanair
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH10:00København Kastrup
18t. 40min.
2 stop
DTM04:40Dortmund
Ryanair
7. aug.
CPH19:20København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
DTM11:15Dortmund
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH03:55København Kastrup
24t. 25min.
2 stop
DTM04:20Dortmund

Hvilke flyselskaber flyver til Dortmund?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dortmund

Hvilke flyselskaber flyver til Dortmund?

Ryanair, Lufthansa, Scandinavian Airlines og Eurowings er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Dortmund regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Dortmund med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Lufthansa-fly til Dortmund

Der er 10 fly med Lufthansa til Dortmund på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er München, og den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er set på momondo, er 87 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Dortmund). Lufthansa har en bedømmelse på 7,3 fra 308 brugeranmeldelser på momondo.

Ryanair-fly til Dortmund

Ryanair (7,1/10, 734 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Dortmund med tilbud fra helt ned til 296 kr. retur fra Billund. Med 11 Ryanair-fly til Dortmund om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Dortmund

Neden for finder du alle lufthavne i Dortmund samt deres afstand til centrum

Dortmund Lufthavn er en mindre international lufthavn med 2.2 mio. passagerer årligt. Den ligger ca. 10 km øst for Dortmund, og der afgår bus og tog til byen. AirPort Express klarer turen på ca. 25 min uden stop undervejs. En enkeltbillet koster ca. 9 EUR (ca. 67 DKK), en børnebillet ca. 6 EUR (ca. 44 DKK), mens børn under seks år rejser gratis. Du kan tage bus 490 fra lufthavnen til den vestlige del af Dortmund, men ikke til centrum af byen.


Populære fly til Dortmund

Find dine flybilletter til Dortmund blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dortmund
Hurtigste flyvetid19t. 45min.
Laveste pris1.462 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Dortmund

Du kan udforske Dortmund til fods på din ferie. Byen har også en enkel og velfungerende U-Bahn og adskillige busruter, hvis du vil hurtigere frem. En enkeltbillet koster ca. 1,6 EUR (ca. 12 DKK).


Visumkrav for Dortmund

Som dansk statsborger skal du ikke have visum for at rejse med fly til Dortmund. Det skyldes Tyskland status som EU-land. Medbring dit pas på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dortmund


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dortmund

Dortmund har masser at byde på i form af seværdigheder og spændende aktiviteter. Besøg byens fodboldmuseum og lær om sportens historiske og politiske betydning. Nyd udsigten over byen fra det 140 m høje Florianturm Tower, eller brug en dag i en af byens grønne områder som for eksempel Westfalenpark, der har hele 2600 arter roser. Du kan også tage en picnickurv under armen og besøge en af skovene.

Dit blå sygesikringsbevis dækker delvist, når du rejser med fly til Dortmund. Du kan vælge at investere i en rejseforsikring, der dækker ved blandt andet ulykke og tyveri. I så fald er du dækket, hvis uheldet er ude.

Der er rent drikkevand i hanen i Dortmund.

Service er inkluderet i regningen på restauranter og caféer i Tyskland. Dog er der tradition for at betale 5-10 % i drikkepenge eller runde op til nærmeste hele beløb.

Vil du shoppe i Dortmund, bør du uden tvivl besøge Alter Markt i den gamle bydel ved hovedpladsen med det berømte springvand. Her finder du alle slags butikker og caféer.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Dortmund på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Dortmund, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Dortmund, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Dortmund vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Dortmund lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Dortmund og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.