Find billige flybilletter til Dortmund

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Dortmund. De nuværende restriktioner til Dortmund er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dortmund

Find de billigste fly til disse Dortmund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dortmund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dortmund

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Dortmund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 466 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DORTMUND FRA KØBENHAVNmarts36% billigereAt flyve fra København til Dortmund ​​koster i gennemsnit blot 676 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DORTMUND FRA KØBENHAVNfebruar49% dyrereDet koster cirka 1.578 kr. at flyve til Dortmund ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DORTMUND FRA KØBENHAVNfebruar689% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dortmund fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dortmund?

Sommerhalvåret byder på mildt vejr og mange lyse t, men der er noget at opleve hele året på en rejse til Dortmund. De varme måneder er juli og august. Dog kan aftenerne stadig være kølige. Du kan finde billige flybilletter til Dortmund på alle tider af året, da priserne ligger nogenlunde stabilt.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Dortmund?

  Brugere, der bestiller rejser til Dortmund fra Milano, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Dortmund. Hvis du vil finde den billigste pris til Dortmund fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Dortmund?

  Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Dortmund på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 676 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Dortmund fra Danmark i maj i stedet. Fly til Dortmund i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 808 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Dortmund?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Dortmund 56 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Dortmund for 1.063 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dortmund på?

  Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Dortmund på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.021 kr.. Den dyreste dag at flyve til Dortmund er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.636 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dortmund?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Dortmund på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Dortmund om eftermiddagen helt ned til 558 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Dortmund koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.867 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dortmund?

  Lufthavn: Duesseldorf Intl, Lufthavn: Muenster, Lufthavn: Köln/Bonn, Lufthavn: Paderborn eller Lufthavn: Düsseldorf Weeze kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Dortmund.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Dortmund på?

  Lufthavn: Duesseldorf Intl har en gennemsnitspris på 1.544 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Dortmund. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Dortmund?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Dortmund. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Dortmund nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Dortmund

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dortmund fundet af momondos brugere for nylig
Eurowings
CPHKøbenhavn Kastrup
9t. 45min.
DTMDortmund

Find de billigste enkeltbilletter til Dortmund

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dortmund, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH18:05København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
DTM04:15Dortmund
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH03:20København Kastrup
13t. 30min.
2 stop
DTM16:50Dortmund
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH14:55København Kastrup
24t. 40min.
3 stop
DTM15:35Dortmund

Lufthavne i nærheden af Dortmund

Neden for finder du alle lufthavne i Dortmund samt deres afstand til centrum

Dortmund Lufthavn er en mindre international lufthavn med 2.2 mio. passagerer årligt. Den ligger ca. 10 km øst for Dortmund, og der afgår bus og tog til byen. AirPort Express klarer turen på ca. 25 min uden stop undervejs. En enkeltbillet koster ca. 9 EUR (ca. 67 DKK), en børnebillet ca. 6 EUR (ca. 44 DKK), mens børn under seks år rejser gratis. Du kan tage bus 490 fra lufthavnen til den vestlige del af Dortmund, men ikke til centrum af byen.


Populære fly til Dortmund

Find dine flybilletter til Dortmund blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dortmund
Hurtigste flyvetid9t. 45min.
Laveste pris884 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Dortmund?

Du kan udforske Dortmund til fods på din ferie. Byen har også en enkel og velfungerende U-Bahn og adskillige busruter, hvis du vil hurtigere frem. En enkeltbillet koster ca. 1,6 EUR (ca. 12 DKK).


Kan man rejse til Dortmund uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke have visum for at rejse med fly til Dortmund. Det skyldes Tyskland status som EU-land. Medbring dit pas på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dortmund


Tips og gode råd til Dortmund

Hvad skal man se i Dortmund?

Dortmund har masser at byde på i form af seværdigheder og spændende aktiviteter. Besøg byens fodboldmuseum og lær om sportens historiske og politiske betydning. Nyd udsigten over byen fra det 140 m høje Florianturm Tower, eller brug en dag i en af byens grønne områder som for eksempel Westfalenpark, der har hele 2600 arter roser. Du kan også tage en picnickurv under armen og besøge en af skovene.

Aktiviteter og oplevelser med børn

For dig, der rejser med børn, er Dortmund fyldt med sjove oplevelser. Ikke mindst kan I bruge tid på de mange museer. Transportmuseet er en fest for de yngste. Det samme kan siges om Adlerturm Museum, der er placeret i et højt tårn og udstiller legetøj, musikinstrumenter m.m. Der er også et girafmuseum og endda et decideret børnemuseum i byen.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringsbevis dækker delvist, når du rejser med fly til Dortmund. Du kan vælge at investere i en rejseforsikring, der dækker ved blandt andet ulykke og tyveri. I så fald er du dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Der er rent drikkevand i hanen i Dortmund.

Giver man drikkepenge i Dortmund?

Service er inkluderet i regningen på restauranter og caféer i Tyskland. Dog er der tradition for at betale 5-10 % i drikkepenge eller runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Vil du shoppe i Dortmund, bør du uden tvivl besøge Alter Markt i den gamle bydel ved hovedpladsen med det berømte springvand. Her finder du alle slags butikker og caféer. (Priser checket: 17/05/2019).