Find billige flybilletter til Grand Rapids

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Grand Rapids (GRR)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Grand Rapids. De nuværende restriktioner til Grand Rapids er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Grand Rapids

Find de billigste fly til disse Grand Rapids-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Grand Rapids

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Grand Rapids

København (CPH) til Grand Rapids (GRR)

Fly til Grand Rapids ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Grand Rapids Gerald R Ford, hvor den gennemsnitlige pris er 6.005 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRAND RAPIDS FRA KØBENHAVNaugust20% billigereAt flyve fra København til Grand Rapids ​​koster i gennemsnit blot 4.781 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRAND RAPIDS FRA KØBENHAVNjuli16% dyrereDet koster cirka 6.966 kr. at flyve til Grand Rapids ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRAND RAPIDS FRA KØBENHAVNnovember368% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Grand Rapids fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Grand Rapids?

Hvilket er det absolut billigste fly til Grand Rapids?

1.643 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Grand Rapids. Dette fly er fra Newark og er 77% billigere end de fleste andre flyrejser til Grand Rapids. Hvis du vil finde den billigste pris til Grand Rapids fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Grand Rapids?

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Grand Rapids fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.781 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Grand Rapids i august, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Grand Rapids i september har en gennemsnitlig pris på omkring 5.174 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Grand Rapids på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Grand Rapids er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.366 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en mandag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Grand Rapids på en mandag på 7.097 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Grand Rapids?

Når du flyver til Grand Rapids fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.027 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Grand Rapids på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 7.110 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Grand Rapids?

Rejsende, som flyver til Grand Rapids, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Muskegon (51 km fra Grand Rapids centrum), Lufthavn: Kalamazoo Intl (82 km fra Grand Rapids centrum), Lufthavn: Lansing Capital City (91 km fra Grand Rapids centrum), Lufthavn: Bay City MBS Intl (143 km fra Grand Rapids centrum) eller Lufthavn: South Bend/Michiana (150 km fra Grand Rapids centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Grand Rapids på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Kalamazoo Intl for 6.310 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Grand Rapids?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Grand Rapids. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Grand Rapids nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Grand Rapids Gerald R Ford

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Grand Rapids Gerald R Ford fundet af momondos brugere for nylig
Air France
17. nov.
BLL02:10Billund
15t. 44min.
2 stop
GRR17:54Grand Rapids Gerald R Ford
21. nov.
GRR10:59Grand Rapids Gerald R Ford
13t. 21min.
2 stop
BLL00:20Billund
6.083 kr.
Find lignende
Air France
17. nov.
BLL02:10Billund
15t. 44min.
2 stop
GRR17:54Grand Rapids Gerald R Ford
21. nov.
GRR10:59Grand Rapids Gerald R Ford
15t. 21min.
2 stop
BLL02:20Billund
6.070 kr.
Find lignende
KLM
3. dec.
BLL01:00Billund
18t. 38min.
2 stop
GRR19:38Grand Rapids Gerald R Ford
17. dec.
GRR10:59Grand Rapids Gerald R Ford
13t. 21min.
2 stop
BLL00:20Billund
10.121 kr.
Find lignende
KLM
17. nov.
BLL05:10Billund
18t. 49min.
2 stop
GRR23:59Grand Rapids Gerald R Ford
21. nov.
GRR10:59Grand Rapids Gerald R Ford
13t. 21min.
2 stop
BLL00:20Billund
6.046 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. dec.
BLL15:00Billund
28t. 27min.
2 stop
GRR19:27Grand Rapids Gerald R Ford
17. dec.
GRR09:16Grand Rapids Gerald R Ford
22t. 59min.
3 stop
BLL08:15Billund
10.802 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class