Find billige flybilletter til Lansing

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lansing

Find de billigste fly til disse Lansing-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Detroit Metro

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lansing

København (CPH) til Lufthavn: Detroit Metro (DTW)

Fly til Lansing ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Detroit Metro, hvor den gennemsnitlige pris er 5.464 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lansing?

Brugere, der booker rejser til Lansing fra New York, har fundet fly, der er 77% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Lansing. Hvis du vil finde den billigste pris til Lansing fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Flint Bishop, Lufthavn: Grand Rapids Gerald R Ford, Lufthavn: Ann Arbor, Lufthavn: Bay City MBS Intl eller Lufthavn: Detroit Metro kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lansing.

Lufthavn: Flint Bishop har en gennemsnitspris på 3.962 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Lansing. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Lansing

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lansing fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Lansing?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lansing

Hvilke flyselskaber flyver til Lansing?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Lansing fra Danmark, KLM. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lansing


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Lansing. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Lansing på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Lansing vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Lansing og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.