Lej en bil i Lansing, Michigan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lansing, MI

Lansing, MI, USA
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Lansing, MI, USA
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Lansing

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lansing, MI
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,5

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,1
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,3
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,3
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Lansing, MI til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Detroit Metros biludlejningsdisk

Biludlejning i Lansing

10 personer har søgt efter billeje i Lansing in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lansing for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget, Avis, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Lansing. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lansing, MI biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Lansing ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Lansing. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lansing, MI?

40 km/t. er fartgrænsen i Lansing, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Lansing er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Lansing så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Lansing?

Den mest populære bil at leje in Lansing blandt momondo-brugere er Hyundai Elantra, efterfulgt af Ford Fiesta. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Elantra in Lansing for 294 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 97 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 305 kr. om dagen for at leje en Ford Fiesta in Lansing, selvom du kan finde priser på helt ned til 105 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Lansing, MI i september?

I september er der normalt 89 mm nedbør i Lansing og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Lansing, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Lansing typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Lansing om vejret i resten af Michigan?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Lansing og rundt i Michigan eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 78 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lansing