Lej en bil i Akron, Ohio

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Akron, OH

Akron, OH, USA
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Akron, OH, USA
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Akron

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Akron, OH
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,9

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,1

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

8,3
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,3

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,9

Afstanden fra Akron, OH til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cleveland Hopkins Ints biludlejningsdisk

Biludlejning i Akron

46 personer har søgt efter billeje i Akron in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Akron for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Enterprise, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Akron. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Akron, OH biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Akron biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Akron tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Akron, OH?

Hvis du lejer en bil i Akron, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Akron er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Akron er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Akron?

Leje af RAM Pickup og Mitsubishi Galant in Akron er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en RAM Pickup in Akron kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 1.004 kr./dag og kan gå helt ned til 171 kr./dag. Priser på leje af en Mitsubishi Galant kan også variere, men plejer at ligge på omkring 274 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 142 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Akron?

Thrifty er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Akron. Prisen for at leje en Audi A4 fra Thrifty er 388 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Akron, OH i september?

I september er der normalt 89 mm nedbør i Akron og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Akron, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Akron typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Akron om vejret i resten af Ohio?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Akron og rundt i Ohio eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 80,8 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Akron