Lej en bil i Neuquén, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Neuquén, Argentina

Neuquén, Argentina
2. nov. — 9. nov.
Samme aflevering
Neuquén, Argentina
tir. 2.11
Middag
tir. 9.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Neuquén

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Neuquén, Argentina
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Neuquén, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Neuquéns biludlejningsdisk

Biludlejning i Neuquén

I oktober til og med i dag 28 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Neuquén.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Neuquén for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Neuquén. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Neuquén, Argentina?

Når du lejer en bil i Neuquén, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 70 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Neuquén er henholdsvis 110 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Neuquén.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Neuquén?

Den mest populære bil at leje in Neuquén blandt momondo-brugere er Ford Fiesta, efterfulgt af Skoda Octavia Combi. Vores brugere har set tilbud på Ford Fiesta in Neuquén for 255 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 217 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 346 kr. om dagen for at leje en Skoda Octavia Combi in Neuquén, selvom du kan finde priser på helt ned til 218 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Neuquén, Argentina i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Neuquén i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Neuquén under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Neuquén. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Neuquén plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Fiesta.

Minder vejret i Neuquén om vejret i resten af Provincia de Neuquén?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Neuquén og rundt i Provincia de Neuquén eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 20 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Neuquén