Lej en bil i Acapulco, Mexico

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Acapulco, Mexico

Acapulco, GR, Mexico
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Acapulco, GR, Mexico
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Acapulco

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Acapulco, Mexico
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,3

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

3,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Acapulco, Mexico til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Acapulco Alvarez Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Acapulco

8 personer har søgt efter billeje i Acapulco in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Acapulco for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Acapulco udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Europcar, Alamo og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Acapulco, Mexico biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Acapulco opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Acapulco så som Europcar, Alamo og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Acapulco, Mexico?

Acapulcos hastighedsbegrænsning er 70 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Acapulco er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Acapulco?

De fleste momondo-brugere lejer en BMW 3 Series in Acapulco, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Audi A1. Hvis du er interesseret i at leje en BMW 3 Series, er priserne i gennemsnit på 515 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på BMW 3 Series in Acapulco på helt ned til 378 kr. om dagen. Leje af en Audi A1 in Acapulco ligger i gennemsnit på 70 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 67 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Acapulco, Mexico i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Acapulco 28 °C, og den forventede nedbør er 304 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Acapulco.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i september, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Acapulco.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Acapulco