Lej en bil i Rockville, Maryland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rockville, MD

Rockville, MD, USA
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Rockville, MD, USA
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Rockville

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rockville, MD
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

9,1

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,8
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

7,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,7

Comfort

6,4

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

6,2
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Rockville, MD til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Rockville

Vi har foretaget 16 søgninger på biludlejning i Rockville denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rockville for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Rockville. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rockville, MD biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Rockville ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Rockville. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rockville, MD?

Hvis du lejer en bil i Rockville, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Rockville er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Rockville er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rockville?

Leje af Nissan Quest og Cadillac XTS in Rockville er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Nissan Quest in Rockville kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 483 kr./dag og kan gå helt ned til 257 kr./dag. Priser på leje af en Cadillac XTS kan også variere, men plejer at ligge på omkring 636 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 475 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Cadillac XTS in Rockville?

Enterprise er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Cadillac XTS in Rockville. Prisen for at leje en Cadillac XTS fra Enterprise er 636 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Rockville, MD i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Rockville 20 °C, og den forventede nedbør er 87 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Rockville.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Rockville er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Rockville om vejret i resten af Maryland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Rockville og rundt i Maryland eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 102 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rockville