Billeje i Mexico

Leder du efter billig biludlejning i Mexico? Så søg her!

Cancún, Quintana Roo, Mexico
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Cancún, Quintana Roo, Mexico
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Mexico

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Mexico

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Mexico?

Ifølge vores data er U-Save det billigste biludlejningsfirma i Mexico. Rejsende, som booker lejebil hos U-Save, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 350 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 62 kr. om dagen, hvis du booker hos U-Save.

Hvilket udlejningsbureau i Mexico har flest biludlejningssteder?

Hertz har flere biludlejningssteder i Mexico end nogen andre firmaer. Med 147 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Mexico, kan du overveje Cancún, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Hertz har 12 biludlejningssteder i området.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Mexico?

Den mest populære biltype at leje i Mexico er en Stor mellemklasse. 48% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Mexico. Hvis en Stor mellemklasse passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 237 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Bedste tilbud på lejebiler i Mexico

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Mexico
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
Peugeot 208
Toyota RAV4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

91 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
Toyota RAV4
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

101 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

120 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
Hyundai i30
Toyota RAV4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

127 kr./dag

10 nov. - 27 nov.
Toyota RAV4
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

130 kr./dag

16 nov. - 30 nov.
Volkswagen Polo
Toyota Avensis
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

132 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
Toyota Avensis
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

138 kr./dag

10 nov. - 27 nov.
Opel Corsa
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

143 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
BMW X1

Find billig billeje i Mexico

Find den lejebil i Mexico, der passer til dine behov

Lille

98 kr. - 370 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 561 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Mexico er 221 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Mexico er i september. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Mexico.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Mexico er 228 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Mexico er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Mexico.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Mexico er 496 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Mexico er i oktober. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Mexico.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Mexico er 376 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Mexico er i oktober. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Mexico.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Mexico er 474 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Mexico er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 599 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Mexico.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Mexico er 491 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Mexico er i oktober. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 58 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
Peugeot 208
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

101 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

120 kr./dag

22 okt. - 23 okt.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Mexico

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mexico

Hertz

147 kontorer

Sunnycars

125 kontorer

keddy by Europcar

124 kontorer

Europcar

118 kontorer

Thrifty

116 kontorer

Avis

110 kontorer

National

95 kontorer

Dollar

94 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Mexico

Nærliggende attraktioner:

Akumal Beach1232,7 km
Xcaret Park1254,1 km
Playa Maroma1271,3 km

Nærliggende attraktioner:

Playa Maroma34,5 km
Xcaret Park56,6 km
Akumal Beach84,5 km

Nærliggende attraktioner:

Akumal Beach1664,8 km
Xcaret Park1684,0 km
Playa Maroma1699,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Mexico

Herunder vises de mest populære hoteller i Mexico

Billeje i Mexico

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Mexico, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Mexico?

I Mexico er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Mexico?

Mexico blev rangeret som nr. 54 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Mexico en bedømmelse på 4,3 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Mexico kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Mexico?

Promillegrænsen i Mexico er 0,08%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Mexico har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 18.

Hvor meget koster benzin i Mexico?

I sidste uge lå benzinprisen i Mexico på 10,05 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Mexico, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,41 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,87 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Mexico?

Priser for biler i Mexico opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Mexico?

Fra september 2023 er der 2.137 udbydere at vælge mellem for biler i Mexico.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Mexico?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Mexico. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Mexico?

For at leje en bil i Mexico, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Mexico

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Mexico

Biludlejning i populære lufthavne i Mexico

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Mexico

Se flere lejebiler i Nordamerika

Find billige udlejningsbiler i Nordamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mexico


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Mexico?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Mexico, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Mexico?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Mexico på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Mexico med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Mexico.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Mexico på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Mexico på momondo.

Kan jeg finde billeje i Mexico, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Mexico.

Kan jeg søge efter billeje i Mexico med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Mexico på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mexico på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.