Billeje i Mexico

Leder du efter billig biludlejning i Mexico? Så søg her!

Cancún, Quintana Roo, Mexico
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Cancún, Quintana Roo, Mexico
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Mexico

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Mexico
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

13 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Hyundai i40
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

31 kr./dag

4 sep. - 18 sep.
BMW X1
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

4 sep. - 18 sep.
Opel Corsa
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

19 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Audi Q3
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

58 kr./dag

4 sep. - 18 sep.
Ford Mustang
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

33 kr./dag

4 sep. - 18 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

33 kr./dag

4 sep. - 18 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

19 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

13 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Hyundai i40

Find billig billeje i Mexico

Find den lejebil i Mexico, der passer til dine behov

Biler i Lille

125 kr. - 330 kr.

Alle biltyper

114 kr. - 444 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Mexico er 211 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Mexico er i september. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 125 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Mexico.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Mexico er 212 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Mexico er i september. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Mexico.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Mexico er 357 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Mexico er i maj. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 115 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Mexico er 325 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Mexico er i oktober. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 124 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Mexico.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Mexico er 274 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Mexico er i oktober. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 59 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico. I Mexico kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

9 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

9 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

19 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Mexico

Nærliggende attraktioner:

Akumal Beach1232,7 km
Xcaret Park1254,1 km
Playa Maroma1271,3 km

Nærliggende attraktioner:

Playa Maroma34,5 km
Xcaret Park56,6 km
Akumal Beach84,5 km

Nærliggende attraktioner:

Akumal Beach1664,8 km
Xcaret Park1684,0 km
Playa Maroma1699,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Mexico

Herunder vises de mest populære hoteller i Mexico

Billeje i Mexico

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Mexico, så du er klar til næste rejse.

Ifølge vores data er U-Save det billigste biludlejningsfirma i Mexico. Rejsende, som booker lejebil hos U-Save, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 242 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 63 kr. om dagen, hvis du booker hos U-Save.

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Mexico Europcar. 191 brugere har givet Europcar en gennemsnitlig vurdering på 3,6 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 44% brugere valgt at leje bil gennem Europcar under deres besøg i Mexico.

Sunnycars har flere biludlejningssteder i Mexico end nogen andre firmaer. Med 158 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Mexico, kan du overveje Cancún, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Sunnycars har 14 biludlejningssteder i området.

I Mexico er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Mexico blev rangeret som nr. 54 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Mexico en bedømmelse på 4,3 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Mexico kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Promillegrænsen i Mexico er 0,08%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Mexico har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 18.

Den mest populære biltype at leje i Mexico er en Compact. 19% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Mexico. Hvis en Compact passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 163 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

I sidste uge lå benzinprisen i Mexico på 8,37 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Mexico, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,31 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,49 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære lufthavne i Mexico

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Mexico

Se flere lejebiler i Nordamerika

Find billige udlejningsbiler i Nordamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mexico


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Mexico, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Mexico på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Mexico.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Mexico på momondo.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Mexico.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Mexico på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.