Hoteller i Mexico

Find tilbud på 17.979 hoteller i Mexico

Mexico
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Populære hoteller til en overnatning i Mexico

Find det perfekte hotel til dit ophold i Mexico
Pris
kr.934
kr.3702
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Mexicos bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Mexico

Pris

621 kr. – 1.991 kr.

BILLIGSTE BY I MEXICOMexico City45% billigereHoteller i Mexico City er de billigste i Mexico med kun 621 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I MEXICOCabo San Lucas43% dyrereCabo San Lucas har de højeste hotelpriser i Mexico med værelser til 1.991 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I MEXICOCancún69% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Cancún end i andre byer i Mexico

Oplevelser i Mexico


Hoteller i populære byer i Mexico

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Mexico og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Mexico?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Mexico
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
72%forventet prisstigning

Rejsepriser

1.063 kr. - 8.526 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
895 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
6.245 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Mexico

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Mexico

Laveste hotelpris

98 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Park Royal Cancun

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5618

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Mexico, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 98 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Selina Cancun Downtown, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Park Royal Cancun, det mest populære 5-stjernede hotel i Mexico(bedømmelse på 8,2/10 ud fra 2.408 anmeldelser).
Der er 5.618 hoteller i Mexico tæt på Mexico City Benito Juárez Intl. Our Favorite Getaway er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Mexico. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Mexico lå i sidste uge på 21.745 kr..

Information om overnatning i Mexico

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Mexico

Hvilke byer i Mexico er bedst at bo i?

Mexico har en lang række destinationer, lige fra den Mexicanske storby til Tulum-sandet, og byen er stolt af sine attraktioner, der appellerer til besøgende af enhver art. Hvis du er på udkig efter en stille lille by til dit ophold i Mexico, så se blot La Paz. La Paz ligger på den vestlige kyst af landet i den smukke tilstand Baja California Sur, og det betjenes af fire hovedformer for offentlig transport: Offentlige busser, udflugter, taxaer og kollektivos. Taxi er den mest populære form for transport med en række virksomheder, der tilbyder service. Og hvis du er på udkig efter nogle af de billigste hoteller i Mexico at bo på La Paz, er Espíritu Santo Hotel Boutique og Bermejo Hostel det bedste sted at bo. Men hvis du er på udkig efter luksus, så sørg for at tjekke Espíritu Santo Hotel Boutique ud.

Hvad er de bedste ting at gøre i Mexico?

Mexico er en af verdens mest populære rejsemål, millioner af turister besøger dette land hvert år. Og det er der en god grund til. Hvis din nysgerrighed sender dig tilbage i tiden for at lære, hvordan de gamle mennesker levede, så sørg for at tage direkte til Monte Alban, eller White Mountain, som det er almindeligt kendt. Monte Alban, der engang var hovedstad for Zapotec-folket, har udsigt over Oaxaca-dalen og er uden tvivl en af de bedste arkæologiske destinationer i Mexico. Besøgende kan bestille deres billetter online eller betale, mens de besøger webstedet. Hotel Ayook er et af de billige hoteller i Mexico beliggende tæt på Monte Alban. Hvis du er på udkig efter en åndelig forbindelse, kan du tage direkte til byen Taxco for El Templo de Santa Prisca eller Santa Prisca-kirken. Dette koloniale vartegn, der blev bygget i 1800-tallet, er kendetegnet ved ni gulddækkede alterdele, der strækker sig fra gulvet helt op til loftet. Besøgende betaler et mindre gebyr, når de kommer ind i kirken. Et af de bedste Mexico hoteller du kan bo på, mens i denne by er Taxco Hotel Loma Linda.

Hvilke byer i Mexico har det bedste natteliv?

Mexico har nogle af de bedste destinationer for både svirebrødre og festelskere. Uanset om du vil feste i byen eller på et all-inclusive feriested, har Cancün nogle af de bedste steder for festelskere. Mandala, Coco Bongo og Abolengo er blot nogle af de populære natklubber i Cancun. Mens du er i byen, skal du sørge for at prøve nogle af Cancuns populære retter såsom Castacan (stegt svinekød), Marquesitas, Salbutes og Tacos de Cochanita Pibil. Marriot Cancun Resort er et af de bedste hoteller, du kan tjekke ud, mens du er i byen. Cabo San Lucas er den ubestridte festhovedstad i Los Cabos. Hvis du er på udkig efter en vild forårsaften, skal du sørge for at besøge El Squid Rose for en sjov aften. I Los Cabos skal du være sikker på at bo i Viceroy Los Cabos og prøve populære lokale retter som Smoked Marlin, Pitahaya og comida de Pobres.

Hvilke byer i Mexico har mest historie og kunst?

Det er ingen hemmelighed, at Mexico har masser af kunst og historie. Oaxaca er berømt for at være Mexicos kunsthovedstad. Hvis du er på udkig efter livlige og gådefulde lokale kulturer, så sørg for at tjekke Oaxaca centrum ud. Og hvis du er en folkelig person, så kom inden mellem 31. oktober og 2. november for dia de Los Muertos (Day of the Dead) festligheder. Mexicanerne husker og fejrer deres afdøde i en festlig og farverig fest i tre dage. Og det bedste er, at dette er en gratis begivenhed. Det eneste, du skal gøre, er at reservere din indkvartering på nogle af byens billige hoteller som Hotel sin Nombre og Quinta Real Oaxaca.

Hvornår er det billigst at overnatte i Mexico?

Overnatning på et hotel i Mexico er billigst i september måned. I september koster det nemlig kun omkring 901 kr. pr. nat. Omvendt er december måned den dyreste måned at besøge Mexico i.

Hvor i Mexico vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Cancún den mest populære by at rejse til i Mexico.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Mexico?

Gennemsnitsprisen for et luksushotelværelse i Mexico er 752 kr., hvilket er 118% mere end landets gennemsnitlige hotelværelser. Et standard hotelværelse koster i gennemsnit 344 kr. pr. nat.

Hvilken by i Mexico har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Holbox, der i gennemsnit koster 966 kr. pr. nat, er ca. 46% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Mexico.

Hvilken by i Mexico har de billigste hotelværelser?

Ofte konkluderer vores brugere at Puerto Vallarta har de billigste overnatningspriser i landet, på kun 75 kr. i gennemsnit. Puerto Vallarta tilbyder hotelværelser til en pris der er ca. 78% lavere end gennemsnitsprisen i andre byer i Mexico.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Mexico?

Fra september 2023 er der 84.528 udbydere at vælge mellem for hoteller i Mexico.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Mexico?

Priser for hoteller i Mexico opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Mexico

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Mexico

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Mexico gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Mexico, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Mexico?