Lej en bil i Veracruz, Mexico

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Veracruz, Mexico

Veracruz, VE, Mexico
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Veracruz, VE, Mexico
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Veracruz

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Veracruz, Mexico
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,5

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

7,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,4

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,2

Valuta for pengerne

5,1
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

5,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Veracruz, Mexico til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Veracruz Heriberto Jaras biludlejningsdisk

Biludlejning i Veracruz

I oktober har vi foretaget 1.211 søgninger på biludlejning i Veracruz for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Veracruz for at reducere spredningen af COVID-19?

National, Dollar, og Europcar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Veracruz. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Veracruz, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Veracruz, Mexico biludlejning?

Udlejningsbiler i Veracruz fra populære udlejningssteder såsom National, Dollar og Europcar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Veracruz, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Veracruz, Mexico?

Rejsende, som lejer en bil i Veracruz, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 70 km/t.. I forstaderne til Veracruz ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Veracruz?

Når vores brugere lejer bil in Veracruz, vælger de fleste en Hyundai Accent til 73 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Chevrolet Spark til i gennemsnit 98 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Veracruz for helt ned til 3 kr./dag og udlejning af Chevrolet Spark for helt ned til 3 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Veracruz?

Hertz udlejer en Audi A4 in Veracruz for 551 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Audi A4 in Veracruz kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Veracruz under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Veracruz.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Veracruz