Billeje i Kiel, Slesvig-Holsten

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kiel, Slesvig-Holsten

Kiel, Tyskland
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Kiel, Tyskland
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Kiel, Slesvig-Holsten

Find den lejebil i Kiel, der passer til dine behov

Biler i Lille

221 kr. - 548 kr.

Alle biltyper

229 kr. - 657 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kiel, Tyskland er 252 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kiel, Tyskland er i februar. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 221 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kiel. I Kiel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kiel, Tyskland er 291 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kiel, Tyskland er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kiel. I Kiel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Kiel, Tyskland er 326 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Kiel, Tyskland er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kiel. I Kiel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Kiel, Tyskland er 281 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Kiel, Tyskland er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 366 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kiel. I Kiel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Kiel

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kiel, Slesvig-Holsten

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,6

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,3

Sunnycars

11 kontorer

keddy by Europcar

5 kontorer

FLIZZR

4 kontorer

Europcar

3 kontorer

Free2Move

2 kontorer

Global Rent A Car

2 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kiel

Herunder vises de mest populære hoteller i Kiel

Kørsel i lejebil i Kiel – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kiel, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 243 kr. for at leje en bil i februar i Kiel. Et særligt godt tilbud vil være omkring 243 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Kiel indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 578 kr. og har en gennemsnitspris på 578 kr..

De billigste udlejningsbiler i Kiel kan normalt findes gennem Sixt. Når du booker hos Sixt, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 29,92/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kiel er 60,06/dag.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Kiel i februar. I Kiel kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 3 °C i februar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Kiel koster 804 kr./dag i gennemsnit.

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Kiel, med 10 lokationer.

Hvis du lejer en bil i Kiel, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Kiel er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Kiel er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Kiel 1 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Kiel.

Klimaet i Slesvig-Holsten i januar er normalt 1 °C med en forventet nedbør på 70 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kiel til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Kiel

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Kiel

Lejebiler der er populære i Kiel

Lej en af disse populære biltyper i Kiel

Udlejningsbiler i populære bydele i Kiel

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Kiel? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i Tyskland

Find billige udlejningsbiler i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kiel


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Kiel ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Kiel. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Kiel og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Kiel på momondo.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Kiel.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Kiel.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.