Billeje i Quintana Roo

Leder du efter billig biludlejning i Quintana Roo? Så søg her!

Cancún, Quintana Roo, Mexico
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Cancún, Quintana Roo, Mexico
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Quintana Roo

Find den lejebil i Quintana Roo, der passer til dine behov

Biler i Lille

91 kr. - 326 kr.

Alle biltyper

124 kr. - 438 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Quintana Roo er 207 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Quintana Roo er i januar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Quintana Roo. I Quintana Roo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Quintana Roo er 218 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Quintana Roo er i november. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 138 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Quintana Roo. I Quintana Roo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Quintana Roo er 354 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Quintana Roo er i maj. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 113 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Quintana Roo. I Quintana Roo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Quintana Roo er 320 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Quintana Roo er i oktober. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 123 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Quintana Roo. I Quintana Roo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Quintana Roo er 270 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Quintana Roo er i oktober. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 59 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Quintana Roo. I Quintana Roo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Quintana Roo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Quintana Roo
12 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

4,6

Samlet

4,1

Afhentning/aflevering

4,0

Value

3,9
31 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

5,6

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

3,8

Value

4,3
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

4,8

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

3,9

Value

4,2
21 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

4,7

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

4,0

Value

3,6
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,7

Comfort

4,5

Samlet

3,5

Afhentning/aflevering

4,5

Value

3,7
29 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,5

Samlet

3,4

Afhentning/aflevering

3,8

Value

3,3
16 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,6

Comfort

3,4

Samlet

3,2

Afhentning/aflevering

3,3

Value

3,4
12 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,7

Comfort

4,1

Samlet

3,1

Afhentning/aflevering

4,1

Value

3,3

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Quintana Roo

Nærliggende attraktioner:

Playa Maroma34,5 km
Xcaret Park56,6 km

Nærliggende attraktioner:

Xcaret Park20,8 km
Playa Maroma24,8 km

Nærliggende attraktioner:

Xcaret Park263,1 km
Playa Maroma286,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Quintana Roo

Herunder vises de mest populære hoteller i Quintana Roo

Billeje i Quintana Roo

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Quintana Roo, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at bruge omkring 319 kr. om dagen i gennemsnit på en lejebil i Quintana Roo. Afhængigt af den by, du har planer om at besøge, kan du finde udlejningspriser på ned til omkring 59 kr. om dagen eller op til omkring 524 kr. om dagen, hvilket er en forskel på 88%.

De billigste biludlejningsfirmaer i Quintana Roo er U-Save med priser fra 59 kr. pr. dag, Europcar fra helt ned til 74 kr. pr. dag og Mas By Mex med tilbud på ned til 155 kr. pr. dag. Husk, at disse priser er blevet fundet i løbet af de seneste 72 timer og kan variere afhængigt af det tidspunkt, du booker billeje på, den by, du planlægger at besøge, og den biltype, du ønsker at leje.

Hvis du har planer om at tage til Quintana Roo, kan du overveje at leje bil hos Alamo, som er det bedste biludlejningsfirma i regionen og har 12 udlejningssteder. 289 momondo-anmeldere gav dette udlejningsfirma en gennemsnitlig vurdering på 5,2 ud af 10 for deres rimelige priser og deres kundeservice. Du kan finde Alamo i Playa del Carmen og mange andre byer i Quintana Roo.

Hvis du gerne vil rejse til Quintana Roo og spare penge på en udlejningsbil, kan du overveje at tage til Cancún eller Playa del Carmen. Du vil opleve, at U-Save har de billigste udlejningsbiler i Cancún fra omkring 62 kr./dag. Europcar har de billigste udlejningsbiler i Playa del Carmen, som normalt ligger fra omkring 330 kr./dag.

september er det bedste tidspunkt på året, hvis du vil leje bil i Quintana Roo. I denne måned kan du finde priser på helt ned til 192 kr. om dagen i gennemsnit, hvis du booker mindst 38 dage i forvejen. Hvis du kan, bør du prøve at undgå at leje bil i Quintana Roo i december måned, hvor priserne ligger på omkring 406 kr. om dagen i snit.

De fleste lejer bil i Quintana Roo i 7 dage, hvilket i gennemsnit koster 136 kr. pr. dag. Hvis du har planer om at leje bil i en uge, kan du forvente at skulle betale omkring 950 kr. i alt. For en hurtig weekendleje plejer prisen i gennemsnit at ligge på 234 kr.. 5.494 kr. er gennemsnitsprisen for billeje til et månedslangt roadtrip i Quintana Roo.


Biludlejning i populære byer i Quintana Roo

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Quintana Roo

Biludlejning i populære lufthavne i Quintana Roo

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Quintana Roo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Quintana Roo


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Quintana Roo, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Quintana Roo ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Quintana Roo og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Quintana Roo.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Quintana Roo på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Quintana Roo på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.