Udlejningsbiler fra Europcar i Cancún

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Cancún

Cancún, QR, Mexico
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Cancún, QR, Mexico
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Cancún Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Cancún, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,8

Comfort

4,5

Samlet

3,8

Afhentning/aflevering

3,8

Valuta for pengerne

3,5

Information om Europcar udlejningsbiler i Cancún

 • Er det sikkert at leje en bil fra Europcar i Cancún under COVID-19?

  Hver Europcar udlejningslokation i Cancún er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Europcar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Cancún koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Europcar biludlejningspriser i Cancún at være 107 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 92 kr. per dag fra Europcar på denne tid af året i Cancún. Gennemsnitsprisen er typisk 748 kr. for en uges billeje fra Europcar i oktober når man er i Cancún.

 • Har Europcar en lokation i Lufthavn: Cancún?

  I øjeblikket Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Cancún:
  Carretera Cancun - Chetumal Km 22.

 • Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Cancún?

  Ja, Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Cancún. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Europcar på et af deres udlejningssteder i Cancún. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Cancún i oktober?

  Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Cancún i oktober. Baseret på Europcar biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 89 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 89 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Cancún?

  Carretera Cancun - Chetumal Km 22 er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 11 lokationer de har i Cancún. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 90% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Carretera Cancun - Chetumal Km 22 lokationen.


Europcar udlejningsbiler i Quintana Roo

Lej en bil fra Europcar i en anden by i Quintana Roo