Udlejningsbiler fra National i Cancún

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Cancún

Cancún, QR, Mexico
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Cancún, QR, Mexico
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Cancún National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Cancún, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,5

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

5,7

Value

4,2

Information om National udlejningsbiler i Cancún

Hver National udlejningslokation i Cancún er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. National har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket National har 1 lokation i Lufthavn: Cancún:
International Airport.

National tilbyder gratis afbestilling af billeje i Cancún (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til National, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til National.

I september, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra National i Cancún, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 364 kr./dag i gennemsnit og 361 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

International Airport er den mest populære National biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Cancún. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 81% af dem der valgte en udlejningsbil fra National valgt at leje fra International Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Cancún

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos National? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Cancún biludlejningsfirmaer