Udlejningsbiler fra Budget i Cancún

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Cancún

Cancún, QR, Mexico
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Cancún, QR, Mexico
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Cancún Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Cancún, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,3

Comfort

4,3

Samlet

3,8

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,1

Information om Budget udlejningsbiler i Cancún

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Cancún kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Cancún som som er beliggende på Carratera Cancun Chetumal Km22.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Budget i Cancún. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Budget.

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Cancún i august. Når du lejer Stor mellemklasse biler i august, kan du forvente gennemsnitspriser på 542 kr. per dag og helt ned til 542 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Cancún har Budget 5 lokationer. Carratera Cancun Chetumal Km22 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 85% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Cancún fra Budget, Carratera Cancun Chetumal Km22 lokationen.


Budget udlejningsbiler i Quintana Roo

Lej en bil fra Budget i en anden by i Quintana Roo