Udlejningsbiler fra Budget i Cancún

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Cancún

Cancún, QR, Mexico
10. dec. — 17. dec.
Cancún, QR, Mexico
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Cancún, Quintana Roo

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

156 kr. - 521 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 569 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Cancún, Quintana Roo er i juli når priserne er 156 kr. per dag i gennemsnit. 156 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 294 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Cancún. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Cancún, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Cancún Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Cancún, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

5,2

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,8

Information om Budget udlejningsbiler i Cancún

Har Budget en lokation i Cancún Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Cancún Lufthavn som som er beliggende på Carratera Cancun Chetumal Km22.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Cancún?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Budget i Cancún. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Cancún i januar?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Cancún i januar. Når du lejer Economy biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 315 kr. per dag og helt ned til 315 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Cancún?

I Cancún har Budget 6 lokationer. Carratera Cancun Chetumal Km22 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 79% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Cancún fra Budget, Carratera Cancun Chetumal Km22 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cancún?

Priser for biler i Cancún opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cancún?

Fra december 2023 er der 183 udbydere at vælge mellem for biler i Cancún.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cancún?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Cancún. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cancún?

For at leje en bil i Cancún, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cancún på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.