Udlejningsbiler fra Budget i Mexico City

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Mexico City

Mexico City, DF, Mexico
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Mexico City, DF, Mexico
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Mexico City Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Mexico City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Budget udlejningsbiler i Mexico City

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Mexico City under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Budget i Lufthavn: Mexico City Benito Juárez Intl (Benito Juarez).

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Mexico City. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Mexico City. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

I juli, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Mexico City, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 102 kr./dag i gennemsnit og 102 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Benito Juarez er den mest populære Budget biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Mexico City. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 72% af dem der valgte en udlejningsbil fra Budget valgt at leje fra Benito Juarez lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Mexico City

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Mexico City biludlejningsfirmaer