Lej en bil i Baton Rouge, Louisiana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Baton Rouge, LA

Baton Rouge, LA, USA
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Baton Rouge, LA, USA
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Baton Rouge

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Baton Rouge, LA
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,4

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

8,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

6,9
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Baton Rouge, LA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: New Orleans L Armstrong Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Baton Rouge

9 personer har søgt efter billeje i Baton Rouge in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Baton Rouge for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Hertz, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Baton Rouge. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Baton Rouge, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Baton Rouge, LA biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Baton Rouge ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Baton Rouge. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Baton Rouge i oktober måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Baton Rouge i oktober måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 106 mm nedbør og temperaturer omkring 15 °C. Leje af en Economy i Baton Rouge koster 998 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Baton Rouge, LA?

Hastighedsbegrænsningen i Baton Rouge er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Baton Rouge har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Baton Rouge, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Baton Rouge?

Når vores brugere lejer bil in Baton Rouge, vælger de fleste en Hyundai Accent til 421 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Elantra til i gennemsnit 406 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Baton Rouge for helt ned til 120 kr./dag og udlejning af Hyundai Elantra for helt ned til 131 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Cadillac XTS in Baton Rouge?

Enterprise er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Cadillac XTS in Baton Rouge. Prisen for at leje en Cadillac XTS fra Enterprise er 455 kr./dag i gennemsnit.Udlejningsbureauet har også andre biler i kategorien Luksus, f.eks. en BMW X3, in Baton Rouge, hvis du ikke har mulighed for at booke lige præcis en Cadillac XTS.

Hvordan er vejret i Baton Rouge, LA i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Baton Rouge i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 111 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Baton Rouge typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Baton Rouge om vejret i resten af Louisiana?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Baton Rouge til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Louisiana normalt har en temperatur på 26 °C, og at du kan forvente 131 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Baton Rouge