Billeje i Louisiana

Leder du efter billig biludlejning i Louisiana? Så søg her!

New Orleans, LA, USA
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
New Orleans, LA, USA
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Louisiana

Find den lejebil i Louisiana, der passer til dine behov

Biler i Lille

303 kr. - 921 kr.

Alle biltyper

417 kr. - 1.005 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Louisiana er 396 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Louisiana er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Louisiana. I Louisiana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Louisiana er 509 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Louisiana er i februar. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 419 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Louisiana. I Louisiana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Louisiana er 505 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Louisiana er i marts. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 404 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Louisiana. I Louisiana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Louisiana er 516 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Louisiana er i november. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 327 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Louisiana. I Louisiana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Louisiana er 269 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Louisiana er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 327 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Louisiana. I Louisiana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Louisiana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Louisiana
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,7

Value

7,4
29 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,9

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,4
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,9

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,9
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

5,0
14 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

6,2

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,4
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

4,6

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,4
20 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,6

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,8

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Louisiana

Herunder vises de mest populære hoteller i Louisiana

Billeje i Louisiana

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Louisiana, så du er klar til næste rejse.

I sidste uge fandt vores brugre priser på udlejningsbiler i Louisiana på helt ned til omkring 358 kr./dag og helt op til 1.289 kr./dag, hvilket er en prisforskel på 72%. Husk, at gennemsnitsprisen for at leje bil i Louisiana er på 520 kr./dag, hvilket kan variere afhængigt af biltype og udlejningsfirma.

Alamo anses for at være det bedste biludlejningsfirma i Louisiana i henhold til vores data. 317 anmeldelser har givet dem en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 8,6 ud af 10. De har også 2 udlejningssteder i Louisiana, bl.a. på populære destinationer som Lafayette.

Det bedste tidspunkt at leje bil i Louisiana på er i januar måned, hvor priserne i snit ligger på 399 kr. om dagen. juli er ofte den dyreste måned at leje bil i, hvor gennemsnitspriserne ligger på 612 kr. om dagen. Uanset hvilken måned du planlægger at tage til Louisiana i, anbefales det, at du booker bil ca. 27 dage i forvejen for at få de bedst mulige priser.

Blandt momondo-brugere er det mest populært at leje bil i Louisiana i 7 dage. For en 7-dages leje er gennemsnitsprisen 362 kr., selvom priserne kan variere afhængigt af biltype samt den by, du opholder dig i. Hvis du vil leje bil i en uge koster det som regel 2.535 kr. i gennemsnit, og for en weekendleje skal du forvente at skulle betale i alt 826 kr. i gennemsnit. Månedslang billeje i Louisiana koster generelt omkring 12.436 kr. i alt afhængigt af datoerne.


Biludlejning i populære byer i Louisiana

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Louisiana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Louisiana


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Louisiana via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Louisiana, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Louisiana, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Louisiana med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Louisiana.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Louisiana.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.