Billeje i Georgia

Leder du efter billig biludlejning i Georgia? Så søg her!

Atlanta, GA, USA
12. dec. — 19. dec.
Atlanta, GA, USA
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Georgia

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Georgia

Hvad er det bedste biludlejningsfirma i Georgia?

Med en gennemsnitlig anmeldelsesscore på 8,4/10 fra 129 anmeldere vurderes Alamo som det bedste biludlejningsfirma i Georgia af vores brugere. Alamo har 2 udlejningssteder i Georgia, bl.a. i den populære by Augusta.

Hvad er den mest populære type bil at leje i Georgia?

Selvom der findes masser af andre biltyper at vælge imellem, er den mest populære type ved rejser til Georgia biltypen SUV. 36% af vores brugere valgte denne biltype, og de fandt priser på 600 kr./dag i gennemsnit.

Find billig billeje i Georgia

Find den lejebil i Georgia, der passer til dine behov

Lille cars

305 kr. - 615 kr.

Alle biltyper

349 kr. - 764 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Georgia er 466 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Georgia er i januar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgia. I Georgia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Georgia er 546 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Georgia er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 340 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Georgia. I Georgia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Georgia er 574 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Georgia er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 359 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Georgia. I Georgia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Georgia er 537 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Georgia er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 394 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgia. I Georgia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Georgia er 420 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Georgia er i maj. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 339 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgia. I Georgia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Georgia er 451 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Georgia er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 264 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgia. I Georgia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Georgia er 506 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Georgia er i april. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 471 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Georgia. I Georgia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Georgia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Georgia

National

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,1

Enterprise Rent-A-Car

33 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,7

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,4

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,0

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,7

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,9

Hertz

21 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,9

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,3

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,5

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,7

Value

4,7

Thrifty

4,7
Middelmådig
1 anmeldelse6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,4

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,5

Value

4,8

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Georgia

Nærliggende attraktioner:

Centennial Olympic Park13,6 km

Nærliggende attraktioner:

Centennial Olympic Park348,5 km

Nærliggende attraktioner:

Centennial Olympic Park229,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Georgia

Herunder vises de mest populære hoteller i Georgia

Billeje i Georgia

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Georgia, så du er klar til næste rejse.

Hvor lang tid lejer folk bil, når de er i Georgia?

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Georgia i 7 dage til en gennemsnitlig pris på 308 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 2.158 kr., men det vil koste i alt 758 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 12.368 kr. i alt at leje bil i en måned i Georgia.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Georgia?

Priser for biler i Georgia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Georgia?

Fra december 2023 er der 126 udbydere at vælge mellem for biler i Georgia.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Georgia?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Georgia. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Georgia?

For at leje en bil i Georgia, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Georgia?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Georgia, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Georgia?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Georgia. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Georgia med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Georgia, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Georgia på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Georgia.

Kan jeg finde billeje i Georgia, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Georgia.

Kan jeg søge efter billeje i Georgia med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Georgia.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Georgia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.