Lej en bil i Marietta, Georgia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marietta, GA

Marietta, GA, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Marietta, GA, USA
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Marietta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marietta, GA
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

8,6

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

9,2

Valuta for pengerne

8,8
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,7
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

6,7

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

6,4
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

6,4

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,2
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Marietta, GA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Atlanta Hartsfield Jacksons biludlejningsdisk

Biludlejning i Marietta

470 personer har søgt efter billeje i Marietta in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Marietta for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Marietta udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget, Enterprise og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Marietta, GA biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Marietta biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Marietta tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Marietta, GA?

40 km/t. er fartgrænsen i Marietta, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Marietta er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Marietta så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Marietta?

En Hyundai Elantra er den mest populære bil at leje in Marietta ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Elantra på helt ned til 100 kr./dag in Marietta, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 283 kr./dag. En anden populær bil at leje in Marietta er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 317 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 106 kr./dag.

Hvordan er vejret i Marietta, GA i september?

Normalt er vejret i Marietta i september måned 22 °C og den forventede nedbør er 90 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Marietta er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Marietta om vejret i resten af Georgia?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Marietta til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Georgia normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 97,5 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Marietta

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Marietta

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marietta