Udlejningsbiler fra Hertz i Atlanta

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Atlanta

Atlanta, GA, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Atlanta, GA, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Atlanta Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Atlanta, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,6

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,1

Information om Hertz udlejningsbiler i Atlanta

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Atlanta under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Atlanta Hartsfield Jackson. Du vil finde Hertz beliggende på 2200 Rental Car Center Pkwy.

Ja, Hertz i Atlanta tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Atlanta, Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Varevogn til passagerer udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 311 kr./dag i gennemsnit og 311 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 10 biludlejningslokationer i Atlanta som Hertz ejer. Deres 202 Courtland Street, Atlanta lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 55% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Atlanta valgt at hente den på 202 Courtland Street.


Hertz udlejningsbiler i Georgia

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Georgia

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Atlanta

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Atlanta biludlejningsfirmaer