Udlejningsbiler fra Hertz i Atlanta

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Atlanta

Atlanta, GA, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Atlanta, GA, USA
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Atlanta Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Atlanta, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,4

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,1

Valuta for pengerne

5,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Atlanta

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Atlanta under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Atlanta under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Atlanta koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Atlanta at være 313 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 190 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Atlanta. Gennemsnitsprisen er typisk 2.191 kr. for en uges billeje fra Hertz i oktober når man er i Atlanta.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Atlanta Hartsfield Jackson?

  Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Atlanta Hartsfield Jackson. Du vil finde Hertz beliggende på 2200 Rental Car Center Pkwy.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Atlanta?

  Ja, Hertz i Atlanta tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Atlanta i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Atlanta, Standard udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Standard udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 620 kr./dag i gennemsnit og 480 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Atlanta?

  Der er 10 biludlejningslokationer i Atlanta som Hertz ejer. Deres 1951 Airport Road, Atlanta lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 38% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Atlanta valgt at hente den på 1951 Airport Road.