Udlejningsbiler fra Hertz i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Boston, MA, USA
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Boston, Massachusetts

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

177 kr. - 267 kr.

Alle biltyper

188 kr. - 1.238 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Boston, Massachusetts er i august når priserne er 177 kr. per dag i gennemsnit. 177 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 216 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Boston. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Boston, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Boston Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,7

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Boston

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Boston under COVID-19?

  Hertz udlejningslokationer i Boston er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Boston:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Boston koste i oktober?

  176 kr. per dag i Boston er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 333 kr. per dag i oktober, eller 2.333 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl?

  I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl:
  156 Tomahawk Drive 42a.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Boston?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Boston (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Boston i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Boston i oktober er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 441 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 223 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Boston?

  Den billigste type bil Hertz tilbyder i Boston er Economy til 181 kr. i gennemsnit per dag. 181 kr. per dag er 9% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 29% af momondo-brugere som har lejet en bil i Boston fra Hertz valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Boston?

  156 Tomahawk Drive 42a er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Boston. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 44% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 156 Tomahawk Drive 42a lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Boston

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Boston biludlejningsfirmaer