Udlejningsbiler fra Hertz i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Boston, MA, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Boston, Massachusetts

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

257 kr. - 843 kr.

Alle biltyper

257 kr. - 843 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Boston, Massachusetts er i november når priserne er 257 kr. per dag i gennemsnit. 257 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 474 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Boston. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Boston, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Boston, Massachusetts er i februar når priserne er 382 kr. per dag i gennemsnit. 382 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 534 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Boston. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Boston, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

320 kr./dag

30 nov. – 7 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

320 kr./dag

30 nov. – 7 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

441 kr./dag

30 nov. – 30 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Boston Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Boston

Hertz udlejningslokationer i Boston er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Boston:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

384 kr. per dag i Boston er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i december. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 396 kr. per dag i december, eller 2.774 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste december, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl:
156 Tomahawk Drive 42a.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Boston (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Boston i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 406 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 384 kr. per dag.

Den billigste type bil Hertz tilbyder i Boston er Economy til 406 kr. i gennemsnit per dag. 406 kr. per dag er 20% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 38% af momondo-brugere som har lejet en bil i Boston fra Hertz valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

156 Tomahawk Drive 42a er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Boston. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 49% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 156 Tomahawk Drive 42a lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Boston

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Boston biludlejningsfirmaer