Udlejningsbiler fra Hertz i Fort Lauderdale

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
6. Dec — 13. Dec
Fort Lauderdale, FL, USA
Wed 6.12
Middag
Wed 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Fort Lauderdale, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

212 kr. - 522 kr.

Alle biltyper

293 kr. - 577 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Fort Lauderdale, Florida er i september når priserne er 212 kr. per dag i gennemsnit. 212 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 417 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Fort Lauderdale, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Fort Lauderdale, Florida er i november når priserne er 424 kr. per dag i gennemsnit. 424 kr. per dag er 9% lavere end den gennemsnitlige årspris på 464 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Fort Lauderdale, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Mercedes-Benz A-Class
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

257 kr./dag

13 Dec – 29 Dec
Mercedes-Benz A-Class
Audi A3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

323 kr./dag

13 Dec – 29 Dec
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

358 kr./dag

6 Dec – 13 Dec
Chevrolet Sonic Sedan

Fort Lauderdale Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Fort Lauderdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Har Hertz en lokation i Fort Lauderdale-Hollywood Lufthavn?

Der er 2 lokationer i Fort Lauderdale-Hollywood Lufthavn. De adresser for disse 2 biludlejningscentre 240 Sw 34th Street og 600 Terminal Drive.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Fort Lauderdale?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Fort Lauderdale. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Fort Lauderdale i december?

Ifølge vores data er Standard biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Fort Lauderdale i december. Baseret på Hertz biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Standard på 426 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 426 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Fort Lauderdale?

Der er 11 biludlejningslokationer i Fort Lauderdale som Hertz ejer. Deres 600 Terminal Drive, Fort Lauderdale lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 79% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Fort Lauderdale valgt at hente den på 600 Terminal Drive.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Fort Lauderdale?

Priser for biler i Fort Lauderdale opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Fort Lauderdale?

Fra november 2023 er der 140 udbydere at vælge mellem for biler i Fort Lauderdale.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Fort Lauderdale?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Fort Lauderdale. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Fort Lauderdale?

Alle førere, der lejer en bil i Fort Lauderdale, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fort Lauderdale på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.