Udlejningsbiler fra Hertz i Fort Lauderdale

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Fort Lauderdale, FL, USA
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Fort Lauderdale, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

223 kr. - 550 kr.

Alle biltyper

223 kr. - 787 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Fort Lauderdale, Florida er i september når priserne er 223 kr. per dag i gennemsnit. 223 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 442 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Fort Lauderdale, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Fort Lauderdale, Florida er i november når priserne er 447 kr. per dag i gennemsnit. 447 kr. per dag er 8% lavere end den gennemsnitlige årspris på 488 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Fort Lauderdale, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Fort Lauderdale Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Fort Lauderdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Fort Lauderdalefpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 2 lokationer i Lufthavn: Fort Lauderdale-Hollywood. De adresser for disse 2 biludlejningscentre 240 Sw 34th Street og 600 Terminal Drive.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Fort Lauderdale. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Ifølge vores data er Cabriolet biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Fort Lauderdale i december. Baseret på Hertz biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Cabriolet på 449 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 449 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Den billigste type bil Hertz tilbyder i Fort Lauderdale er Stor mellemklasse til 306 kr. i gennemsnit per dag. 306 kr. per dag er 33% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 18% af momondo-brugere som har lejet en bil i Fort Lauderdale fra Hertz valgte Stor mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Der er 10 biludlejningslokationer i Fort Lauderdale som Hertz ejer. Deres 600 Terminal Drive, Fort Lauderdale lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 64% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Fort Lauderdale valgt at hente den på 600 Terminal Drive.


Hertz udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Tampa

Hertz biler i andre byer i USA

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles, New York, og Boston