Udlejningsbiler fra Hertz i Fort Lauderdale

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Fort Lauderdale, FL, USA
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Fort Lauderdale Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Fort Lauderdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Fort Lauderdale

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Fort Lauderdale under COVID-19?

  Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Fort Lauderdalefpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Fort Lauderdale koste i november?

  I november, kan du forvente at betale 205 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Fort Lauderdale. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Fort Lauderdale fra Hertz var 170 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Fort Lauderdale i gennemsnit 1.438 kr. i november. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Fort Lauderdale?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Fort Lauderdale. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 600 Terminal Drive.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Fort Lauderdale?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Fort Lauderdale. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Fort Lauderdale i november?

  Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Fort Lauderdale i november. Baseret på Hertz biludlejningspriser i november sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 273 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 205 kr./dag sidste november, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Fort Lauderdale?

  Der er 7 biludlejningslokationer i Fort Lauderdale som Hertz ejer. Deres 600 Terminal Drive, Fort Lauderdale lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 70% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Fort Lauderdale valgt at hente den på 600 Terminal Drive.


Hertz udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Tampa

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Fort Lauderdale biludlejningsfirmaer