Indsigter
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Rochester, New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rochester, New York

Rochester, NY, USA
1. 3月 — 8. 3月
Rochester, NY, USA
週五 1.3
Middag
週五 8.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Rochester

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rochester

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Rochester?

De billigste udlejningsbiler i Rochester kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 317 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Rochester er 394 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Rochester har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Rochester, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rochester?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Edge in Rochester, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Chevrolet Spark. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Edge, er priserne i gennemsnit på 347 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Edge in Rochester på helt ned til 347 kr. om dagen. Leje af en Chevrolet Spark in Rochester ligger i gennemsnit på 696 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 523 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Rochester

Beliggende lige ved Lake Ontario, er der masser af ting at se og gøre i Rochester, New York. Rochester er en temmelig stor by, og mange af attraktionerne ligger spredt. Et besøg i Rochester er ikke komplet uden en tur til Ontario Beach Park, Durand Eastman Park og Seabreeze Amusement Park hele vejen langs søbredden. Disse er alt sammen ret langt fra bymidten, og du vil sandsynligvis bruge Lake Avenue og Lakeshore Boulevard til at komme dertil. Andre hovedveje, du skal holde øje med, er ruterne 490, 590 og 104, som forbinder dig med forskellige dele af byen og de omkringliggende områder. Der er masser af parkeringspladser til rådighed i Rochester, og nogle af dem er ret billige. Du finder betalingsparkering på gaden over hele byen samt betalingsparkering og garager. Mange af attraktionerne langs kysten tilbyder deres egen parkering, typisk for et mindre gebyr. Der er mere end 15 biludlejningssteder i Rochester, så det er ikke noget problem at hente udlejningsbiler i Rochester. Hvis du er på udkig efter en billig billeje i Rochester, behøver du ikke at se langt.

Er det umagen værd at leje bil i Rochester, når man er på besøg?

Billeje i Rochester gør det nemt at komme rundt i byen. Du kan vælge mellem billeje i bil, leje af økonomibil eller leje af elektrisk bil. Rochester har masser af parkeringspladser til rådighed over hele byen, så der er ingen grund til at bekymre sig om, hvor du kan parkere din feriebolig. Morgen myldretiden har tendens til at være tidligt om morgenen, mens aftenens myldretid typisk er tidligt om aftenen. Hvis du har travlt, skal du forsøge at undgå at køre i disse tider, især hvis du forlader eller vender tilbage til centrum. Du vil sikkert gerne komme ud af bymidten for en smule og udforske parker og landskaber langs kysten ved Lake Ontario, så det er i din bedste interesse at kigge efter Rochester billeje. Dette vil være den mest bekvemme måde at komme mellem centrum og mange af attraktionerne. Rochester-downtown-området er ret kompakt og gangbart, så du vil ikke få problemer med at komme mellem seværdighederne i byen til fods eller med offentlig transport. Men du vil helt sikkert have en bil, hvis du planlægger at tage til Seabreeze eller Ontario Lake Park, som ligger lidt under en halv times kørsel fra centrum.

Kan jeg køre ind i Canada med en udlejningsbil fra Rochester, New York?

Hvis du er på jagt efter en Biludlejning i Rochester, men er usikker på, om du kan køre over grænsen til Canada med din leje, svaret er, ja du kan. De fleste udlejningsfaciliteter begrænser ikke en tur uden for staten, men ikke uden særlige betingelser. Når du bestiller din økonomiske billeje via momondo-søgemaskinen, skal du kontrollere, om lejepakken har et begrænset antal kilometer. Hvis det er begrænset, vil du pådrage dig ekstra gebyrer for hver kilometer, du overskrider den angivne grænse. Vælg den ubegrænsede kørersplan, hvis du vil leje et køretøj til en længere mellemstatslig køretur. Det er værd at bemærke, at nogle udlejningsfirmaer kan sætte en restriktioner for særlige biler som f.eks. billeje og avancerede køretøjer.

Kan du leje en bil i Rochester, New York, uden kreditkort?

Ja. Det er ikke obligatorisk at have et kreditkort for en Rochester biludlejningsvirksomhed til at leje dig et køretøj. Men hvis du vælger en debet- eller kontanttransaktion, skal du være forberedt på at gennemgå en kreditkontrol, som er en tidskrævende proces, der kan spise ind i dine rejseplaner. Det er en god idé at kontrollere og sammenligne, hvad hvert enkelt biludlejningsfirma i Rochester har brug for med hensyn til en kontant- eller betalingskort, så du er tilstrækkeligt forberedt. Udlejningsfirmaer, der er villige til at imødekomme debitortkunder, kræver normalt brug af Visa- eller Mastercard-kort, herunder 25% eller 50% i depositum, så sørg for, at du har nogle ekstra kontanter i banken til dette formål. Du vil opdage, at de fleste biludlejningssteder i Rochester vil sætte en grænse for de biler, du kan leje uden et kreditkort. Selv med den lavere betaling og bilforsikring, er du mindre tilbøjelige til at køre væk fra bilen med en luksus bil leje eller specialitet køretøjer, især hvis din er en interstate rejse.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Rochester, New York?

Du skal være 25 år og derover for at være berettiget til Biludlejning i Rochester og andre amerikanske stater, og der opkræves et tillægsgebyr for bilister under 25 år. Du skal også have et gyldigt kørekort udstedt af myndighederne, et større kreditkort og en bilforsikring. Biler i USA styres med venstre hånd, så det er vigtigt at sætte sig ind i bilens opsætning, før de kører ud på den åbne vej. Giv dig tid til at gennemgå de grundlæggende trafikregler for hver by, du kører igennem, og bliv fortrolig med de relaterede vejskilte. Brug altid sikkerhedsselen, overhold de foreskrevne hastighedsgrænser, reagér på trafiklysene i overensstemmelse hermed, og skift kun baner på malede stiplede vejlinjer.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Rochester, New York?

Alle udenlandske statsborgere, der søger Biludlejning i Rochester, New York, skal have et gyldigt kørekort og en international køretilladelse, hvis deres oprindelige kørekort skal oversættes. En international lejer skal også kunne fremvise gyldige identifikationsformer som f.eks. et gyldigt billed-ID og et gyldigt pas. Alle navnene på de identitetspapirer, du fremlægger for at lette billejeaftalen, skal stemme overens. Hvis du lejer en elektrisk billeje fra lufthavnen, skal du levere rejsebekræftelse. De kan være alt fra en e-ticket til en tur-retur flybillet, der angiver dine fulde navne og din returdato. Processen kan køre meget mere jævnt, hvis du bekræfter din billeje booking gennem momondo og tjekke med Rochester biludlejningsfirma, hvad du skal have ved ankomsten.


0

Biludlejningsfirmaer i Rochester

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rochester, New York

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,2

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,1

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,2

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,7

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,8

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,6

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,6

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,6

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,9

Easirent

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rochester

Herunder vises de mest populære hoteller i Rochester
Spark by Hilton Rochester University Area

Spark by Hilton Rochester University Area

797 East Henrietta Road, Rochester, NY, United States

5,5 km fra centrum

Country Inn & Suites Rochester-Pittsford

Country Inn & Suites Rochester-Pittsford

2835 Monroe Avenue, Rochester, NY, United States

7,4 km fra centrum

Quality Inn

Quality Inn

1956 Lyell Avenue, Rochester, NY, United States

5,3 km fra centrum

Hyatt Regency Rochester

Hyatt Regency Rochester

125 East Main Street, Rochester, NY, United States

0,6 km fra centrum

Holiday Inn Rochester Ny - Downtown, An IHG Hotel

Holiday Inn Rochester Ny - Downtown, An IHG Hotel

70 State Street, Rochester, NY, United States

0,3 km fra centrum

Red Roof Inn Rochester - Airport

Red Roof Inn Rochester - Airport

155 Buell Road, Rochester, NY, United States

4,6 km fra centrum

Fairfield Inn & Suites by Marriott Rochester West/Greece

Fairfield Inn & Suites by Marriott Rochester West/Greece

400 Paddy Creek Circle, Rochester, NY, United States

7,2 km fra centrum

The Strathallan - a DoubleTree by Hilton

The Strathallan - a DoubleTree by Hilton

550 East Avenue, Rochester, NY, United States

2,1 km fra centrum

Extended Stay America Suites - Rochester - Greece

Extended Stay America Suites - Rochester - Greece

600 Center Place Drive, Rochester, NY, United States

7,7 km fra centrum

Hilton Garden Inn Rochester/University & Medical Center

Hilton Garden Inn Rochester/University & Medical Center

30 Celebration Drive, Rochester, NY, United States

3,5 km fra centrum

Best Western Rochester Marketplace Inn

Best Western Rochester Marketplace Inn

940 Jefferson Road, Rochester, NY, United States

7,5 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Rochester

DoubleTree by Hilton Rochester

1111 Jefferson Road, Rochester, NY, United States

7,6 km fra centrum

Hampton Inn Rochester-Greece

Hampton Inn Rochester-Greece

500 Center Place Drive, Rochester, NY, United States

7,6 km fra centrum

Staybridge Suites Rochester University

Staybridge Suites Rochester University

1000 Genesee Street, Rochester, NY, United States

3,2 km fra centrum

School 31 Lofts

School 31 Lofts

208 Goodman Street North, Rochester, NY, United States

2,5 km fra centrum

Econo Lodge Rochester I-90 and I-390

Econo Lodge Rochester I-90 and I-390

3990 West Henrietta Road, Rochester, NY, United States

9,4 km fra centrum

Rochester Airport Marriott

Rochester Airport Marriott

1890 Ridge Road West, Rochester, NY, United States

7,8 km fra centrum

Courtyard by Marriott Rochester East/Penfield

Courtyard by Marriott Rochester East/Penfield

1000 Linden Park, Rochester, NY, United States

10,0 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Rochester – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rochester, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Rochester, New York i marts?

For en weekend i marts er de bedste biludlejningstilbud i Rochester fra omkring 347 kr.-347 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 0 kr. og har en gennemsnitspris på 0 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Rochester, New York biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Rochester tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Dollar og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rochester i marts måned?

Leje af en standardbil i Rochester i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 8 °C og nedbør omkring 69 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Rochester koster 347 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rochester, New York?

Hvis du lejer en bil i Rochester, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Rochester er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Rochester er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Rochester, New York, NY i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Rochester i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring -3 °C og ca. 51 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Rochester om vejret i resten af New York?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Rochester til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af New York normalt har en temperatur på -1 °C, og at du kan forvente 62,1 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rochester?

Priser for biler i Rochester opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rochester?

Fra februar 2024 er der 23 udbydere at vælge mellem for biler i Rochester.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rochester?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rochester. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rochester?

Alle førere, der lejer en bil i Rochester, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rochester?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Rochester, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rochester?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rochester ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Rochester med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Rochester med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rochester på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Rochester.

Kan jeg finde billeje i Rochester, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Rochester på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Rochester med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Rochester.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rochester på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Rochester
週五 1.3
Middag
週五 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo