Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i San Francisco

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Francisco

Chaufførens alder: 26-65
man. 29.7
man. 5.8
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i San Francisco, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

235 kr. - 587 kr.

Alle biltyper

425 kr. - 681 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i december når priserne er 235 kr. per dag i gennemsnit. 235 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 414 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i San Francisco. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i San Francisco, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i februar når priserne er 403 kr. per dag i gennemsnit. 403 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 546 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i San Francisco. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Francisco, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i marts når priserne er 450 kr. per dag i gennemsnit. 450 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 647 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i San Francisco. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i San Francisco, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i oktober når priserne er 414 kr. per dag i gennemsnit. 414 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 559 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i San Francisco. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i San Francisco, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i oktober når priserne er 588 kr. per dag i gennemsnit. 588 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 776 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i San Francisco. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

291 kr./dag

31 juli – 7 aug.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

292 kr./dag

4 sep. – 24 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

San Francisco Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i San Francisco, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i San Francisco

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i San Francisco koste i august?

Billeje i San Francisco fra Hertz i august vil i gennemsnit koste 485 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste august helt ned til 240 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i San Francisco i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.393 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Har Hertz en lokation i San Francisco Intl Lufthavn?

Hertz har 1 lokation i San Francisco Intl Lufthavn. Du vil finde Hertz beliggende på 780 Mcdonnell Road.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i San Francisco?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i San Francisco. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i San Francisco i august?

Med en gennemsnitspris på 679 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Hertz i San Francisco i august er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Francisco helt ned til 459 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste august.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i San Francisco?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i San Francisco. At leje en Lille mellemklasse fra Hertz koster i gennemsnit 410 kr. per dag, hvilket er 29% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 7% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Hertz for at spare penge på deres rejse til San Francisco.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i San Francisco?

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 13 lokationer i San Francisco. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i San Francisco er placeret på 780 Mcdonnell Road.I løbet af de sidste 12 måneder har 67% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i San Francisco endt med at leje deres bil fra 780 Mcdonnell Road lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Francisco?

Priser for biler i San Francisco opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Francisco?

Fra juli 2024 er der 99 udbydere at vælge mellem for biler i San Francisco.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Francisco?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder San Francisco. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Francisco?

For at leje en bil i San Francisco, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Francisco på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
man. 29.7
Middag
man. 5.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i San Francisco

Populære typer af udlejningsbiler i San Francisco