Udlejningsbiler fra Hertz i San Francisco

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Francisco

San Francisco, CA, USA
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
San Francisco, CA, USA
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i San Francisco, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

163 kr. - 783 kr.

Alle biltyper

237 kr. - 582 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i juni når priserne er 163 kr. per dag i gennemsnit. 163 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 332 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i San Francisco. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i San Francisco, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i april når priserne er 265 kr. per dag i gennemsnit. 265 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 403 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i San Francisco. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Francisco, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i april når priserne er 264 kr. per dag i gennemsnit. 264 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 372 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i San Francisco. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i San Francisco, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i april når priserne er 265 kr. per dag i gennemsnit. 265 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 363 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i San Francisco. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i San Francisco, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i juli når priserne er 353 kr. per dag i gennemsnit. 353 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 546 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i San Francisco. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

642 kr./dag

20 nov. – 24 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

684 kr./dag

20 nov. – 24 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

San Francisco Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i San Francisco, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i San Francisco

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i San Francisco under COVID-19?

  Hver Hertz udlejningslokation i San Francisco er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i San Francisco koste i november?

  Billeje i San Francisco fra Hertz i november vil i gennemsnit koste 345 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste november helt ned til 157 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i San Francisco i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.415 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: San Francisco?

  Hertz har 1 lokation i Lufthavn: San Francisco. Du vil finde Hertz beliggende på 780 Mcdonnell Road.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i San Francisco?

  Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i San Francisco. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i San Francisco i november?

  Med en gennemsnitspris på 403 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Hertz i San Francisco i november er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Francisco helt ned til 218 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste november.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i San Francisco?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i San Francisco. At leje en Economy fra Hertz koster i gennemsnit 245 kr. per dag, hvilket er 19% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 5% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Hertz for at spare penge på deres rejse til San Francisco.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i San Francisco?

  Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 11 lokationer i San Francisco. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i San Francisco er placeret på 780 Mcdonnell Road.I løbet af de sidste 12 måneder har 61% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i San Francisco endt med at leje deres bil fra 780 Mcdonnell Road lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Californien som Los Angeles, San Diego, og San Jose