Udlejningsbiler fra Hertz i San Francisco

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Francisco

San Francisco, CA, USA
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
San Francisco, CA, USA
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i San Francisco, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

326 kr. - 857 kr.

Alle biltyper

422 kr. - 855 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i maj når priserne er 326 kr. per dag i gennemsnit. 326 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 494 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i San Francisco. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i San Francisco, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i juni når priserne er 364 kr. per dag i gennemsnit. 364 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 645 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i San Francisco. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i januar når priserne er 308 kr. per dag i gennemsnit. 308 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 557 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i San Francisco. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i juni når priserne er 306 kr. per dag i gennemsnit. 306 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 503 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i San Francisco. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i San Francisco, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i San Francisco, Californien er i januar når priserne er 445 kr. per dag i gennemsnit. 445 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 971 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i San Francisco. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

254 kr./dag

2 okt. – 9 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

279 kr./dag

2 okt. – 9 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

279 kr./dag

2 okt. – 9 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

San Francisco Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i San Francisco, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,0

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i San Francisco

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i San Francisco koste i oktober?

Billeje i San Francisco fra Hertz i oktober vil i gennemsnit koste 470 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 425 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i San Francisco i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.288 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Har Hertz en lokation i San Francisco Intl Lufthavn?

Hertz har 1 lokation i San Francisco Intl Lufthavn. Du vil finde Hertz beliggende på 780 Mcdonnell Road.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i San Francisco?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i San Francisco. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i San Francisco i oktober?

Med en gennemsnitspris på 417 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Hertz i San Francisco i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Francisco helt ned til 395 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i San Francisco?

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 13 lokationer i San Francisco. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i San Francisco er placeret på 780 Mcdonnell Road.I løbet af de sidste 12 måneder har 71% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i San Francisco endt med at leje deres bil fra 780 Mcdonnell Road lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Francisco?

Priser for biler i San Francisco opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Francisco?

Fra september 2023 er der 95 udbydere at vælge mellem for biler i San Francisco.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Francisco?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder San Francisco. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Francisco?

For at leje en bil i San Francisco, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Californien som Hertz i Los Angeles, Hertz i San Diego, og Hertz i San Jose

En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Francisco på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.