Billeje i Abu Dhabi

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Abu Dhabi

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Abu Dhabi
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Volkswagen Polo
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Citroen C4 Picasso
BMW 3 Series
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
BMW 3 Series
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

118 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Audi Q7
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

44 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Renault Kadjar
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

108 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Nissan Qashqai
Audi A4
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
2-dørs køretøjer

77 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Audi A4

Vigtige oplysninger om billeje i Abu Dhabi

Du være være 18 år gammel for at køre bil i de Forenede Arabiske Emirater (UAE), og aldersgrænsen for at leje en bil er 21 år. For højere bilkategorier kan minimumsalderen for visse udlejningsselskaber være 25 år. Børn under fire år skal ifølge loven desuden sidde i en barnestol.

Lej bil i Abu Dhabi! Abu Dhabi er er en travl by og biler er alfa og omega i den olierige og velhavende hovedstad. Dette betyder for det første, at billeje i Abu Dhabi kan være en fantastisk, ja næsten uundværlig, plan, men også, at der er en del biler på vejene. Værst bliver det dog i myldretiden til og fra arbejde, hvor der vil forekomme en del kødannelser. Derfor kan det være en smart idé at planlægge uden om myldretiden og dermed også undgå at sidde fast i trafikken. Hastighedsgrænserne er forskellige alt efter hvilke veje og områder du kører på eller i, så hold øje med skiltningen. Det gælder som hovedregel, at du må køre 80 km/t i byen (langsommere i travle områder), 120km/t udenfor byen og mellem 100-140 km/t på motorvejene. På trods af, at hastighedsgrænserne måske synes fleksible, bliver de strengt håndhævet via de mange stationære og mobile fartfælder, og bøderne er høje. Der findes kun få vejafgifter. Dem vil du støde på ved Al Garhoud-broen og Sheikh Zayad Road. Når det gælder billeje i Abu Dhabi, er det vigtigt at huske, at der er nultolerance for at køre med en promille, og du kan risikere både høj bødestraf og at komme i fængsel, hvis du bliver stoppet med alkohol i blodet. Så stil bare bilen og tag en af de mange taxaer, hvis du har planlagt et besøg til en af de mange smukke cocktailbarer, som Abu Dhabi har at byde på.

Billeje i Abu Dhabi bliver lidt besværliggjort, når du leder efter parkering, da det somme tider kan være både svært og dyrt at finde en parkeringsplads i centrum. I nogle områder finder du let eb parkeringsplads og ofte er den gratis, men i byen er den sikreste løsning at finde en parkeringsgarage, hvor du også kan bestille plads før ankomst. Du kan dog planlægge biludlejning i Abu Dhabi omkring gadeparkering. Når du finder en plads, kan du betale på en maskine, eller du kan bruge din mobil og en tjeneste kaldet “mParking”, som også giver dig et varsel, når din parkeringstid er ved at udløbe.

Abu Dhabi er de Forenede Arabiske Emiraters hovedstad, mens Dubai er den største by, og de ligger kun 1,5 timers kørsel fra hinanden, centrum til centrum! Billeje i Abu Dhabi gør det derfor muligt at besøge begge imponerende byer på en enkelt dag. Hvis du planlægger at se de magiske ørkener, anbefales det at vælge en 4×4. Hvis du ikke er erfaren i ørkenkørsel, bør du desuden ikke køre alene men sammen med andre biler, lade folk vide, hvor du tager hen og altid have masser af mad og vand med dig. Det er nyttigt at have et godt kort, men det konstante vejarbejde betyder, at kortet sjældent er opdateret. Derfor kan det være en god idé at tilkøbe en GPS til din lejebil.

Der kræves som minimum tredjepartsforsikring i UAE, og du bør også overveje en kollisionsforsikring, når det gælder billeje i Abu Dhabi på grund af den meget hektiske trafik.

Du skal have et internationaltk kørekort på dig, når det kommer til billeje i Abu Dhabi. Det internationale kørekort er et tillægskort til dit danske EU-kørekort, og du skal have begge på dig, når sidder bag rattet.

Prisen for billeje i Abu Dhabi varierer en smule i forhold til, om du vælger at leje bil i Abu Dhabis lufthavn eller i selve centrum (som ikke ligger langt fra lufthavnen). Det koster fra omkring 144 AED (260 DKK) at leje bil i Abu Dhabi, men vælger du billeje i Abu Dhabi lufthavn kan du spare en del penge, selv hvis du kun lejer bil i få dage.


Find billig billeje i Abu Dhabi

Find den lejebil i Abu Dhabi, der passer til dine behov

Biler i Lille

141 kr. - 279 kr.

Alle biltyper

162 kr. - 1.358 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater er 159 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater er i september. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 141 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Abu Dhabi. I Abu Dhabi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Abu Dhabi.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater er 157 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Abu Dhabi. I Abu Dhabi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Abu Dhabi.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater er 312 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater er i februar. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Abu Dhabi. I Abu Dhabi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Abu Dhabi.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater er 497 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater er i august. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 259 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Abu Dhabi. I Abu Dhabi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Abu Dhabi.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Opel Corsa
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

2 feb. - 9 feb.
Ford Focus

Biludlejningsfirmaer i Abu Dhabi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Abu Dhabi

Dollar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,4

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Europcar

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,1

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,7

Value

5,9

Thrifty

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

5,5

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

4,2

Value

5,5

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

2,0

keddy by Europcar

28 kontorer

Sunnycars

24 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Abu Dhabi

Herunder vises de mest populære hoteller i Abu Dhabi

Kørsel i lejebil i Abu Dhabi – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Abu Dhabi, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Abu Dhabi kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 25,38/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Abu Dhabi er 32,09/dag.

Udlejningsbiler i Abu Dhabi fra populære udlejningssteder så som Dollar, Hertz og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Abu Dhabi, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Abu Dhabi, med 27 lokationer.

Hvis du lejer en bil i Abu Dhabi, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 5 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Abu Dhabi er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Abu Dhabi er hastighedsbegrænsningen 160 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Abu Dhabi i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 10 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Abu Dhabi til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Abu Dhabi normalt har en temperatur på 18 °C, og at du kan forvente 10 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Abu Dhabi

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Abu Dhabi

Lejebiler der er populære i Abu Dhabi

Lej en af disse populære biltyper i Abu Dhabi

Se flere lejebiler i Forenede Arabiske Emirater

Find billige udlejningsbiler i Forenede Arabiske Emirater

Kom i gang med at planlægge din rejse til Abu Dhabi


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Abu Dhabi. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Abu Dhabi. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Abu Dhabi, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Abu Dhabi.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Abu Dhabi.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Abu Dhabi med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.