Lej en bil i La Rochelle, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i La Rochelle, Frankrig

La Rochelle, Charente-Maritime, Frankrig
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
La Rochelle, Charente-Maritime, Frankrig
man. 13.12
Middag
man. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i La Rochelle

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i La Rochelle, Frankrig
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
6 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra La Rochelle, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Nantes Atlantiques biludlejningsdisk

Biludlejning i La Rochelle

Vi har foretaget 17 søgninger på biludlejning i La Rochelle denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i La Rochelle for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i La Rochelle. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i La Rochelle, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min La Rochelle, Frankrig biludlejning?

Udlejningsbiler i La Rochelle fra populære udlejningssteder såsom Europcar, Hertz og keddy by Europcar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i La Rochelle, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i La Rochelle, Frankrig?

50 km/t. er fartgrænsen i La Rochelle, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring La Rochelle er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i La Rochelle så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in La Rochelle?

Leje af Fiat 500 og Hyundai Accent in La Rochelle er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Fiat 500 in La Rochelle kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 449 kr./dag og kan gå helt ned til 74 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 392 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 128 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Opel Vivaro in La Rochelle?

Europcar udlejer en Opel Vivaro in La Rochelle for 782 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Opel Vivaro in La Rochelle kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.Husk, at Europcar også har andre køretøjer i kategorien Luksus, hvis du ikke kan booke lige præcis en Opel Vivaro til dine rejsedatoer. Det er også muligt at leje en Mercedes-Benz V-Class fra Europcar in La Rochelle.

Hvordan er vejret i La Rochelle, Frankrig i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i La Rochelle i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 7 °C og ca. 70 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i La Rochelle under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i La Rochelle. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i La Rochelle plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Hyundai Accent og Class Mini Car.

Minder vejret i La Rochelle om vejret i resten af Nouvelle Aquitaine?

Hvis du leder efter udlejningsbil i La Rochelle til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nouvelle Aquitaine normalt har en temperatur på 6 °C, og at du kan forvente 81,4 mm nedbør.


Se flere lejebiler i Charente-Maritime

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i Charente-Maritime

Kom i gang med at planlægge din rejse til La Rochelle