Find billige fly til La Rochelle

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 11.12
søn. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til La Rochelle

Få indsigter om din flyrejse til La Rochelle, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til La Rochelle?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til La Rochelle fra Alicante for 108 kr.. Det er 94% billigere end de fleste flyrejsetilbud til La Rochelle. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til La Rochelle fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til La Rochelle på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til La Rochelle fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.356 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til La Rochelle på en fredag på 2.957 kr..


De billigste fly til lufthavne i nærheden af La Rochelle

Find de billigste fly til disse La Rochelle-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nantes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL La Rochelle

København (CPH) til Bordeaux (BOD)

Fly til La Rochelle ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bordeaux, hvor den gennemsnitlige pris er 1.822 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til La Rochelle

Hvis du er på udkig efter flybilletter til La Rochelle i Frankrig, og dit udgangspunkt er Danmark, skal du forberede dig på, at rejsen vil vare fra et sted mellem en arbejdsdag, hvor du går lidt før tid og helt op til dér, hvor du ikke ankommer samme dag, som du rejser. De hurtigste rejser kan du typisk foretage fra Københavns Lufthavn (CPH), hvor det altså ikke behøver at vare hele dagen afhængigt af eventuelle mellemlandinger og ventetider. Rejser fra enten Billund (BLL) eller Aalborg (AAL) i Jylland vil typisk vare længere og vil i langt de fleste tilfælde byde på mindst to mellemlandinger, som ofte vil være enten i Norge, England eller Holland.

Flyvningen fra Danmark til La Rochelle Lufthavn (LRH) i La Rochelle i Frankrig vil indebære mellemlandinger, da der aktuelt ingen direkte flyrejser er fra Danmark til destinationen. Rejser du fra Billund Lufthavn, kan rejsen for eksempel sættes sammen med Norwegian, der flyver dig til Oslo. Her tager SAS over og sender dig til Dublin, hvorfra du med Vueling kommer frem til La Rochelle Lufthavn. Er dit flytilbud til La Rochelle med start i København, kan du flyve hele vejen med Ryanair og bare mellemlande i Stansted i London. Rejser du fra København med Lufthansa, er der stop i Frankfurt og Porto, før Ryanair får dig frem til La Rochelle.

Lufthavn: Nantes Atlantique, Lufthavn: Poitiers Biard, Lufthavn: Saint-Nazaire Montoir eller Lufthavn: Bordeaux kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til La Rochelle.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i La Rochelle Lufthavn: Bordeaux, hvor gennemsnitsprisen er 1.508 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til La Rochelle

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til La Rochelle

Hvilke flyselskaber flyver til La Rochelle?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til La Rochelle

Hvilke flyselskaber flyver til La Rochelle?

KLM, Ryanair, Air France og Brussels Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til La Rochelle regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til La Rochelle med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af La Rochelle

Neden for finder du alle lufthavne i La Rochelle samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og La Rochelle Lufthavn?

Fra La Rochelle Lufthavn har du mange muligheder for at komme til La Rochelle by. Du kan hoppe på de to buslinjer, Illico 1B eller D5, som kører mellem lufthavnen og centrum. Uden for ankomsthallen holder lufthavnens armé af taxaer, og her kan du hoppe ind og blive kørt til byens centrum. Du kan reservere en taxa på forhånd, så du ved, der holder en vogn og venter på dig. Lufthavnen giver også mulighed for at leje en bil, og bestiller du på forhånd, venter en medarbejder på dig i lufthavnen og give dig nøglen i hånden og vise dig hen til bilen, så du kan komme af sted i en fart. Fra lufthavnen kører du af Avenue Modere Lombard og videre ind på Avenue Carnot, som fører dig ind til centrum af La Rochelle.


Visumkrav for La Rochelle

Når du rejser fra Danmark til Frankrig, skal du have et gyldigt pas, og det skal være gyldigt under hele dit ophold. Til gengæld behøver du slet ikke have et visum.


Kom i gang med at planlægge din rejse til La Rochelle


De bedste oplevelser og seværdigheder i La Rochelle

I La Rochelle skal du unde dig selv en tur på den gamle havn. I dag er det en moderne marina med et leben i sommerperioden med gadekunstnere og anden underholdning samt mulighed for at nyde en forfriskende drink i solen. I vinterhalvåret er det stadig smukt, men der er knap så meget liv. Når du alligevel er på havnen, skal du også huske at nyde byens historiske tre tårne, som engang udgjorde et fyrtårn for skibe på havet, et vagttårn ved indgangen til byen og et tårn med kæden til at spærre for adgangen til byen af søvejen. Fra vandet kan du gå til den gamle bydel, hvor både byens rådhus og retsbygning ligger, og her kan du også opleve byens mange huse med facader af træ. For en smagsprøve på fransk madkultur kan du slå vejen forbi byens marked i Les Halles de la Rochelle. Her er friske råvarer af enhver slags med fokus på lokale produkter og med mange lækre frisk fra det nærliggende hav.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til La Rochelle på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til La Rochelle, der passer dig bedst.

Fly til La Rochelle med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til La Rochelle, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til La Rochelle. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.