Lej en bil i Mantes-la-Jolie, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mantes-la-Jolie, Frankrig

Mantes-la-Jolie, Yvelines, Frankrig
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Mantes-la-Jolie, Yvelines, Frankrig
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Mantes-la-Jolie

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mantes-la-Jolie, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Mantes-la-Jolie, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Paris-Orlys biludlejningsdisk

Biludlejning i Mantes-la-Jolie

Vi har foretaget 24 søgninger på biludlejning i Mantes-la-Jolie denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Mantes-la-Jolie for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Mantes-la-Jolie udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mantes-la-Jolie, Frankrig?

Hastighedsbegrænsningen i Mantes-la-Jolie er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Mantes-la-Jolie har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Mantes-la-Jolie, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Mantes-la-Jolie?

Leje af Ford Focus og Hyundai Accent in Mantes-la-Jolie er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Focus in Mantes-la-Jolie kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 364 kr./dag og kan gå helt ned til 119 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 260 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 109 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Mantes-la-Jolie i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Mantes-la-Jolie.

Minder vejret i Mantes-la-Jolie om vejret i resten af Île-de-France?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Mantes-la-Jolie og rundt i Île-de-France eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 48 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mantes-la-Jolie