Billeje i Nouvelle Aquitaine

Leder du efter billig biludlejning i Nouvelle Aquitaine? Så søg her!

Bordeaux, Gironde, Frankrig
11. juli — 18. juli
Samme aflevering
Bordeaux, Gironde, Frankrig
man. 11.7
Middag
man. 18.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Nouvelle Aquitaine

Find den lejebil i Nouvelle Aquitaine, der passer til dine behov

Biler i Lille

69 kr. - 486 kr.

Alle biltyper

69 kr. - 3.966 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Nouvelle Aquitaine er 259 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Nouvelle Aquitaine er i januar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 63% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nouvelle Aquitaine. I Nouvelle Aquitaine kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Nouvelle Aquitaine er 365 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Nouvelle Aquitaine er i oktober. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 352 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nouvelle Aquitaine. I Nouvelle Aquitaine kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Nouvelle Aquitaine er 867 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Nouvelle Aquitaine er i november. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nouvelle Aquitaine. I Nouvelle Aquitaine kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Nouvelle Aquitaine er 223 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Nouvelle Aquitaine er i juni. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 204 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 68% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nouvelle Aquitaine. I Nouvelle Aquitaine kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Nouvelle Aquitaine er 752 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Nouvelle Aquitaine er i december. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 457 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nouvelle Aquitaine. I Nouvelle Aquitaine kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Nouvelle Aquitaine

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nouvelle Aquitaine
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Nouvelle Aquitaine

Herunder vises de mest populære hoteller i Nouvelle Aquitaine

Billeje i Nouvelle Aquitaine

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Nouvelle Aquitaine, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at bruge omkring 454 kr. om dagen i gennemsnit på en lejebil i Nouvelle Aquitaine. Afhængigt af den by, du har planer om at besøge, kan du finde udlejningspriser på ned til omkring 133 kr. om dagen eller op til omkring 846 kr. om dagen, hvilket er en forskel på 84%.

Det billigste biludlejningsfirma i Nouvelle Aquitaine er keddy by Europcar fra omkring 133 kr./dag. Andre billige muligheder, som er fundet inden for de seneste 72 timer, er INTERRENT fra 172 kr./dag og Goldcar Rental SP fra omkring 259 kr./dag. Priserne kan variere afhængigt af den by, du rejser til, og den biltype, du ønsker at leje.

Det bedste tidspunkt at leje bil i Nouvelle Aquitaine på er i september måned, hvor priserne i snit ligger på 285 kr. om dagen. juli er ofte den dyreste måned at leje bil i, hvor gennemsnitspriserne ligger på 606 kr. om dagen. Uanset hvilken måned du planlægger at tage til Nouvelle Aquitaine i, anbefales det, at du booker bil ca. 41 dage i forvejen for at få de bedst mulige priser.

Blandt momondo-brugere er det mest populært at leje bil i Nouvelle Aquitaine i 7 dage. For en 7-dages leje er gennemsnitsprisen 288 kr., selvom priserne kan variere afhængigt af biltype samt den by, du opholder dig i. Hvis du vil leje bil i en uge koster det som regel 2.014 kr. i gennemsnit, og for en weekendleje skal du forvente at skulle betale i alt 919 kr. i gennemsnit. Månedslang billeje i Nouvelle Aquitaine koster generelt omkring 11.997 kr. i alt afhængigt af datoerne.


Biludlejning i populære lufthavne i Nouvelle Aquitaine

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Nouvelle Aquitaine

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nouvelle Aquitaine


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Nouvelle Aquitaine. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Når du har udført en søgning efter billeje i Nouvelle Aquitaine, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Nouvelle Aquitaine, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Nouvelle Aquitaine med fair brændstofregler.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Nouvelle Aquitaine.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Nouvelle Aquitaine.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.