Lej en bil i Limoges, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Limoges, Frankrig

Limoges, Haute-Vienne, Frankrig
20. jun — 27. jun
Samme aflevering
Limoges, Haute-Vienne, Frankrig
søn 20.6
Middag
søn 27.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Limoges

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Limoges, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

8,0
6 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Limoges, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bergerac Roumanieress biludlejningsdisk

Biludlejning i Limoges

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Limoges for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Limoges. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Limoges, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Limoges, Frankrig biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Limoges opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Limoges så som Enterprise, National og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Limoges, Frankrig?

Hastighedsbegrænsningen i Limoges er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Limoges har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Limoges, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Limoges, Frankrig i juni?

Normalt er vejret i Limoges i juni måned 17 °C og den forventede nedbør er 61 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Temperaturerne i Limoges er normalt høje i juni, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Limoges om vejret i resten af Nouvelle Aquitaine?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Limoges til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nouvelle Aquitaine normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 60,2 mm nedbør.


Se flere lejebiler i Haute-Vienne

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bergerac, Biarritz og Bordeaux i Haute-Vienne

Kom i gang med at planlægge din rejse til Limoges