Billeje i Grand Est

Leder du efter billig biludlejning i Grand Est? Så søg her!

Strasbourg, Bas-Rhin, Frankrig
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Strasbourg, Bas-Rhin, Frankrig
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Grand Est

Find den lejebil i Grand Est, der passer til dine behov

Biler i Lille

143 kr. - 1.772 kr.

Alle biltyper

143 kr. - 1.772 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Grand Est er 292 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Grand Est er i juni. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grand Est. I Grand Est kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Grand Est

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Grand Est
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
10 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Grand Est

Herunder vises de mest populære hoteller i Grand Est

Billeje i Grand Est

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Grand Est, så du er klar til næste rejse.

I sidste uge fandt vores brugre priser på udlejningsbiler i Grand Est på helt ned til omkring 97 kr./dag og helt op til 483 kr./dag, hvilket er en prisforskel på 79%. Husk, at gennemsnitsprisen for at leje bil i Grand Est er på 411 kr./dag, hvilket kan variere afhængigt af biltype og udlejningsfirma.

keddy by Europcar (97 kr./dag) er det billigste biludlejningsfirma i Grand Est. Dette er baseret på priser fra de seneste 72 timer. De efterfølges af Avis (219 kr./dag) og Enterprise (440 kr./dag). Husk på, at dette er de billigste priser, vores brugere har set for nylig. Udlejningspriserne pr. dag varierer afhængigt af den by i Grand Est, du besøger, og den type bil, du beslutter at leje.

Med en gennemsnitlig anmeldelsesscore på 6,3/10 fra 10 anmeldere vurderes Alamo som det bedste biludlejningsfirma i Grand Est af vores brugere. Alamo har 1 udlejningssted i Grand Est, bl.a. i den populære by Strasbourg.

De billigste byer at leje bil i i Grand Est er Mulhouse og Strasbourg. I øjeblikket har keddy by Europcar i Mulhouse udlejningspriser fra omkring 99 kr. om dagen. I Strasbourg kan du finde udlejningspriser fra 442 kr. pr. dag hos Enterprise.

Overvej at leje bil i Grand Est i 3 dage, som er det antal dage, som flest folk bruger i området. Den gennemsnitlige pris på billeje for 3 dage er 358 kr.. Weekendudlejninger og udlejninger på 1 uge koster i gennemsnit hhv. 715 kr. og 2.045 kr.. Hvis du har behov for at leje bil i længere tid, koster billejen for 1 måned i Grand Est i alt i gennemsnit 11.396 kr..


Biludlejning i populære byer i Grand Est

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Grand Est

Biludlejning i populære lufthavne i Grand Est

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Grand Est

Kom i gang med at planlægge din rejse til Grand Est


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Grand Est, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Grand Est ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Grand Est.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Grand Est med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Grand Est.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Grand Est på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.