Billeje i Adana, Adana-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Adana, Adana-provinsen

Adana, Tyrkiet
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
Adana, Tyrkiet
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Adana, Adana-provinsen

Find den lejebil i Adana, der passer til dine behov

Biler i Lille

87 kr. - 864 kr.

Alle biltyper

132 kr. - 864 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Adana, Tyrkiet er 196 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Adana, Tyrkiet er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 87 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Adana. I Adana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Adana, Tyrkiet er 200 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Adana, Tyrkiet er i november. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 125 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Adana. I Adana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Adana, Tyrkiet er 271 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Adana, Tyrkiet er i juni. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 122 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Adana. I Adana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Adana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Adana, Adana-provinsen

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Nokta Rent A Car

4 kontorer

Sunnycars

4 kontorer

Enterprise

3 kontorer

Global Rent A Car

3 kontorer

Nissa Car Rental

3 kontorer

Alamo

2 kontorer

CIRCULAR

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Adana

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Adana

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

288 kr.

Den mest populære model

Fiat Tipo
Det mest populære biludlejningsbureau i Adana, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Global Rent A Car og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Adana i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Adana er 288 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 410 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Adana i de seneste 7 dage er Fiat Tipo.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Adana

Herunder vises de mest populære hoteller i Adana

Kørsel i lejebil i Adana – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Adana, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Adana kan normalt findes gennem Nissa Car Rental. Når du booker hos Nissa Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 115 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Adana er 115 kr./dag.

50 km/t. er fartgrænsen i Adana, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Adana er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Adana så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Adana


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Adana via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Adana, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.