Billeje i Adana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Adana

Adana, Tyrkiet
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Adana, Tyrkiet
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Adana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Adana
Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Adana til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Adanas biludlejningsdisk

Biludlejning i Adana

Vi har foretaget 34 søgninger på biludlejning i Adana denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Adana for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Adana som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Adana. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Adana i februar?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 164 kr. for at leje en bil i februar i Adana. Et særligt godt tilbud vil være omkring 145 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Adana indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Adana i februar fandt en gennemsnitspris på 197 kr.. De fandt priser helt ned til 197 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Adana har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Adana er billigst gennem Global Rent A Car på et af deres 3 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 110 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 170 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Adana biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Adana har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Adana, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Adana har flest biludlejningssteder?

Global Rent A Car har flest udlejningssteder i Adana med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 170 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Adana?

50 km/t. er fartgrænsen i Adana, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Adana er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Adana så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Adana, Tyrkiet i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Adana i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 110 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Adana i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Adana. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Adana plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Adana om vejret i resten af Adana-provinsen?

Klimaet i Adana-provinsen i januar er normalt 9 °C med en forventet nedbør på 110 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Adana til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Adana

  • Få den seneste informatiom om fly til Adana

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Adana
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Adanas mest populære områder

    Find hoteller in Adana