Lej en bil i Adana, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Adana, Tyrkiet

Adana, Tyrkiet
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Adana, Tyrkiet
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Adana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Adana, Tyrkiet
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

3,3

Comfort

7,3

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Adana, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Adanas biludlejningsdisk

Biludlejning i Adana

Vi har foretaget 84 søgninger på biludlejning i Adana denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Adana for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget, Avis, og Hertz er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Adana som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Adana. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Adana har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Adana er billigst gennem Global Rent A Car på et af deres 3 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 115 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 178 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Adana, Tyrkiet biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Adana har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Budget, CIRCULAR og Avis er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Adana, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Adana i november måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Adana i november måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 110 mm nedbør og temperaturer omkring 11 °C. Leje af en Economy i Adana koster 186 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Adana har flest biludlejningssteder?

CIRCULAR har flest udlejningssteder i Adana, Tyrkiet med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 244 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Adana, Tyrkiet?

50 km/t. er fartgrænsen i Adana, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Adana er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Adana så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Adana?

Den mest populære bil at leje in Adana blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Focus. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Adana for 164 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 95 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 208 kr. om dagen for at leje en Ford Focus in Adana, selvom du kan finde priser på helt ned til 84 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Adana?

Avis har en BMW 5 Series (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Adana. Dukan forvente at kunne leje en BMW 5 Series in Adana fra Avis for 475 kr./dag i gennemsnit.Det er også muligt at leje en Volvo XC90 (også anset som køretøj i kategorien Luksus), når du lejer bil hos Avis in Adana.

Hvordan er vejret i Adana, Tyrkiet i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Adana i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Adana typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Adana om vejret i resten af Adana-provinsen?

Klimaet i Adana-provinsen i oktober er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Adana til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Adana

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Adana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Adana