Billeje i Adana, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Adana, Tyrkiet

Adana, Tyrkiet
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Adana, Tyrkiet
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Adana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Adana, Tyrkiet
Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Adana, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Adanas biludlejningsdisk

Biludlejning i Adana

Vi har foretaget 34 søgninger på biludlejning i Adana denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Adana for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Adana som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Adana. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Adana har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Adana er billigst gennem Global Rent A Car på et af deres 3 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 111 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 172 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Adana, Tyrkiet biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Adana har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Adana, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Adana har flest biludlejningssteder?

Global Rent A Car har flest udlejningssteder i Adana, Tyrkiet med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 172 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Adana, Tyrkiet?

50 km/t. er fartgrænsen i Adana, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Adana er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Adana så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Adana, Tyrkiet i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Adana i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

I betragtning af, at temperaturerne i Adana typisk er høje i løbet af april, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Adana om vejret i resten af Adana-provinsen?

Klimaet i Adana-provinsen i april er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Adana til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Adana

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Adana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Adana