Lej en bil i Antalya, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Antalya, Tyrkiet

Antalya, Tyrkiet
24. jun — 1. jul
Samme aflevering
Antalya, Tyrkiet
tor 24.6
Middag
tor 1.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Antalya, Tyrkiet

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Lille Cars

96 kr. - 213 kr.

All Car Types

135 kr. - 438 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Antalya, Tyrkiet, er 142 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Antalya, Tyrkiet, er i december. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Antalya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Antalya, Tyrkiet, er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Antalya, Tyrkiet, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Antalya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Antalya, Tyrkiet, er 412 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Antalya, Tyrkiet, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Antalya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Antalya, Tyrkiet, er 286 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Antalya, Tyrkiet, er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 164 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Antalya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Antalya, Tyrkiet, er 270 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Antalya, Tyrkiet, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Antalya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Antalya, Tyrkiet, er 421 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Antalya, Tyrkiet, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Antalya.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
128 kr./dag
Antalya
Antalya Havalimani Ic Hat
Kia Rio Hatchback
128 kr./dag
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
128 kr./dag
Antalya
Antalya Havalimani Ic Hat
Kia Rio Hatchback
128 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
141 kr./dag
Antalya
Antalya Havalimani Ic Hat
Chevrolet Sonic Sedan
141 kr./dag
Se tilbud

Biludlejningsfirmaer i Antalya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Antalya, Tyrkiet
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,6

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

8,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,8

Comfort

4,8

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

4,0
7 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Lara Strandpark5,9 km
Konyaalti Plaji11,7 km

Nærliggende attraktioner:

Lara Strandpark145,2 km
Konyaalti Plaji159,2 km

Nærliggende attraktioner:

Konyaalti Plaji132,0 km
Lara Strandpark143,8 km

Information om din rejse til Antalya

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Antalya?

Billeje i Antalya er ideelt, da den tyrkiske sydkyst byder på mange udflugtsmål. Du kan dermed køre ud og nyde nogle af de mange badebyer ved kysten samt opleve landskabernes forskellighed. Inden da skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Et selskab som Garenta kræver eksempelvis en minimumsalder på 21 år, hvilket gælder for biludlejning af de små biler. Ønsker du en større lejebil har firmaet fastsat yderligere minimumsaldre på 23 og 25 år, samt 27 år, hvis du ønsker at leje en luksusbil. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et, to, tre eller fem år, som er de fire forskellige alderskategorier. Til sammenligning arbejder udbyderen Nokta også med fire aldersgrupper, hvor du ligeledes skal være fyldt 21 år for at kunne booke en lille udlejningsbil. De større bilklasser kræver en mindstealder på enten 25 eller 27 år, mens du ved leje af en luksusbil skal være fyldt 30 år. Som 21-årig skal du have haft kørekort i mindst to år, som 25- eller 27-årig i mindst tre år og som 30-årig i mindst fem år. Udlejningsfirmaer som Sixt, Avis, Budget, Hertz og mange andre har lignende alderskrav.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Ligesom i alle mulige andre lande skal du naturligvis også overholde trafik- og færdselsreglerne i forbindelse med billeje i Antalya. Når du lejer en bil, skal du især være opmærksom på fartgrænserne. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på landeveje må køre maks. 90 km/t og på motorveje maks. 120 km/t. Det er ikke tilladt at køre bil i Tyrkiet, hvis du har drukket alkohol, for promillegrænsen er på nul, og der slås hårdt ned på alkoholkørsel. Ligesom i Danmark skal du desuden huske at køre med lyset tændt i dagslys.

Parkering

Når du nyder godt af billig billeje, skal du naturligvis have et sted at parkere din lejebil før eller siden. I den gamle bydel Kaleici skal du betale for parkering, når du holder på gaden. Byen har p-medarbejdere ansat, som tager imod betaling. Hvis du bor på hotel i midtbyen, kan du få hotellet til at bekræfte din booking med tilhørende p-plads, så du slipper for at betale parkeringsgebyr. Der findes også store p-huse uden for byen, hvor du kan parkere døgnet rundt mod betaling.

Udflugtsmål i og omkring Antalya

Der er mange fordele ved billeje i Antalya. Du kan køre ud i det blå og selv bestemme, hvornår du vil holde pauser. Der er en del stenstrande ved Antalya, og dermed er det oplagt også at prøve de lækre sandstrande ved sydkysten. Det betyder en køretur til byen Side, der også er en populær turistdestination. Termessos er også værd at køre efter, da området er beriget med ruiner samt smukke vandfald.

Hvilke forsikringer skal man have?

Infrastrukturen er ikke altid lige veludviklet i de tyrkiske landskaber. Du kan også risikere at skulle stoppe midt på vejen for at give plads til en passerende fårehyrde med alle sine dyr, hvilket er en del af charmen. Det er dog klogt at udvide den inkluderede basisforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. En selvrisiko på nul samt tillægsdækninger på glas, undervogn, hjul og dæk er anbefalelsesværdige tilkøb i forbindelse med billeje i Antalya.

Kan man bruge sit danske kørekort i Antalya, eller skal man have et internationalt?

Da Tyrkiet ikke er medlem af EU, skal du på Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Husk at opbevare kortet sammen med dit danske kørekort under kørsel.

Hvor i Antalya kan man hente og aflevere sin lejebil?

Antalya Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil.


Afstanden fra Antalya, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Antalyas biludlejningsdisk

Biludlejning i Antalya

Indtil videre har der i juni været 1.323 søgninger på biludlejning i Antalya på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Antalya for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Europcar, Alamo, og National er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Antalya. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Antalya, Tyrkiet i juli?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 117 kr. for at leje en bil i juli i Antalya. Et særligt godt tilbud vil være omkring 71 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Antalya indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 51 kr. og har en gennemsnitspris på 160 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Antalya har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra CIRCULAR er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 214 kr./dag når du lejer en bil i Antalya. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Antalya er 52 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Antalya, Tyrkiet biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Antalya tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Europcar, GREEN MOTION og Alamo, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Antalya i juli måned?

I juli måned i Antalya ligger temperaturerne omkring 27 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 0 mm i gennemsnit i juli måned i Antalya gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Antalya koster 524 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Antalya har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Antalya, Tyrkiet. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 234 kr. i Antalya, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Antalya, Tyrkiet?

Hastighedsbegrænsningen i Antalya er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Antalya har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Antalya, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Antalya, Tyrkiet i juni?

I juni måned er gennemsnitstemperaturen i Antalya 24 °C, og den forventede nedbør er 10 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Antalya.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Antalya typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Antalya om vejret i resten af Antalya-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Antalya til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Antalya-provinsen normalt har en temperatur på 24 °C, og at du kan forvente 9 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Tyrkiet

Se vores biludlejningstilbud i byer som Istanbul, Izmir og Konya i Tyrkiet

Biludlejning i lufthavne i Antalya

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Antalya

Kom i gang med at planlægge din rejse til Antalya