Billeje i Antalya, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Antalya, Tyrkiet

Antalya, Tyrkiet
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Antalya, Tyrkiet
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Antalya?

Alle

51 kr. - 311 kr.

Economy

62 kr. - 183 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Antalya, Tyrkiet er i november. Med en lejepris på kun 62 kr. pr. dag er prisen 59% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I Antalya kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Antalya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Antalya, Tyrkiet
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.4

Vurdering baseret på 5 anmeldelser


Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Lufthavn: Antalya

Antalya, Tyrkiet

Nærliggende attraktioner:

Lara Strandpark5,9 km
Konyaalti Plaji11,7 km
Lufthavn: Gazipaşa

Gazipaşa, Tyrkiet

Nærliggende attraktioner:

Lara Strandpark145,2 km
Konyaalti Plaji159,2 km
Lufthavn: Denizli Cardak

Denizli, Tyrkiet

Nærliggende attraktioner:

Konyaalti Plaji132,0 km
Lara Strandpark143,8 km

Information om din rejse til Antalya

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Antalya?

Billeje i Antalya er ideelt, da den tyrkiske sydkyst byder på mange udflugtsmål. Du kan dermed køre ud og nyde nogle af de mange badebyer ved kysten samt opleve landskabernes forskellighed. Inden da skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Et selskab som Garenta kræver eksempelvis en minimumsalder på 21 år, hvilket gælder for biludlejning af de små biler. Ønsker du en større lejebil har firmaet fastsat yderligere minimumsaldre på 23 og 25 år, samt 27 år, hvis du ønsker at leje en luksusbil. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et, to, tre eller fem år, som er de fire forskellige alderskategorier. Til sammenligning arbejder udbyderen Nokta også med fire aldersgrupper, hvor du ligeledes skal være fyldt 21 år for at kunne booke en lille udlejningsbil. De større bilklasser kræver en mindstealder på enten 25 eller 27 år, mens du ved leje af en luksusbil skal være fyldt 30 år. Som 21-årig skal du have haft kørekort i mindst to år, som 25- eller 27-årig i mindst tre år og som 30-årig i mindst fem år. Udlejningsfirmaer som Sixt, Avis, Budget, Hertz og mange andre har lignende alderskrav.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Ligesom i alle mulige andre lande skal du naturligvis også overholde trafik- og færdselsreglerne i forbindelse med billeje i Antalya. Når du lejer en bil, skal du især være opmærksom på fartgrænserne. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på landeveje må køre maks. 90 km/t og på motorveje maks. 120 km/t. Det er ikke tilladt at køre bil i Tyrkiet, hvis du har drukket alkohol, for promillegrænsen er på nul, og der slås hårdt ned på alkoholkørsel. Ligesom i Danmark skal du desuden huske at køre med lyset tændt i dagslys.

Parkering

Når du nyder godt af billig billeje, skal du naturligvis have et sted at parkere din lejebil før eller siden. I den gamle bydel Kaleici skal du betale for parkering, når du holder på gaden. Byen har p-medarbejdere ansat, som tager imod betaling. Hvis du bor på hotel i midtbyen, kan du få hotellet til at bekræfte din booking med tilhørende p-plads, så du slipper for at betale parkeringsgebyr. Der findes også store p-huse uden for byen, hvor du kan parkere døgnet rundt mod betaling.

Udflugtsmål i og omkring Antalya

Der er mange fordele ved billeje i Antalya. Du kan køre ud i det blå og selv bestemme, hvornår du vil holde pauser. Der er en del stenstrande ved Antalya, og dermed er det oplagt også at prøve de lækre sandstrande ved sydkysten. Det betyder en køretur til byen Side, der også er en populær turistdestination. Termessos er også værd at køre efter, da området er beriget med ruiner samt smukke vandfald.

Hvilke forsikringer skal man have?

Infrastrukturen er ikke altid lige veludviklet i de tyrkiske landskaber. Du kan også risikere at skulle stoppe midt på vejen for at give plads til en passerende fårehyrde med alle sine dyr, hvilket er en del af charmen. Det er dog klogt at udvide den inkluderede basisforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. En selvrisiko på nul samt tillægsdækninger på glas, undervogn, hjul og dæk er anbefalelsesværdige tilkøb i forbindelse med billeje i Antalya.

Kan man bruge sit danske kørekort i Antalya, eller skal man have et internationalt?

Da Tyrkiet ikke er medlem af EU, skal du på Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Husk at opbevare kortet sammen med dit danske kørekort under kørsel.

Hvor i Antalya kan man hente og aflevere sin lejebil?

Antalya Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil.


Afstanden fra Antalya, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Antalyas biludlejningsdisk

Biludlejning i Antalya

Indtil videre har der i marts været 1.323 søgninger på biludlejning i Antalya på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Antalya for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, Budget, og Dollar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Antalya. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Antalya, Tyrkiet i april?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 197 kr. for at leje en bil i april i Antalya. Et særligt godt tilbud vil være omkring 106 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Antalya indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 89 kr. og har en gennemsnitspris på 245 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Antalya har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra CIRCULAR er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 214 kr./dag når du lejer en bil i Antalya. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Antalya er 52 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Antalya, Tyrkiet biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Antalya tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Budget og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Antalya i april måned?

I april måned i Antalya ligger temperaturerne omkring 20 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 30 mm i gennemsnit i april måned i Antalya gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Antalya koster 524 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Antalya har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Antalya, Tyrkiet. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 234 kr. i Antalya, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Antalya, Tyrkiet?

Hastighedsbegrænsningen i Antalya er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Antalya har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Antalya, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Antalya, Tyrkiet i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Antalya 12 °C, og den forventede nedbør er 90 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Antalya.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Antalya i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Antalya. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Antalya plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Fiat Panda.

Minder vejret i Antalya om vejret i resten af Antalya-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Antalya til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Antalya-provinsen normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 99,8 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Antalya

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Antalya

Kom i gang med at planlægge din rejse til Antalya

 • Få den seneste informatiom om fly til Antalya

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Antalya
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Antalyas mest populære områder

  Find hoteller in Antalya
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Antalya