Billeje i Antalya, Antalya-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Antalya, Antalya-provinsen

Antalya, Tyrkiet
6. dec. — 13. dec.
Antalya, Tyrkiet
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Antalya

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Antalya

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Antalya?

De billigste udlejningsbiler i Antalya kan normalt findes gennem Right Cars. Når du booker hos Right Cars, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 37 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Antalya er 47 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Antalya har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Antalya, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Antalya?

Den mest populære bil at leje in Antalya blandt momondo-brugere er Renault Clio, efterfulgt af Hyundai i20. Vores brugere har set tilbud på Renault Clio in Antalya for 174 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 49 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 153 kr. om dagen for at leje en Hyundai i20 in Antalya, selvom du kan finde priser på helt ned til 41 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Antalya, Antalya-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Antalya, Antalya-provinsen
Economy37 kr./dag
Lille mellemklasse35 kr./dag
Stor mellemklasse43 kr./dag
Mini96 kr./dag
Varevogn til passagerer232 kr./dag
Mellemstor SUV126 kr./dag
Kompakt SUV126 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Antalya

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Antalya?

Billeje i Antalya er ideelt, da den tyrkiske sydkyst byder på mange udflugtsmål. Du kan dermed køre ud og nyde nogle af de mange badebyer ved kysten samt opleve landskabernes forskellighed. Inden da skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Et selskab som Garenta kræver eksempelvis en minimumsalder på 21 år, hvilket gælder for biludlejning af de små biler. Ønsker du en større lejebil har firmaet fastsat yderligere minimumsaldre på 23 og 25 år, samt 27 år, hvis du ønsker at leje en luksusbil. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et, to, tre eller fem år, som er de fire forskellige alderskategorier. Til sammenligning arbejder udbyderen Nokta også med fire aldersgrupper, hvor du ligeledes skal være fyldt 21 år for at kunne booke en lille udlejningsbil. De større bilklasser kræver en mindstealder på enten 25 eller 27 år, mens du ved leje af en luksusbil skal være fyldt 30 år. Som 21-årig skal du have haft kørekort i mindst to år, som 25- eller 27-årig i mindst tre år og som 30-årig i mindst fem år. Udlejningsfirmaer som Sixt, Avis, Budget, Hertz og mange andre har lignende alderskrav.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Ligesom i alle mulige andre lande skal du naturligvis også overholde trafik- og færdselsreglerne i forbindelse med billeje i Antalya. Når du lejer en bil, skal du især være opmærksom på fartgrænserne. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på landeveje må køre maks. 90 km/t og på motorveje maks. 120 km/t. Det er ikke tilladt at køre bil i Tyrkiet, hvis du har drukket alkohol, for promillegrænsen er på nul, og der slås hårdt ned på alkoholkørsel. Ligesom i Danmark skal du desuden huske at køre med lyset tændt i dagslys.

Parkering

Når du nyder godt af billig billeje, skal du naturligvis have et sted at parkere din lejebil før eller siden. I den gamle bydel Kaleici skal du betale for parkering, når du holder på gaden. Byen har p-medarbejdere ansat, som tager imod betaling. Hvis du bor på hotel i midtbyen, kan du få hotellet til at bekræfte din booking med tilhørende p-plads, så du slipper for at betale parkeringsgebyr. Der findes også store p-huse uden for byen, hvor du kan parkere døgnet rundt mod betaling.

Udflugtsmål i og omkring Antalya

Der er mange fordele ved billeje i Antalya. Du kan køre ud i det blå og selv bestemme, hvornår du vil holde pauser. Der er en del stenstrande ved Antalya, og dermed er det oplagt også at prøve de lækre sandstrande ved sydkysten. Det betyder en køretur til byen Side, der også er en populær turistdestination. Termessos er også værd at køre efter, da området er beriget med ruiner samt smukke vandfald.

Hvilke forsikringer skal man have?

Infrastrukturen er ikke altid lige veludviklet i de tyrkiske landskaber. Du kan også risikere at skulle stoppe midt på vejen for at give plads til en passerende fårehyrde med alle sine dyr, hvilket er en del af charmen. Det er dog klogt at udvide den inkluderede basisforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. En selvrisiko på nul samt tillægsdækninger på glas, undervogn, hjul og dæk er anbefalelsesværdige tilkøb i forbindelse med billeje i Antalya.

Kan man bruge sit danske kørekort i Antalya, eller skal man have et internationalt?

Da Tyrkiet ikke er medlem af EU, skal du på Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Husk at opbevare kortet sammen med dit danske kørekort under kørsel.

Hvor i Antalya kan man hente og aflevere sin lejebil?

Antalya Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil.


Find billig billeje i Antalya, Antalya-provinsen

Find den lejebil i Antalya, der passer til dine behov

Lille cars

78 kr. - 277 kr.

Alle biltyper

162 kr. - 656 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Antalya, Tyrkiet er 146 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Antalya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 64% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Antalya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Antalya, Tyrkiet er 237 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Antalya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Antalya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Antalya, Tyrkiet er 630 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Antalya, Tyrkiet er i marts. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 286 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Antalya, Tyrkiet er 335 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Antalya, Tyrkiet er i marts. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Antalya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Antalya, Tyrkiet er 318 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Antalya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 147 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Antalya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Antalya, Tyrkiet er 790 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Antalya, Tyrkiet er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 483 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Antalya, Tyrkiet er 313 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Antalya, Tyrkiet er i marts. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 280 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Antalya. I Antalya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

8 dec. - 15 dec.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

37 kr./dag

8 dec. - 22 dec.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

4 dec. - 11 dec.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Antalya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Antalya, Antalya-provinsen

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,3

Garenta

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

CIRCULAR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

5,3

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

5,3

Value

7,3

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,2

Renticar

6 kontorer

Nissa Car Rental

5 kontorer

Eren Rent

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Antalya

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Antalya

Det mest populære bureau

Rhodium

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

100 kr.

Den mest populære model

Renault Clio
Det mest populære biludlejningsbureau i Antalya, der er fundet på momondo i denne måned, er Rhodium. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er DMR Car og Right Cars
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Antalya i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Antalya er 100 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 144 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Antalya i de seneste 7 dage er Renault Clio. Vores brugere foretrækker også Hyundai i20 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Antalya

Nærliggende attraktioner:

Lara Strandpark5,9 km
Konyaalti Plaji11,7 km

Nærliggende attraktioner:

Lara Strandpark145,2 km
Konyaalti Plaji159,2 km

Nærliggende attraktioner:

Konyaalti Plaji132,0 km
Lara Strandpark143,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Antalya

Herunder vises de mest populære hoteller i Antalya

Kørsel i lejebil i Antalya – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Antalya, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Antalya, Tyrkiet biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Antalya tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Europcar, Eternal Rental og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Antalya, Tyrkiet?

Hastighedsbegrænsningen i Antalya er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Antalya har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Antalya, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Antalya, Tyrkiet i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Antalya 15 °C, og den forventede nedbør er 110 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Antalya.

Minder vejret i Antalya om vejret i resten af Antalya-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Antalya til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Antalya-provinsen normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 137,2 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Antalya?

Priser for biler i Antalya opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Antalya?

Antallet af udbydere for biler i Antalya er 142 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Antalya?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Antalya. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Antalya?

For at leje en bil i Antalya, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Antalya?

Du bør booke billeje i Antalya ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Antalya?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Antalya. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Antalya med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Antalya med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Antalya på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Antalya med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Antalya, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Antalya.

Kan jeg søge efter billeje i Antalya med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Antalya.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Antalya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.