Udlejningsbiler fra Enterprise i Antalya

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Antalya

Antalya, Tyrkiet
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Antalya, Tyrkiet
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Antalya, Antalya-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

167 kr. - 562 kr.

Alle biltyper

195 kr. - 747 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Antalya, Antalya-provinsen er i marts når priserne er 167 kr. per dag i gennemsnit. 167 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 414 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Antalya. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Antalya, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Antalya, Antalya-provinsen er i januar når priserne er 293 kr. per dag i gennemsnit. 293 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 579 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Antalya. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Antalya, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Mazda Mazda5
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

401 kr./dag

18 juli – 27 juli
Mazda Mazda5
Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

552 kr./dag

1 aug. – 8 aug.
Audi A3
Toyota Prius
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

722 kr./dag

1 aug. – 8 aug.
Toyota Prius

Antalya Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Antalya, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer

Information om Enterprise udlejningsbiler i Antalya

Enterprise udlejningslokationer i Antalya er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Antalya:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Antalya i august fra Enterprise vil koste 431 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 268 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Enterprise i en uge i Antalya, kan du forvente priser omkring 3.018 kr. i august måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, Enterprise har 3 lokationer i Lufthavn: Antalya som er beliggende på Antalya Airport, Antalya Airport og Antalya Airport.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Antalya (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

Med en gennemsnitspris på 570 kr./dag, udlejning af Premium biler fra Enterprise i Antalya i august er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Antalya helt ned til 479 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Premium udlejningsbiler sidste august.

Enterprise opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Antalya. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise har i Antalya er placeret på Toros Mah 803 Sok No 34.I løbet af de sidste 12 måneder har 48% af vores brugere, der søgte efter Enterprise udlejningsbiler i Antalya endt med at leje deres bil fra Toros Mah 803 Sok No 34 lokationen.


Enterprise biler i andre byer i Tyrkiet

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som Istanbul og Izmir

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Antalya

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Antalya biludlejningsfirmaer