Lej en bil i Syrakus, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Syrakus, Italien

Syrakus, SI, Italien
2. nov. — 9. nov.
Samme aflevering
Syrakus, SI, Italien
tir. 2.11
Middag
tir. 9.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Syrakus

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Syrakus, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Syrakus, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Catania Fontanarossas biludlejningsdisk

Biludlejning i Syrakus

I oktober til og med i dag 92 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Syrakus.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Syrakus for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Syrakus som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Syrakus. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Syrakus, Italien?

Når du lejer en bil i Syrakus, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Syrakus er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Syrakus.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Syrakus?

Når vores brugere lejer bil in Syrakus, vælger de fleste en Fiat Panda til 140 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Accent til i gennemsnit 227 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat Panda in Syrakus for helt ned til 55 kr./dag og udlejning af Hyundai Accent for helt ned til 72 kr./dag.

Hvordan er vejret i Syrakus, Italien i oktober?

I oktober er der normalt 90 mm nedbør i Syrakus og en gennemsnitstemperatur på 19 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Syrakus, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Syrakus typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Syrakus om vejret i resten af Sicilien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Syrakus og rundt i Sicilien eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 83,1 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Syrakus

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Syrakus

Se flere lejebiler i Sicilien

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i Sicilien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Syrakus