Billeje i Syrakus, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Syrakus, Italien

Syrakus, SI, Italien
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Syrakus, SI, Italien
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Syrakus

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Syrakus, Italien
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Syrakus, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Catania Fontanarossas biludlejningsdisk

Biludlejning i Syrakus

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Syrakus for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar, Budget, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Syrakus som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Syrakus. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Syrakus, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Syrakus tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Europcar, keddy by Europcar og SICILY BY CAR , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Syrakus, Italien?

Når du lejer en bil i Syrakus, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Syrakus er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Syrakus.

Hvordan er vejret i Syrakus, Italien i maj?

I maj er der normalt 20 mm nedbør i Syrakus og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Syrakus, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

I betragtning af, at temperaturerne i Syrakus typisk er høje i løbet af maj, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Syrakus om vejret i resten af Sicilien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Syrakus og rundt i Sicilien eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 20 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Syrakus

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Syrakus

Se flere lejebiler i Sicilien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Catania, Cefalù og Comiso i Sicilien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Syrakus