Lej en bil i Zwickau, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zwickau, Tyskland

Zwickau, Tyskland
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Zwickau, Tyskland
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Zwickau

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zwickau, Tyskland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Zwickau, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Leipzig/Halles biludlejningsdisk

Biludlejning i Zwickau

I september til og med i dag 7 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Zwickau.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Zwickau for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Zwickau. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zwickau, Tyskland?

Hvis du lejer en bil i Zwickau, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Zwickau er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Zwickau er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Zwickau?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Focus Wagon in Zwickau, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Volkswagen Polo. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Focus Wagon, er priserne i gennemsnit på 130 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Focus Wagon in Zwickau på helt ned til 126 kr. om dagen. Leje af en Volkswagen Polo in Zwickau ligger i gennemsnit på 115 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 108 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Zwickau under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Zwickau.

Minder vejret i Zwickau om vejret i resten af Sachsen?

Dem, der gerne vil leje bil i Zwickau til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Sachsen i september måned normalt er ca. 14 °C med 45 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zwickau