Billeje i Salzburg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Salzburg

Salzburg, Østrig4. okt — 7. okt
Salzburg, Østrig
søn 10/4
Middag
ons 10/7
Middag

Biludlejningsfirmaer i Salzburg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Salzburg
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 37 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 17 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 13 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Information om din rejse til Salzburg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Salzburg?

Skønne Østrig er garant for mange fantastiske feriemuligheder, hvad enten du er til storbyferie, naturferie eller begge dele. Salzburg ligger omringet af flotte kulisser i form af Alperne samtidig med, at byen deles i to af Salzach-floden. Derudover er det landets fjerdestørste by med mange kulturelle seværdigheder. I forbindelse med biludlejning i Salzburg, skal du opfylde udlejningsfirmaernes regler. Her tænkes der på en specifik aldersgrænse for leje af bil, som kan være forskellig blandt selskaberne. Billeje i Salzburg i en lejebil fra Global kræver en mindstealder på 19 år. Samtidig skal alle førere under 25 år betale et dagsgebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Det er desuden et krav, at du har haft kørekort i mindst et år. Hos Avis er mindstealderen også 19 år, og alle chauffører under 25 år skal betale et ungfører-gebyr på ca. 14,55 EUR (ca. 109 DKK) pr. dag. Dagsgebyret varierer afhængigt af udbyder, så tjek aldersgrænserne og lej bil i Salzburg med den frihed det fører med sig!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du ønsker at nyde godt af billeje i Salzburg, skal du have kendskab til Østrigs færdselsregler. Især hastighedsgrænserne er vigtige. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er den tilladte, maksimale hastighed 90 km/t. På motortrafikveje og motorveje må du maksimalt ramme 130 km/t på speedometeret. Promillegrænsen i Østrig er lige knap den samme som i Danmark, da den i alpelandet ligger på 0,49. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med lyset tændt i dagtimerne – medmindre vejret fordrer det. Når du kører på de østrigske motorveje, skal der betales vejafgift. Du kan købe en mærkat online, som skal placeres i forruden. En 10-dages mærkat koster ca. 9 EUR (69 DKK).

Parkering

Den gamle UNESCO-bevarede bydel i Salzburg er stort set bilfri. Du kan parkere lidt uden for – eksempelvis på Parkplatz Hellbrunn, Basteigasse og Akademieplatz til en pris på ca. 1,50 EUR (Ca. 11 DKK) pr. time. Parkering er dog begrænset til tre timer. Du kan også parkere din lejebil i et af byens p-huse, som eksempelvis Hypo-Garage, Altstadtgaragen og Raiffeisen til en pris på ca. 2-2,50 EUR (ca. 15-19 DKK) i timen.

Udflugtsmål i og omkring Salzburg

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer inkluderet i prisen, når du gør brug af billeje i Salzburg. Det er godt, hvis du planlægger at tage på udflugt. I samme ombæring kan du for et ekstra beløb leje en GPS, så du når planmæssigt i mål. Er I afsted som familie, så husk en barnestol, der i øvrigt er et krav, når der er børn i bilen. Natur, kultur og udsigter er kendetegnende for Salzburg. En køretur til Hohenwerfen Slot er magisk. Slottet er 900 år gammelt og ligger i de flotteste omgivelser, hvor du også kan opleve en statsfalkoner. Det store vandfald i Golling er en populær attraktion, hvor du skal være klar med selfie-kameraet.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du får som regel tilbudt en basisforsikring, når du benytter dig af biludlejning i Salzburg. De består ofte af en solid grunddækning, som mange lejere er tilfredse med. Du kan vælge at betale lidt ekstra for at få din selvrisiko i nul. Det er også muligt at vælge tillægsforsikringer, så du også opnår dækning på udstyr som eksempelvis hjul, glas, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Salzburg, eller skal man have et internationalt?

Da Østrig er medlem af EU, og danske kørekort gælder i alle EU-lande, er det ikke nødvendigt med et internationalt kørekort.

Hvor i Salzburg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Langt de fleste udlejningsfirmaer er repræsenteret i Salzburg Lufthavn. Selskaber som eksempelvis Thrifty og Sixt har desuden også indleverings- og afhentningsmuligheder i indre by. (Information checket 15/05/2019).


Afstanden fra Salzburg til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Salzburg Wolfgang A Mozarts biludlejningsdisk

H+ Hotel Salzburg

Südtiroler Platz 13

3.8 km fra lufthavnen

Best Western Plus Amedia Art Salzburg

Linzer Bundesstrasse 6

4.8 km fra lufthavnen

A&O Salzburg Hauptbahnhof

Fanny-von-Lehnert-Straße 4

3.8 km fra lufthavnen

H+ Hotel Salzburg

Südtiroler Platz 13

3.8 km fra lufthavnen

Best Western Plus Amedia Art Salzburg

Linzer Bundesstrasse 6

4.8 km fra lufthavnen

A&O Salzburg Hauptbahnhof

Fanny-von-Lehnert-Straße 4

3.8 km fra lufthavnen

Meininger Hotel Salzburg City Center

Fuerbergstrasse 18-20

4.9 km fra lufthavnen

Wolfgang's managed by a&o

Fanny-von-Lehnert-Straße 6-8

3.9 km fra lufthavnen

Wyndham Grand Salzburg Conference Centre

Fanny-von-Lehnert-Strasse 7

3.8 km fra lufthavnen

Holiday Inn Salzburg City

Sterneckstrasse 21

4.1 km fra lufthavnen

Arcotel Castellani Salzburg

Alpenstrasse 6

4.2 km fra lufthavnen

NH Salzburg City

Franz-Josef-Strasse 26

3.6 km fra lufthavnen

Altstadt Hotel Hofwirt Salzburg

Schallmooser Hauptstr. 1

3.7 km fra lufthavnen

IMLAUER HOTEL PITTER Salzburg

Rainerstrasse 6

3.2 km fra lufthavnen

Radisson Blu Hotel Altstadt, Salzburg

Rudolfskai 28 / Judengasse 15

3.2 km fra lufthavnen

Villa Carlton

Markus-Sittikus-Strasse 3

3.0 km fra lufthavnen

Star Inn Hotel Salzburg Airport-Messe, By Comfort

Franz Brötzner Straße 15

1.5 km fra lufthavnen

Mercure Salzburg City

Bayerhamerstrasse 14 a

3.8 km fra lufthavnen

Hotel Stein (Adults Only)

Giselakai 3-5

3.2 km fra lufthavnen

Am Neutor Hotel Salzburg Zentrum

Neutorstrasse 8

2.5 km fra lufthavnen

Austria Trend Hotel Europa Salzburg

Rainerstrasse 31

3.6 km fra lufthavnen


Biludlejning i Salzburg

Vi har foretaget 55 søgninger på biludlejning i Salzburg denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Salzburg for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, National, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Salzburg. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Salzburg i oktober?

1.270 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Salzburg i oktober. Tilbud fås helt ned til 1.270 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 213 kr.-275 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Salzburg har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Salzburg er billigst gennem Europcar på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 196 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 291 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Salzburg biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Salzburg har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise, National og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Salzburg, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Salzburg i oktober måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 4 °C og nedbør på 70 mm i oktober, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Salzburg. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i oktober måned og er et populært valg blandt Salzburg rejsende. Leje af en Standard i Salzburg koster 286 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Salzburg har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Salzburg med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 407 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Salzburg.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Salzburg?

Når du lejer en bil i Salzburg, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Salzburg er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Salzburg.


Leje af bil i andre byer i Østrig


Kom i gang med at planlægge din rejse til Salzburg

Salzburg

Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

Få overblik over de bedste hoteller i Salzburgs mest populære områder

Find hoteller in Salzburg
Salzburg

Få den seneste informatiom om fly til Salzburg

Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

Find fly til Salzburg