Billeje i Salzburg, Østrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Salzburg, Østrig

Salzburg, Østrig
14. mar — 21. mar
Samme aflevering
Salzburg, Østrig
søn 14.3
13:00
søn 21.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Salzburg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Salzburg, Østrig
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 37 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 17 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 13 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Information om din rejse til Salzburg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Salzburg?

Skønne Østrig er garant for mange fantastiske feriemuligheder, hvad enten du er til storbyferie, naturferie eller begge dele. Salzburg ligger omringet af flotte kulisser i form af Alperne samtidig med, at byen deles i to af Salzach-floden. Derudover er det landets fjerdestørste by med mange kulturelle seværdigheder. I forbindelse med biludlejning i Salzburg, skal du opfylde udlejningsfirmaernes regler. Her tænkes der på en specifik aldersgrænse for leje af bil, som kan være forskellig blandt selskaberne. Billeje i Salzburg i en lejebil fra Global kræver en mindstealder på 19 år. Samtidig skal alle førere under 25 år betale et dagsgebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Det er desuden et krav, at du har haft kørekort i mindst et år. Hos Avis er mindstealderen også 19 år, og alle chauffører under 25 år skal betale et ungfører-gebyr på ca. 14,55 EUR (ca. 109 DKK) pr. dag. Dagsgebyret varierer afhængigt af udbyder, så tjek aldersgrænserne og lej bil i Salzburg med den frihed det fører med sig!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du ønsker at nyde godt af billeje i Salzburg, skal du have kendskab til Østrigs færdselsregler. Især hastighedsgrænserne er vigtige. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er den tilladte, maksimale hastighed 90 km/t. På motortrafikveje og motorveje må du maksimalt ramme 130 km/t på speedometeret. Promillegrænsen i Østrig er lige knap den samme som i Danmark, da den i alpelandet ligger på 0,49. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med lyset tændt i dagtimerne – medmindre vejret fordrer det. Når du kører på de østrigske motorveje, skal der betales vejafgift. Du kan købe en mærkat online, som skal placeres i forruden. En 10-dages mærkat koster ca. 9 EUR (69 DKK).

Parkering

Den gamle UNESCO-bevarede bydel i Salzburg er stort set bilfri. Du kan parkere lidt uden for – eksempelvis på Parkplatz Hellbrunn, Basteigasse og Akademieplatz til en pris på ca. 1,50 EUR (Ca. 11 DKK) pr. time. Parkering er dog begrænset til tre timer. Du kan også parkere din lejebil i et af byens p-huse, som eksempelvis Hypo-Garage, Altstadtgaragen og Raiffeisen til en pris på ca. 2-2,50 EUR (ca. 15-19 DKK) i timen.

Udflugtsmål i og omkring Salzburg

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer inkluderet i prisen, når du gør brug af billeje i Salzburg. Det er godt, hvis du planlægger at tage på udflugt. I samme ombæring kan du for et ekstra beløb leje en GPS, så du når planmæssigt i mål. Er I afsted som familie, så husk en barnestol, der i øvrigt er et krav, når der er børn i bilen. Natur, kultur og udsigter er kendetegnende for Salzburg. En køretur til Hohenwerfen Slot er magisk. Slottet er 900 år gammelt og ligger i de flotteste omgivelser, hvor du også kan opleve en statsfalkoner. Det store vandfald i Golling er en populær attraktion, hvor du skal være klar med selfie-kameraet.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du får som regel tilbudt en basisforsikring, når du benytter dig af biludlejning i Salzburg. De består ofte af en solid grunddækning, som mange lejere er tilfredse med. Du kan vælge at betale lidt ekstra for at få din selvrisiko i nul. Det er også muligt at vælge tillægsforsikringer, så du også opnår dækning på udstyr som eksempelvis hjul, glas, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Salzburg, eller skal man have et internationalt?

Da Østrig er medlem af EU, og danske kørekort gælder i alle EU-lande, er det ikke nødvendigt med et internationalt kørekort.

Hvor i Salzburg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Langt de fleste udlejningsfirmaer er repræsenteret i Salzburg Lufthavn. Selskaber som eksempelvis Thrifty og Sixt har desuden også indleverings- og afhentningsmuligheder i indre by. (Information checket 15/05/2019).


Afstanden fra Salzburg, Østrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Salzburg Wolfgang A Mozarts biludlejningsdisk

Biludlejning i Salzburg

Vi har foretaget 55 søgninger på biludlejning i Salzburg denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Salzburg for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og National er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Salzburg. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Salzburg, Østrig i april?

1.259 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Salzburg i april. Tilbud fås helt ned til 1.259 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 211 kr.-272 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Salzburg har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Salzburg er billigst gennem Europcar på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 195 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 289 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Salzburg, Østrig biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Salzburg har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Salzburg, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Salzburg i april måned?

På rejser til Salzburg i april måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Salzburg i april måned, når temperaturer er på omkring 14 °C og der er 130 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Salzburg koster 918 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Salzburg har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Salzburg, Østrig med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 403 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Salzburg, Østrig.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Salzburg, Østrig?

Når du lejer en bil i Salzburg, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Salzburg er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Salzburg.

Hvordan er vejret i Salzburg, Østrig i marts?

I marts er der normalt 60 mm nedbør i Salzburg og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Salzburg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Salzburg i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Salzburg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Salzburg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Fiat 500 og Ford Focus.

Minder vejret i Salzburg om vejret i resten af Salzburg?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Salzburg og rundt i Salzburg eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Østrig

Se vores biludlejningstilbud i byer som Wien, Innsbruck og Graz i Østrig

Biludlejning i lufthavne i Salzburg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Salzburg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Salzburg

 • Få den seneste informatiom om fly til Salzburg

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Salzburg
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Salzburgs mest populære områder

  Find hoteller in Salzburg
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Salzburg