Lej en bil i Salzburg, Østrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Salzburg, Østrig

Salzburg, Østrig
22. jun — 29. jun
Samme aflevering
Salzburg, Østrig
tir 22.6
Middag
tir 29.6
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Salzburg, Østrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Lille Cars

220 kr. - 410 kr.

All Car Types

220 kr. - 847 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Salzburg, Østrig, er 227 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Salzburg, Østrig, er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salzburg. I Salzburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Salzburg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Salzburg, Østrig, er 330 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Salzburg, Østrig, er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salzburg. I Salzburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Salzburg.


Biludlejningsfirmaer i Salzburg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Salzburg, Østrig
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,1

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

8,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

8,7

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,3

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

6,3
7 kontorer
2 kontorer

Information om din rejse til Salzburg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Salzburg?

Skønne Østrig er garant for mange fantastiske feriemuligheder, hvad enten du er til storbyferie, naturferie eller begge dele. Salzburg ligger omringet af flotte kulisser i form af Alperne samtidig med, at byen deles i to af Salzach-floden. Derudover er det landets fjerdestørste by med mange kulturelle seværdigheder. I forbindelse med biludlejning i Salzburg, skal du opfylde udlejningsfirmaernes regler. Her tænkes der på en specifik aldersgrænse for leje af bil, som kan være forskellig blandt selskaberne. Billeje i Salzburg i en lejebil fra Global kræver en mindstealder på 19 år. Samtidig skal alle førere under 25 år betale et dagsgebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Det er desuden et krav, at du har haft kørekort i mindst et år. Hos Avis er mindstealderen også 19 år, og alle chauffører under 25 år skal betale et ungfører-gebyr på ca. 14,55 EUR (ca. 109 DKK) pr. dag. Dagsgebyret varierer afhængigt af udbyder, så tjek aldersgrænserne og lej bil i Salzburg med den frihed det fører med sig!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du ønsker at nyde godt af billeje i Salzburg, skal du have kendskab til Østrigs færdselsregler. Især hastighedsgrænserne er vigtige. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er den tilladte, maksimale hastighed 90 km/t. På motortrafikveje og motorveje må du maksimalt ramme 130 km/t på speedometeret. Promillegrænsen i Østrig er lige knap den samme som i Danmark, da den i alpelandet ligger på 0,49. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med lyset tændt i dagtimerne – medmindre vejret fordrer det. Når du kører på de østrigske motorveje, skal der betales vejafgift. Du kan købe en mærkat online, som skal placeres i forruden. En 10-dages mærkat koster ca. 9 EUR (69 DKK).

Parkering

Den gamle UNESCO-bevarede bydel i Salzburg er stort set bilfri. Du kan parkere lidt uden for – eksempelvis på Parkplatz Hellbrunn, Basteigasse og Akademieplatz til en pris på ca. 1,50 EUR (Ca. 11 DKK) pr. time. Parkering er dog begrænset til tre timer. Du kan også parkere din lejebil i et af byens p-huse, som eksempelvis Hypo-Garage, Altstadtgaragen og Raiffeisen til en pris på ca. 2-2,50 EUR (ca. 15-19 DKK) i timen.

Udflugtsmål i og omkring Salzburg

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer inkluderet i prisen, når du gør brug af billeje i Salzburg. Det er godt, hvis du planlægger at tage på udflugt. I samme ombæring kan du for et ekstra beløb leje en GPS, så du når planmæssigt i mål. Er I afsted som familie, så husk en barnestol, der i øvrigt er et krav, når der er børn i bilen. Natur, kultur og udsigter er kendetegnende for Salzburg. En køretur til Hohenwerfen Slot er magisk. Slottet er 900 år gammelt og ligger i de flotteste omgivelser, hvor du også kan opleve en statsfalkoner. Det store vandfald i Golling er en populær attraktion, hvor du skal være klar med selfie-kameraet.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du får som regel tilbudt en basisforsikring, når du benytter dig af biludlejning i Salzburg. De består ofte af en solid grunddækning, som mange lejere er tilfredse med. Du kan vælge at betale lidt ekstra for at få din selvrisiko i nul. Det er også muligt at vælge tillægsforsikringer, så du også opnår dækning på udstyr som eksempelvis hjul, glas, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Salzburg, eller skal man have et internationalt?

Da Østrig er medlem af EU, og danske kørekort gælder i alle EU-lande, er det ikke nødvendigt med et internationalt kørekort.

Hvor i Salzburg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Langt de fleste udlejningsfirmaer er repræsenteret i Salzburg Lufthavn. Selskaber som eksempelvis Thrifty og Sixt har desuden også indleverings- og afhentningsmuligheder i indre by. (Information checket 15/05/2019).


Afstanden fra Salzburg, Østrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Salzburg Wolfgang A Mozarts biludlejningsdisk

Biludlejning i Salzburg

Vi har foretaget 55 søgninger på biludlejning i Salzburg denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Salzburg for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Budget, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Salzburg. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Salzburg har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Salzburg er billigst gennem Europcar på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 192 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 284 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Salzburg, Østrig biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Salzburg har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Budget og Avis er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Salzburg, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Salzburg i juli måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 18 °C og nedbør på 170 mm i juli, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Salzburg. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i juli måned og er et populært valg blandt Salzburg rejsende. Leje af en Standard i Salzburg koster 279 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Salzburg har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Salzburg, Østrig med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 397 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Salzburg, Østrig.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Salzburg, Østrig?

Når du lejer en bil i Salzburg, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Salzburg er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Salzburg.

Hvordan er vejret i Salzburg, Østrig i juni?

I juni er der normalt 170 mm nedbør i Salzburg og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Salzburg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Temperaturerne i Salzburg i løbet af juni er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Salzburg om vejret i resten af Salzburg?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Salzburg og rundt i Salzburg eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 170 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Østrig

Se vores biludlejningstilbud i byer som Wien, Innsbruck og Graz i Østrig

Biludlejning i lufthavne i Salzburg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Salzburg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Salzburg