Billeje i Salzburg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Salzburg

Salzburg, Østrig
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Salzburg, Østrig
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Salzburg

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Salzburg
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

175 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

145 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Volkswagen Golf
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

161 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Fiat Tipo Wagon
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

194 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Skoda Octavia
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

185 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

220 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Nissan Qashqai
BMW 3 Series
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

208 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
BMW 3 Series
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

162 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Hyundai i40
Audi A6
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

319 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Audi A6

Vigtige oplysninger om billeje i Salzburg

Skønne Østrig er garant for mange fantastiske feriemuligheder, hvad enten du er til storbyferie, naturferie eller begge dele. Salzburg ligger omringet af flotte kulisser i form af Alperne samtidig med, at byen deles i to af Salzach-floden. Derudover er det landets fjerdestørste by med mange kulturelle seværdigheder. I forbindelse med biludlejning i Salzburg, skal du opfylde udlejningsfirmaernes regler. Her tænkes der på en specifik aldersgrænse for leje af bil, som kan være forskellig blandt selskaberne. Billeje i Salzburg i en lejebil fra Global kræver en mindstealder på 19 år. Samtidig skal alle førere under 25 år betale et dagsgebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Det er desuden et krav, at du har haft kørekort i mindst et år. Hos Avis er mindstealderen også 19 år, og alle chauffører under 25 år skal betale et ungfører-gebyr på ca. 14,55 EUR (ca. 109 DKK) pr. dag. Dagsgebyret varierer afhængigt af udbyder, så tjek aldersgrænserne og lej bil i Salzburg med den frihed det fører med sig!

Når du ønsker at nyde godt af billeje i Salzburg, skal du have kendskab til Østrigs færdselsregler. Især hastighedsgrænserne er vigtige. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er den tilladte, maksimale hastighed 90 km/t. På motortrafikveje og motorveje må du maksimalt ramme 130 km/t på speedometeret. Promillegrænsen i Østrig er lige knap den samme som i Danmark, da den i alpelandet ligger på 0,49. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med lyset tændt i dagtimerne – medmindre vejret fordrer det. Når du kører på de østrigske motorveje, skal der betales vejafgift. Du kan købe en mærkat online, som skal placeres i forruden. En 10-dages mærkat koster ca. 9 EUR (69 DKK).

Den gamle UNESCO-bevarede bydel i Salzburg er stort set bilfri. Du kan parkere lidt uden for – eksempelvis på Parkplatz Hellbrunn, Basteigasse og Akademieplatz til en pris på ca. 1,50 EUR (Ca. 11 DKK) pr. time. Parkering er dog begrænset til tre timer. Du kan også parkere din lejebil i et af byens p-huse, som eksempelvis Hypo-Garage, Altstadtgaragen og Raiffeisen til en pris på ca. 2-2,50 EUR (ca. 15-19 DKK) i timen.

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer inkluderet i prisen, når du gør brug af billeje i Salzburg. Det er godt, hvis du planlægger at tage på udflugt. I samme ombæring kan du for et ekstra beløb leje en GPS, så du når planmæssigt i mål. Er I afsted som familie, så husk en barnestol, der i øvrigt er et krav, når der er børn i bilen. Natur, kultur og udsigter er kendetegnende for Salzburg. En køretur til Hohenwerfen Slot er magisk. Slottet er 900 år gammelt og ligger i de flotteste omgivelser, hvor du også kan opleve en statsfalkoner. Det store vandfald i Golling er en populær attraktion, hvor du skal være klar med selfie-kameraet.

Du får som regel tilbudt en basisforsikring, når du benytter dig af biludlejning i Salzburg. De består ofte af en solid grunddækning, som mange lejere er tilfredse med. Du kan vælge at betale lidt ekstra for at få din selvrisiko i nul. Det er også muligt at vælge tillægsforsikringer, så du også opnår dækning på udstyr som eksempelvis hjul, glas, tag og undervogn.

Da Østrig er medlem af EU, og danske kørekort gælder i alle EU-lande, er det ikke nødvendigt med et internationalt kørekort.

Langt de fleste udlejningsfirmaer er repræsenteret i Salzburg Lufthavn. Selskaber som eksempelvis Thrifty og Sixt har desuden også indleverings- og afhentningsmuligheder i indre by.


Find billig billeje i Salzburg

Find den lejebil i Salzburg, der passer til dine behov

Biler i Lille

227 kr. - 1.734 kr.

Alle biltyper

228 kr. - 1.136 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Salzburg, Østrig er 530 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Salzburg, Østrig er i oktober. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 227 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salzburg. I Salzburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Salzburg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Salzburg, Østrig er 523 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Salzburg, Østrig er i oktober. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 228 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salzburg. I Salzburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Salzburg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Salzburg, Østrig er 620 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Salzburg, Østrig er i februar. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 522 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salzburg. I Salzburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Salzburg, Østrig er 715 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Salzburg, Østrig er i februar. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 543 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Salzburg. I Salzburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

145 kr./dag

20 feb. - 21 feb.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Salzburg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Salzburg

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,3

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,0

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,8

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,3

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,4

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,8

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

5,6

Value

7,2

Sunnycars

7 kontorer

MEGADRIVE

3 kontorer

BUCHBINDER

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Salzburg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Salzburg

Det mest populære bureau

MEGADRIVE

Populære biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigste lejebil

248 kr.

Den mest populære model

Suzuki Swift
Det mest populære biludlejningsbureau i Salzburg, der er fundet på momondo i denne måned, er MEGADRIVE . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og BUCHBINDER
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Salzburg i de seneste 72 timer: Compact, Mini, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Salzburg er 248 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 363 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Salzburg i de seneste 7 dage er Suzuki Swift. Vores brugere foretrækker også Class Compact Wagon som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Salzburg

Herunder vises de mest populære hoteller i Salzburg

Kørsel i lejebil i Salzburg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Salzburg, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Salzburg kan normalt findes gennem MEGADRIVE . Når du booker hos MEGADRIVE , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 23,66/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Salzburg er 40,31/dag.

Hvert udlejningsfirma i Salzburg har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Hertz og Europcar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Salzburg, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 5 °C og nedbør på 60 mm i februar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Salzburg. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i februar måned og er et populært valg blandt Salzburg rejsende. Leje af en Standard i Salzburg koster 549 kr./dag i gennemsnit.

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Salzburg, med 7 lokationer.

Når du lejer en bil i Salzburg, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Salzburg er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Salzburg.

I januar er der normalt 70 mm nedbør i Salzburg og en gennemsnitstemperatur på -1 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Salzburg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Salzburg og rundt i Salzburg eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring -1 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Salzburg

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Salzburg

Lejebiler der er populære i Salzburg

Lej en af disse populære biltyper i Salzburg

Udlejningsbiler i populære bydele i Salzburg

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Salzburg? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Salzburg


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Salzburg. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Salzburg ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Salzburg.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Salzburg med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Salzburg.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Salzburg med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.