Udlejningsbiler fra Enterprise i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
29. okt. — 5. nov.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 29.10
Middag
fre. 5.11
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

252 kr. - 672 kr.

Alle biltyper

269 kr. - 666 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Istanbul, Istanbul-provinsen er i november når priserne er 252 kr. per dag i gennemsnit. 252 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 357 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Istanbul, Istanbul-provinsen er i november når priserne er 370 kr. per dag i gennemsnit. 370 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 462 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

257 kr./dag

17 nov. – 22 nov.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

288 kr./dag

17 nov. – 22 nov.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

338 kr./dag

21 nov. – 26 nov.
Audi A3

Istanbul Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
19 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,2

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

6,7

Information om Enterprise udlejningsbiler i Istanbul

 • Er det sikkert at leje en bil fra Enterprise i Istanbul under COVID-19?

  Enterprise udlejningslokationer i Istanbul er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Istanbul:
  • Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise i Istanbul koste i november?

  I november, kan du forvente at betale 485 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Enterprise i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Enterprise var 162 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Enterprise billeje i Istanbul i gennemsnit 3.397 kr. i november. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Tilbyder Enterprise gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul?

  Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Istanbul her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise når man er i Istanbul i november?

  Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Istanbul i november er Premium udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 447 kr. per dag for Premium udlejningsbiler i november, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 353 kr. per dag.

 • Hvor mange Enterprise biludlejningslokationer er der i Istanbul?

  Enterprise har 21 biludlejningslokationer i Istanbul. Deres Eti Mah. Celal Bayar Bulvari lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 42% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise i Istanbul, valgt at leje deres bil fra Enterprise lokationen på Eti Mah. Celal Bayar Bulvari.


Enterprise biler i andre byer i Tyrkiet

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som Antalya og Izmir