Udlejningsbiler fra Enterprise i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

172 kr. - 904 kr.

Alle biltyper

328 kr. - 910 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise i Istanbul, Istanbul-provinsen er i juli når priserne er 172 kr. per dag i gennemsnit. 172 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 394 kr. for en Enterprise Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise i Istanbul, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 358 kr. per dag i gennemsnit. 358 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 467 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Istanbul, Istanbul-provinsen er i april når priserne er 375 kr. per dag i gennemsnit. 375 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 638 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Istanbul, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise i Istanbul, Istanbul-provinsen er i marts når priserne er 341 kr. per dag i gennemsnit. 341 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 481 kr. for en Enterprise SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

168 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

179 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

184 kr./dag

25 dec. – 31 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

21 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,5

Information om Enterprise udlejningsbiler i Istanbul

Enterprise udlejningslokationer i Istanbul er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Istanbul:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 586 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Enterprise i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Enterprise var 359 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Enterprise billeje i Istanbul i gennemsnit 4.099 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Istanbul her.

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Istanbul i december er Luksus udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 795 kr. per dag for Luksus udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 701 kr. per dag.

Enterprise har 23 biludlejningslokationer i Istanbul. Deres Eti Mah Celal Bayar Bulvari lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 58% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise i Istanbul, valgt at leje deres bil fra Enterprise lokationen på Eti Mah Celal Bayar Bulvari.


Enterprise biler i andre byer i Tyrkiet