Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Istanbul

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

231 kr. - 482 kr.

Alle biltyper

235 kr. - 1.016 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 319 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 555 kr. per dag i gennemsnit. 555 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.170 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 348 kr. for en Enterprise Rent-A-Car SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

202 kr./dag

23 maj – 28 maj
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

208 kr./dag

23 maj – 28 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

234 kr./dag

23 maj – 28 maj
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

23 kontorer

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Istanbul

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul?

Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise Rent-A-Car for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car i Istanbul her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Istanbul i juni?

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul i juni er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 267 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i juni, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 259 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul?

For 267 kr./dag i gennemsnit, er en SUV den billigste type af udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul (3% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car). I det seneste år har 40% af momondo-brugere som vælger at leje fra Enterprise Rent-A-Car mens de er i Istanbul lejet en SUV for at spare penge.Husk, at Enterprise Rent-A-Car også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Istanbul?

Enterprise Rent-A-Car har 24 biludlejningslokationer i Istanbul. Deres Istanbul Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 37% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Istanbul, valgt at leje deres bil fra Enterprise Rent-A-Car lokationen på Istanbul Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 516 udbydere for biler i Istanbul fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Istanbul

Populære typer af udlejningsbiler i Istanbul