Udlejningsbiler fra Nissa Car Rental i Antalya

Find og sammenlign gode tilbud på Nissa Car Rental udlejningsbiler i Antalya

Antalya, Tyrkiet
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Antalya, Tyrkiet
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Nissa Car Rental biludlejningstilbud i Antalya, Antalya-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

114 kr. - 275 kr.

Alle biltyper

114 kr. - 560 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i marts når priserne er 114 kr. per dag i gennemsnit. 114 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 186 kr. for en Nissa Car Rental Lille udlejningsbil i Antalya. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i maj når priserne er 139 kr. per dag i gennemsnit. 139 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 343 kr. for en Nissa Car Rental Mellemstor udlejningsbil i Antalya. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i juni når priserne er 122 kr. per dag i gennemsnit. 122 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 285 kr. for en Nissa Car Rental SUV udlejningsbil i Antalya. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i maj når priserne er 128 kr. per dag i gennemsnit. 128 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 439 kr. for en Nissa Car Rental Varevogn udlejningsbil i Antalya. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

136 kr./dag

20 okt. – 26 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

154 kr./dag

20 okt. – 26 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

167 kr./dag

20 okt. – 26 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Antalya Nissa Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nissa Car Rental biludlejningssteder i Antalya, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Nissa Car Rental udlejningsbiler i Antalya

Nissa Car Rental ønsker at deres kunder og personale i Antalya skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Nissa Car Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Antalya. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

327 kr. per dag (eller 2.290 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Nissa Car Rental udlejningsbil i Antalya i september, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i september for en Nissa Car Rental udlejningsbil var 129 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Nissa Car Rental på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

I øjeblikket Nissa Car Rental har 1 lokation i Lufthavn: Antalya:
Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service.

Med en gennemsnitspris på 589 kr./dag, udlejning af Varevogn til passagerer biler fra Nissa Car Rental i Antalya i september er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Nissa Car Rental udlejningsbiler i Antalya helt ned til 223 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Varevogn til passagerer udlejningsbiler sidste september.

For 362 kr./dag i gennemsnit, er en Stor mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Nissa Car Rental i Antalya (42% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Nissa Car Rental). I det seneste år har 14% af momondo-brugere som vælger at leje fra Nissa Car Rental mens de er i Antalya lejet en Stor mellemklasse for at spare penge.Husk, at Nissa Car Rental også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service er den mest populære Nissa Car Rental biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Antalya. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 98% af dem der valgte en udlejningsbil fra Nissa Car Rental valgt at leje fra Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service lokationen.


Nissa Car Rental biler i andre byer i Tyrkiet

Find Nissa Car Rental tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som Istanbul, Konya, og Izmir

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Antalya

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Nissa Car Rental? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Antalya biludlejningsfirmaer