Udlejningsbiler fra Nissa Car Rental i Antalya

Find og sammenlign gode tilbud på Nissa Car Rental udlejningsbiler i Antalya

Antalya, Tyrkiet
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Antalya, Tyrkiet
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Nissa Car Rental biludlejningstilbud i Antalya, Antalya-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

78 kr. - 306 kr.

Alle biltyper

78 kr. - 795 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i januar når priserne er 78 kr. per dag i gennemsnit. 78 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 169 kr. for en Nissa Car Rental Lille udlejningsbil i Antalya. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i januar når priserne er 78 kr. per dag i gennemsnit. 78 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 230 kr. for en Nissa Car Rental Mellemstor udlejningsbil i Antalya. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i november når priserne er 290 kr. per dag i gennemsnit. 290 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 504 kr. for en Nissa Car Rental Stor udlejningsbil i Antalya. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i december når priserne er 139 kr. per dag i gennemsnit. 139 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 772 kr. for en Nissa Car Rental SUV udlejningsbil i Antalya. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Nissa Car Rental i Antalya, Antalya-provinsen er i marts når priserne er 104 kr. per dag i gennemsnit. 104 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 342 kr. for en Nissa Car Rental Varevogn udlejningsbil i Antalya. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Nissa Car Rental i Antalya, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

121 kr./dag

1 nov. – 30 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

121 kr./dag

1 nov. – 30 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

129 kr./dag

4 okt. – 12 okt.
Renault Clio

Antalya Nissa Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nissa Car Rental biludlejningssteder i Antalya, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nissa Car Rental

5 kontorer

Information om Nissa Car Rental udlejningsbiler i Antalya

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Nissa Car Rental i Antalya koste i oktober?

296 kr. per dag (eller 2.071 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Nissa Car Rental udlejningsbil i Antalya i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Nissa Car Rental udlejningsbil var 153 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Nissa Car Rental på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Nissa Car Rental en lokation i Antalya Lufthavn?

I øjeblikket Nissa Car Rental har 1 lokation i Antalya Lufthavn:
Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Nissa Car Rental når man er i Antalya i oktober?

Med en gennemsnitspris på 228 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Nissa Car Rental i Antalya i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Nissa Car Rental udlejningsbiler i Antalya helt ned til 153 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Nissa Car Rental biludlejningslokationer er der i Antalya?

Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service er den mest populære Nissa Car Rental biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Antalya. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 97% af dem der valgte en udlejningsbil fra Nissa Car Rental valgt at leje fra Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Antalya?

Priser for biler i Antalya opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Antalya?

Antallet af udbydere for biler i Antalya er 141 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Antalya?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Antalya. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Antalya?

For at leje en bil i Antalya, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Nissa Car Rental biler i andre byer i Tyrkiet


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Antalya

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Nissa Car Rental? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Antalya biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Antalya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.