Billeje i Normandiet

Leder du efter billig biludlejning i Normandiet? Så søg her!

Caen, Normandiet, Frankrig
6. dec. — 13. dec.
Caen, Normandiet, Frankrig
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Normandiet

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Normandiet

Hvad er det bedste biludlejningsfirma i Normandiet?

Hvis du har planer om at tage til Normandiet, kan du overveje at leje bil hos Sixt, som er det bedste biludlejningsfirma i regionen og har 6 udlejningssteder. 14 momondo-anmeldere gav dette udlejningsfirma en gennemsnitlig vurdering på 7,8 ud af 10 for deres rimelige priser og deres kundeservice. Du kan finde Sixt i Rouen og mange andre byer i Normandiet.

Hvad er den mest populære type bil at leje i Normandiet?

41% af momondos brugere foretrækker at leje biltypen Mini i forbindelse med deres rejse til Normandiet. Du kan forvente daglige udlejningspriser for denne biltype på 435 kr. i gennemsnit. Priserne kan variere afhængigt af det firma, du lejer bil hos, og den by, du har planer om at besøge. Husk, at der også findes andre biltyper i Normandiet, hvis denne ikke opfylder dine behov.

Oplysninger om billeje i Normandiet

Hvordan er kørselsforholdene i Normandiet?

Det er altid nemt at komme rundt i Normandiet. Det skyldes primært de gode vejforhold, som gør det let og fornøjeligt at tage på en bilferie i den maleriske region. De fleste vælger dog først at lande i hovedstaden Paris, hvor du også kan finde det største udvalg af billige lejebiler. Det blandede udvalg inkluderer alt lige fra luksusudlejningsbiler til flere gode tilbud på varebiludlejning. Køreturen fra hovedstaden tager typisk en håndfuld timer, men varierer dog, afhængigt af hvilken del af Normandiet, som du først planlægger at besøge. Uanset din foretrukne destination kan du allerede fornemme områdets smukke natur fra de store motor- og landeveje, som fører dig hele vejen fra Paris til bredden af den Engelske Kanal. Det er dog også muligt at flyve til enten Deauville eller Caen i selve Normandiet. I disse byer ligger der flere forskellige anerkendte biludlejningsfirmaer, som du nemt har adgang til direkte fra lufthavnene.

Hvilke franske færdselslove skal jeg være opmærksom på i Normandiet?

Det nemt at tage på bilferie i Normandiet, da de fleste franske færdselsregler og fartgrænser mere eller mindre er de samme som i Danmark. Den største forskel, der er værd at bide mærke i, er, at du i Normandiet skal betale vejafgift på langt de fleste motorveje samt en lang række tunneller og broer. Derudover skal du også være opmærksom på, at enkelte byer har indført miljøzoner, som kræver, at alle biler har et miljømærkat. I disse zoner er det altid et krav at have mærkatet, uanset hvilken type bil, du kører i. Det er derfor værd at tjekke, hvorvidt dit foretrukne biludlejningsfirma allerede har sørget for et mærkat. Hvis ikke, kan du med fordel bestille det allerede hjemmefra.

Hvilke dokumenter skal jeg bruge for at leje en bil i Normandiet?

For at leje en bil i den franske region Normandiet skal du typisk være fyldt 21 år. Alderen varierer dog, afhængigt af den kategori af udlejningsbiler, du leder efter. Er du en ung chauffør på under 25 år, skal du regne med at skulle betale et ekstragebyr på al biludlejning. Uanset din alder skal du altid medbringe en række identifikationsdokumenter. Det inkluderer først og fremmest dit pas og dit kørekort, som skal have være gyldigt i minimum et år. Disse regler er gældende, når det kommer til biludlejning overalt i Frankrig.


Find billig billeje i Normandiet

Find den lejebil i Normandiet, der passer til dine behov

Lille cars

290 kr. - 838 kr.

Alle biltyper

290 kr. - 1.302 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Normandiet er 324 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Normandiet er i september. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 290 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Normandiet. I Normandiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Normandiet

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Normandiet

keddy by Europcar

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Dollar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,0

Sixt

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,7

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,5

Hertz

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,4

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,6

Value

5,9

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

6,8

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,3

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

21 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Normandiet

Nærliggende attraktioner:

Omaha Beach36,5 km

Nærliggende attraktioner:

Omaha Beach147,1 km

Nærliggende attraktioner:

Omaha Beach73,7 km

Er det værd at booke en udlejningsbil i Normandiet?

Lej en bil til din ferie i Normandiet, da det utvivlsomt gør det nemmere at udforske de mange hyggelige byer rundt omkring i regionen. Heldigvis kan du også finde et stort udvalg af biludlejning i selve Normandiet eller i Paris, hvis du da først flyver til den franske hovedstad. Uanset hvordan du ankommer til Frankrig, så kan du altid være sikker på at finde gode tilbud på biludlejning. Især i de større byer i Normandiet, som for eksempel Rouen og Le Havre, kan du hurtigt vælge iblandt mange gode og billige lejebiler. Denne hurtige adgang til biludlejning betyder, at du let kan komme vidt omkring i den smukke region, som byder på en lang række af historiske attraktioner, storslåede naturområder og samt maleriske landsbyer.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Normandiet

Herunder vises de mest populære hoteller i Normandiet

Billeje i Normandiet

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Normandiet, så du er klar til næste rejse.

Hvor lang tid lejer folk bil, når de er i Normandiet?

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Normandiet i 1 dag til en gennemsnitlig pris på 633 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 2.244 kr., men det vil koste i alt 708 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 15.230 kr. i alt at leje bil i en måned i Normandiet.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Normandiet?

Priser for biler i Normandiet opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Normandiet?

Fra november 2023 er der 160 udbydere at vælge mellem for biler i Normandiet.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Normandiet?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Normandiet. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Normandiet?

For at leje en bil i Normandiet, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Normandiet?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Normandiet, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Normandiet?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Normandiet. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Normandiet med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Normandiet, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Normandiet på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Normandiet på momondo.

Kan jeg finde billeje i Normandiet, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Normandiet.

Kan jeg søge efter billeje i Normandiet med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Normandiet.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Normandiet på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.