Billeje i Normandiet

Leder du efter billig biludlejning i Normandiet? Så søg her!

Caen, Normandiet, Frankrig
11. juli — 18. juli
Samme aflevering
Caen, Normandiet, Frankrig
man. 11.7
Middag
man. 18.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Normandiet

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Normandiet
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

200 kr./dag

22 juli - 22 juli
Hyundai Accent
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

213 kr./dag

22 juli - 22 juli
Hyundai Accent
Peugeot 207
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

211 kr./dag

22 juli - 22 juli
Peugeot 207
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

165 kr./dag

22 juli - 22 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Normandiet

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Normandiet
14 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,0
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

7,3
28 kontorer
16 kontorer
14 kontorer
13 kontorer
9 kontorer
8 kontorer

Oplysninger om billeje i Normandiet

Det er altid nemt at komme rundt i Normandiet. Det skyldes primært de gode vejforhold, som gør det let og fornøjeligt at tage på en bilferie i den maleriske region. De fleste vælger dog først at lande i hovedstaden Paris, hvor du også kan finde det største udvalg af billige lejebiler. Det blandede udvalg inkluderer alt lige fra luksusudlejningsbiler til flere gode tilbud på varebiludlejning. Køreturen fra hovedstaden tager typisk en håndfuld timer, men varierer dog, afhængigt af hvilken del af Normandiet, som du først planlægger at besøge. Uanset din foretrukne destination kan du allerede fornemme områdets smukke natur fra de store motor- og landeveje, som fører dig hele vejen fra Paris til bredden af den Engelske Kanal. Det er dog også muligt at flyve til enten Deauville eller Caen i selve Normandiet. I disse byer ligger der flere forskellige anerkendte biludlejningsfirmaer, som du nemt har adgang til direkte fra lufthavnene.

Det nemt at tage på bilferie i Normandiet, da de fleste franske færdselsregler og fartgrænser mere eller mindre er de samme som i Danmark. Den største forskel, der er værd at bide mærke i, er, at du i Normandiet skal betale vejafgift på langt de fleste motorveje samt en lang række tunneller og broer. Derudover skal du også være opmærksom på, at enkelte byer har indført miljøzoner, som kræver, at alle biler har et miljømærkat. I disse zoner er det altid et krav at have mærkatet, uanset hvilken type bil, du kører i. Det er derfor værd at tjekke, hvorvidt dit foretrukne biludlejningsfirma allerede har sørget for et mærkat. Hvis ikke, kan du med fordel bestille det allerede hjemmefra.

For at leje en bil i den franske region Normandiet skal du typisk være fyldt 21 år. Alderen varierer dog, afhængigt af den kategori af udlejningsbiler, du leder efter. Er du en ung chauffør på under 25 år, skal du regne med at skulle betale et ekstragebyr på al biludlejning. Uanset din alder skal du altid medbringe en række identifikationsdokumenter. Det inkluderer først og fremmest dit pas og dit kørekort, som skal have være gyldigt i minimum et år. Disse regler er gældende, når det kommer til biludlejning overalt i Frankrig.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Normandiet

Herunder vises de mest populære hoteller i Normandiet

Billeje i Normandiet

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Normandiet, så du er klar til næste rejse.

Baseret på vores data ligger prisen for at leje bil i Normandiet på 346 kr. om dagen i gennemsnit. Du kan dog være heldig at finde priser på helt ned til 346 kr. om dagen, som udgør en forskel på 32% i forhold til den højeste pris pr. dag på 513 kr..

Hvis du har planer om at tage til Normandiet, kan du overveje at leje bil hos Alamo, som er det bedste biludlejningsfirma i regionen og har 2 udlejningssteder. 6 momondo-anmeldere gav dette udlejningsfirma en gennemsnitlig vurdering på 9,0 ud af 10 for deres rimelige priser og deres kundeservice. Du kan finde Alamo i Caen og mange andre byer i Normandiet.

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Normandiet i 1 dag til en gennemsnitlig pris på 664 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 2.355 kr., men det vil koste i alt 743 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 15.980 kr. i alt at leje bil i en måned i Normandiet.


Biludlejning i populære byer i Normandiet

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Normandiet

Kom i gang med at planlægge din rejse til Normandiet


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Normandiet, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Normandiet. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Normandiet, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Normandiet på momondo.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Normandiet.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Normandiet.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.