Udlejningsbiler fra Sunnycars i Rouen

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Rouen

Rouen, BA, Frankrig
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Rouen, BA, Frankrig
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Rouen Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Rouen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

5 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Rouen

Har Sunnycars en lokation i Rouen Lufthavn?

Nej, Sunnycars har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Rouen Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Rouen?

Sunnycars opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Rouen. Den mest populære biludlejningslokation Sunnycars har i Rouen er placeret på 1 Rue Antoine Lavoisier.I løbet af de sidste 12 måneder har 45% af vores brugere, der søgte efter Sunnycars udlejningsbiler i Rouen endt med at leje deres bil fra 1 Rue Antoine Lavoisier lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rouen?

Priser for biler i Rouen opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rouen?

Fra september 2023 er der 36 udbydere at vælge mellem for biler i Rouen.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rouen?

Blandt forskellige lande, herunder Rouen, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rouen?

For at leje en bil i Rouen, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Sunnycars udlejningsbiler i Normandiet

Lej en bil fra Sunnycars i andre byer hele vejen igennem Normandiet som Sunnycars i Le Havre, Sunnycars i Caen, og Sunnycars i Cherbourg-en-Cotentin

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rouen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.