Lej en bil i Caen, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Caen, Frankrig

Caen, BA, Frankrig
17. jun — 24. jun
Samme aflevering
Caen, BA, Frankrig
tor 17.6
Middag
tor 24.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Caen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Caen, Frankrig
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Caen, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rennes Saint Jacquess biludlejningsdisk

Biludlejning i Caen

13 brugere har søgt efter billeje i Caen med momondo i juni.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Caen for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Caen udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, National og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Caen har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Caen er Enterprise med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 253 kr. fra dens 2 beliggenheder i Caen. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Enterprise i Caen er 203 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Caen, Frankrig biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Caen biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Caen tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Caen har flest biludlejningssteder?

Enterprise har 2 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 253 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Caen, Frankrig?

Når du lejer en bil i Caen, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Caen er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Caen.

Hvordan er vejret i Caen, Frankrig i juni?

I juni er der normalt 40 mm nedbør i Caen og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Caen, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Vejret i Caen i juni vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Caen. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Caen plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Class Mini Car, Citroen Berlingo og Fiat 500.

Minder vejret i Caen om vejret i resten af Normandiet?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Caen til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Normandiet normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 45 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Caen