Find billige flybilletter til Caen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 22.5
søn. 29.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Caen

Find de billigste fly til disse Caen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Caen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Caen

København (CPH) til Rennes (RNS)

Fly til Caen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rennes Saint Jacques, hvor den gennemsnitlige pris er 2.007 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CAEN FRA KØBENHAVNaugust52% billigereAt flyve fra København til Caen ​​koster i gennemsnit blot 1.136 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CAEN FRA KØBENHAVNnovember98% dyrereDet koster cirka 4.642 kr. at flyve til Caen ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CAEN FRA KØBENHAVNoktober314% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Caen fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Caen?

Er du på udkig efter flyrejser til Caen i Frankrig med udgangspunkt i Danmark, vil din rejsetid lande på et sted mellem syv timer og 36 timer, før du er fremme. De fleste rejser fra både Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) vil have en landing i den franske by Lyon, før du er helt fremme ved rejsemålet, og ganske ofte skal du have en ekstra landing ind mellem Lyon og dit danske udgangspunkt. Har dit flytilbud til Caen udmøntet sig i flybilletter fra Aalborg Lufthavn, kan det ofte betale sig at rejse til København før afgang. De hurtigste rejser finder du fra København.

Flyvningen fra Danmark til Caen har desværre ingen direkte forbindelser, så der skal en eller flere mellemlandinger til undervejs, før du er fremme ved destinationen. Rejser du for eksempel fra Københavns Lufthavn, kan du sætte turen sammen med Air France, som tager dig til Paris, så Lyon og endelig til Caen. En anden løsning er med KLM til Amsterdam og derfra videre til Lyon, hvor Air France så tager dig det sidste stykke til Caen Carpiquet Lufthavn (CFR). Stort set samme tur kan du gøre fra Billund Lufthavn, hvor Air France tager dig hele vejen via Amsterdam og Lyon, før du er fremme i Caen. En tur fra Aalborg kunne bestå af fly med Norwegian til København, hvor Easyjet overtager rejsen via Berlin til Lyon, og endelig står Air France for det sidste nøk til Caen.

Brugere, der booker rejser til Caen fra København, har fundet fly, der er 63% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Caen. Hvis du vil finde den billigste pris til Caen fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Caen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.136 kr.. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Caen med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.857 kr..

Når du flyver til Caen fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.487 kr. for fly med afgang om aftenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 3.973 kr. i gennemsnit. Fly til Caen fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Rejsende, som flyver til Caen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Deauville St Gatien (42 km fra Caen centrum), Lufthavn: Rouen (113 km fra Caen centrum), Lufthavn: Dinard Pleurtuit (142 km fra Caen centrum), Lufthavn: Le Mans Arnage (144 km fra Caen centrum) eller Lufthavn: Rennes Saint Jacques (160 km fra Caen centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Rouen har en gennemsnitspris på 873 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Caen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Caen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Caen

Hvilke flyselskaber flyver til Caen?

På rejser til Caen fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med dette populære flyselskab: Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med dette populære flyselskab.


Lufthavne i nærheden af Caen

Neden for finder du alle lufthavne i Caen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Caen Lufthavn?

Efter ankomst i Caen Lufthavn har du flere muligheder for at komme videre til selve Caen. Måske har du været forudseende og reserveret en lejebil hjemmefra, og så vil den stå klar, når du ankommer i lufthavnen. Udlejningsfirmaerne anbefaler og foretrækker denne metode, for der er ikke altid bemandede kontorer i lufthavnen. Så bestil hjemmefra, hvis du vil leje en bil. Fra lufthavnen triller du direkte ud på rute D9, og derfra er der meget kort ind til selve byen. En taxa fra lufthavnen kan køre dig af samme rute, og de holder lige uden for ankomsthallen. Der kører også busser fra lufthavnen. Et regionalt selskab, Bus Verts, har stoppested over for lufthavnsterminalen, og herfra kører linje 8 dig til Caen centrum. Du kan også køre med Twisto, hvis Liane 3 kører dig fra lufthavnen til Caen.


Visumkrav for Caen

Når du rejser fra Danmark til Caen i Frankrig, skal du have et gyldigt pas med dig på rejsen. Det skal have en gyldighed, der gælder under hele dit ophold i Frankrig. Der er dog ingen krav om visum, når du skal til Frankrig, som hører til EU.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Caen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Caen

Når du er på besøg i Caen og Normandiet, skal du en tur på Memorial de Caen, som er et enormt museum med fokus på krige og følgerne af dem. Der er særligt fokus på de to verdenskrige, og museet er jo også ganske tæt på de strande, hvor tropper gik i land på D-dagen. Caen kalder sig selv for en blomster-by, og det er blandt andet takket være byens Jardin des Plantes, som rummer en stor mængde sjældne og eksotiske planter takket være professor Gallard de la Ducquerie fra byens medicinske fakultet. Byen rummer også et nonnekloster helt tilbage fra den tidlige middelalder, og her kan du nyde arkitekturen og de velbevarede gravsteder i krypter og bokse. På Chateau de Caen, som blev sønderbombet under anden verdenskrig, men siden nænsomt restaureret, finder du blandt andet to museer: et med regionens historie og et ‘Musee de Beaux-Arts’ - altså museet for smuk kunst.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Caen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Caen, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Caen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Caen.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Caen og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.