Find billige fly til Caen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Caen

Få indsigter om din flyrejse til Caen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Caen på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Caen er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Caen på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 2.643 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.002 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Caen.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Caen?

Når du flyver til Caen fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.473 kr. for fly med afgang om aftenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 3.304 kr. i gennemsnit. Fly til Caen fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Caen

Find de billigste fly til disse Caen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Caen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Caen

København (CPH) til Rennes (RNS)

Fly til Caen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rennes Saint Jacques, hvor den gennemsnitlige pris er 2.644 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Caen

Er du på udkig efter flyrejser til Caen i Frankrig med udgangspunkt i Danmark, vil din rejsetid lande på et sted mellem syv timer og 36 timer, før du er fremme. De fleste rejser fra både Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) vil have en landing i den franske by Lyon, før du er helt fremme ved rejsemålet, og ganske ofte skal du have en ekstra landing ind mellem Lyon og dit danske udgangspunkt. Har dit flytilbud til Caen udmøntet sig i flybilletter fra Aalborg Lufthavn, kan det ofte betale sig at rejse til København før afgang. De hurtigste rejser finder du fra København.

Flyvningen fra Danmark til Caen har desværre ingen direkte forbindelser, så der skal en eller flere mellemlandinger til undervejs, før du er fremme ved destinationen. Rejser du for eksempel fra Københavns Lufthavn, kan du sætte turen sammen med Air France, som tager dig til Paris, så Lyon og endelig til Caen. En anden løsning er med KLM til Amsterdam og derfra videre til Lyon, hvor Air France så tager dig det sidste stykke til Caen Carpiquet Lufthavn (CFR). Stort set samme tur kan du gøre fra Billund Lufthavn, hvor Air France tager dig hele vejen via Amsterdam og Lyon, før du er fremme i Caen. En tur fra Aalborg kunne bestå af fly med Norwegian til København, hvor Easyjet overtager rejsen via Berlin til Lyon, og endelig står Air France for det sidste nøk til Caen.


Hvilke flyselskaber flyver til Caen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Caen

Der er 14 fly med Air France til Caen på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Lyon Saint Exupery, og den bedste pris på en Air France-billet, der er set på momondo, er 2.315 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Caen). Air France har en bedømmelse på 7,4 fra 370 brugeranmeldelser på momondo.


Visumkrav for Caen

Når du rejser fra Danmark til Caen i Frankrig, skal du have et gyldigt pas med dig på rejsen. Det skal have en gyldighed, der gælder under hele dit ophold i Frankrig. Der er dog ingen krav om visum, når du skal til Frankrig, som hører til EU.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Caen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Caen

Når du er på besøg i Caen og Normandiet, skal du en tur på Memorial de Caen, som er et enormt museum med fokus på krige og følgerne af dem. Der er særligt fokus på de to verdenskrige, og museet er jo også ganske tæt på de strande, hvor tropper gik i land på D-dagen. Caen kalder sig selv for en blomster-by, og det er blandt andet takket være byens Jardin des Plantes, som rummer en stor mængde sjældne og eksotiske planter takket være professor Gallard de la Ducquerie fra byens medicinske fakultet. Byen rummer også et nonnekloster helt tilbage fra den tidlige middelalder, og her kan du nyde arkitekturen og de velbevarede gravsteder i krypter og bokse. På Chateau de Caen, som blev sønderbombet under anden verdenskrig, men siden nænsomt restaureret, finder du blandt andet to museer: et med regionens historie og et ‘Musee de Beaux-Arts’ - altså museet for smuk kunst.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Caen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Caen, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Caen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.